Új hozzászólás Aktív témák
-
kondás
tag
Ez az , ügyesek vagytok gyerekek
-
nemlehet
őstag
Érdekes koncepció. Mondjuk szerintem nem fog megfelelően működni, mert a legtöbb ember nem seedel. A zárt körű torrent oldalakon élnek sokáig a torrentek normális sebességgel, ha nyilvános oldalról akarsz leszedni egy 2 éves torrentet akkor kb esélytelen vagy. Ha meg nincs szükség szerverre, akkor nem hinném, hogy lehet zárt "csoportokat" létrehozni innentől meg előáll a torrent legnagyobb gyengepontja.
Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3
-
törölt tag
én a pb-ről régebbi dolgokat is töltöttem már le, elég, ha pár fanatikus seedeli a cuccot. persze lassú lesz, de az ilyen esetekben a sebesség nem szempont.
premier cuccnál meg úgyis van sokezer seeder...btw itt van egy új pb reinkarnáció, amennyire tudom, hivatalos: [link]
[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
Örvendetes hír.
"nincs rá lezsóidő"
-
Rimuru
veterán
Most kezdtem el leszedni egy elég ritka diszkográfiát, ilyen 7-8+ éves torrentek 1-2 seeder. 23:23-kor indítottam el 7 torrentet ebből 2 már lent van 3 fél órán belül meg lesz, 2 jelenleg sehol, szerintem ez elég jó arány úgy hogy torrentz segítségével kerestem. Természetesen van mellette sok halott is de így is megtaláltam őket elég könnyen.
Vigyázat, csalok!
-
Giovan!
addikt
Egyértelműen ez a jövő,a gond csak az,hogy nem seedel senki.
Speak softly and carry a big stick, you will go far.
-
Petyyyyy
addikt
Egyszerű azt írni, hogy nem seedel senki, csak éppen nem igaz és a jövőben méginkább nem lesz az. 2-3 éven belül mindenhol eléggé tempós internet lesz ahhoz, hogy egy legyintésnyi "aggodalmat" okozzon csupán, ha seedben hagysz néhány torrentet.
Ezt magamról tudom. Míg a 10/1 volt a maximum, kétszer is meggondoltam mi marad a kliensben, de mióta full gigabit van fel/le, azóta egyáltalán nem hat meg a dolog, futja a seedelésre bőséggel.
Az elképzelést mindenképp díjazom és kíváncsian várom az első éles használatbeli tapasztalatokat.Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10, 11 Professional, Home, Enterprise licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akció!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN licenckulcsok - kedvezményes ajánlatok (frissítve: 2024. 11. 30.)
- Destroy All Humans DNA Collector's Edition (PC,új)
- The Guild 3 Aristocratic Edition (PC,új)
- Spellforce III Collector's Edition (PC,új)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest