- Az NVIDIA szerint Trump kormánya alatt is folytatódik a globális együttműködés
- 1 éven belül 100 ezer appot akar a HarmonyOS-re a Huawei
- Kiberveszélyben az ausztrál infrastruktúra
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
- Újra az Alibaba lehet az online vásárlók kedvence
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Csizmás
titán
hm-hm
jól néz ki, de semmi értelme és sok sávszélességet visz el.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
wolruf
őstag
Nagyon érdekes újítások, nekem tetszenek Lassa követheted Google Earthben bármelyik ismerősöd úgy, hogy nem is tudja azt Angliában a brutális mennyiségű térfigyelő kamerával durván valós FPS-eket lehetne csinálni
(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
Penge_4
veterán
Na ez lesz az, ami jópár évig még nem fog megvalósulni, legalábbis az EU-ban. Már azért balhéztak, hogy az arcokat és a rendszámokat kihomályosítva is sérti a személyiségi jogokat. Így meg pláne.
Mondjuk előbb-utóbb ehhez is hozzászoknak majd az emberek, csak az elején lesz újdonság, mint a mobilkamerák, ott is balhéztak, hogy most már bárki bárkiről bárhol készíthet felvételt a tudta nélkül, aztán felrakhatja YouTube-ra, abból sem lett semmi, csak üres puffogás.
De most már én is inkább azt mondom, addig jó nekünk, amíg vannak, akik balhéznak, ha nincsenek, onnantól tényleg már minden lépésedet figyelni fogják.
-
WonderCSabo
félisten
Érdekes.Bár egyelőre nem tom mi értelme van. Mondjuk egy critical mass jól nézhet ki rajta.
-
BiP
nagyúr
Nagyon brutál technológia, nekem tetszik. De tényleg az lesz, hogy megy majd a sok személyiségi jogi vita.
Ott mondjuk látok egy jó felhasználási javaslatot, hogy a közlekedési hatóságok (bár tudom, hogy az információ nekik is rendelkezésre áll, de ) a google számítási kapacítását kérjék el, használják a forgalom modellezésére.
-
Szőröstalpú
tag
A forgalom megjelenítő része tetszik, szerintem az elég jól használható lenne.
A többi viszont inkább feleslegesnek (felhőszimuláció?) vagy ilyesztőnek tűnik (a forgalomsziimulációt ha kiterjesztik emberekre is, simán le lehet követni az egyes embereket). -
ddekany
veterán
Annyira egyértelmű volt, hogy a street view után ez jön...
-
infectedmann
őstag
Nekem tetszik a dolog, még ha az EU annyira begyöpösödtt, hogy az itteni országokban valszeg nem fog megvalósulni.
-
félisten
Kis előzetes a jövőből. Teljesen jó, tekintve hogy nem az élő képet adja ki, a személyiségi jogok miatt parázóknak sem lehet egy szavuk sem..
-
Killing
addikt
Így én is akarok nézni meccset!
Remélem Lodonaba is felraknak pár kamerát.[ Szerkesztve ]
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Rog Strix Gaming i7-9750H , RTX 2070 8 GB , 16 GB DDR4 , 1 TB SSD és 500 GB SSD
- Gainward GeForce RTX 3050 Ghost 8GB+gari
- Csere-Beszámítás!Gamer PC! R9 5900X / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 1 TB SSD
- Csere-Beszámítás! White Gamer PC! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest