- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Windows 10
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Microsoft Excel topic
- Weblap készítés
- Videó stream letöltése
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Milyen program, ami...?
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
"A kitűzött cél állítólag az, hogy naponta öt órán át nézzük az oldal műsorait, videóit"
Hurrá!"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
buherton
őstag
Látom a jövőképet, ahogy a google utazási irodával repülünk gugli repülővel, a gugli szállodába, és közben természetesen a gugli jutub-ot nézzük . Jah és nem vörös kínai jelek lesznek majd a fehérházon (ahogy a viccben is van) hanem Google felirat .
tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
-
törölt tag
ez akkor lenne jó, ha nem lennének olyan köcsög megkötések, mint amik a sima videóknál amúgy vannak, hogy bizonyos műsorokat csak bizonyos régiókban lehet elérni. ha ezt meg tudják oladni, akkor még használható is lehet akár. bár ettől még nemfogom napi 5 órát nézni. viszont ha lennének rajta olyan közvetítések, amiket máshogy nem lehet elérni, az jó lenne.
-
apatyas
Korrektor
"...nemrég mutatták be az első olyan teljes filmet,"
"A videó feltöltője nem tette elérhetővé videóját az országodban"
Köszönjük, brávóóó. Vagyis semmi új nincs.
Szerk: megelőztek[ Szerkesztve ]
pezo77 #5 2017.12.14. 13:29 Hmm. És ez az e-hajó akkor hol is tud kikötni? Az e-bay -ben? ;)
-
Morden24
nagyúr
Ez minden bizonnyal nem a Google hibája. Az eltérő jogi szabályozások miatt a műsorszórás, illetve szolgáltatások külön procedúrákat igényelnek, az meg persze az adott ország felelős intézményeitől, na meg a Google jogi előadóitól függ, hogy milyen gyorsan sikerül ezeket megoldani.
Sectumsempra - For Enemies
-
PH-User
addikt
Ezzel együtt elterjedhetnének a gyors és olcsó hálózatok mindenhol...
Ha sikerülne 720p-ben nyomniuk, akkor kellene a sávszél.
Főleg, ha sokan ráülnek.''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
törölt tag
igen, én ezt értem, hogy nem az ő hibájuk, de az lenne nagy áttörés, ha ezen sikerülne túllépni. nem szeretem az olyanokat, amikor mondjuk egy amerikai sorozat, vagy valamilyen trailer nem nézhető meg egy adott weblapon (mondjuk a sorozat vagy játék hivatalos honlapján), mert én ugye európai régióban vagyok, ezt a cuccot meg mondjuk amerikaiaknak adták ki...
igazából egyszerű felhasználóként én erre azt mondom, hogy nem érdekel milyen hülyeséget találtak ki a jogászok, amiért nem elérhető az adott dolog, de oldják meg, én használni akarom, nem szívni a korlátozások miatt. -
Morden24
nagyúr
az lenne nagy áttörés, ha ezen sikerülne túllépni
Az - sajnos - nem egy cég reszortja lesz, ahhoz komoly jogharmonizációs lépések kellenének. Amúgy nem csak a Google esetében kell ezzel szopni.
igazából egyszerű felhasználóként én erre azt mondom, hogy nem érdekel milyen hülyeséget találtak ki a jogászok
Ez teljesen jogos hozzáállás, csak sajnálatos módon ez egy rajtad teljesen kívülálló probléma, amivel te konkrétan semmit nem tudsz kezdeni. Azért írtam, mert én is állandóan puffogok az ilyen dolgok miatt, de a cégtől várni ennek a megoldását vagy megreformálását teljesen felesleges, és kár a Google-t ütni olyasmiért, amiért amúgy nem felelős (feltéve persze, ha a maguk részéről megteszik, amit kell).
Sectumsempra - For Enemies
-
törölt tag
persze, nem az ő reszortja, viszont az ő érdeke is részben, mert így több felhasznáót szerezni, stb.
nem egy cégtől várom el, hogy megoldják ezt, de az a sajnálatos helyzet, hogy nem nagyon egyezik ez az érdek más, befolyással bíó szervezet érdekével. a jogvédők és jogtulajdonsok biztosan nem fognak ezellen lépni, amíg valaki nem kezdi el rúgdosni őket. egy ekkora cégnek meg talán van elég lobbi-ereje, hogy beindítson valamit.persze akkor meg azért lehetne hápogni, hogy miért van akkora lobbi-erejük de valami változás kéne azért.
vagy így is oké, csak akkor ne csodálkozzanak, ha az új sorozatokat letorrentezik az emberek, és nem veszik meg, és nem várnak rá az internet korszakában hónapokat vagy éveket, amíg elérhetőek lesznek. -
dave666
aktív tag
Majd kiderül, a fiatalok körében meglesz a napi 5 óra, az biztos
Az a probléma, hazánkban több link is le van tiltva.[ Szerkesztve ]
Dave666
-
törölt tag
Imádom mikor az fogad, hogy az ön országában nem elérhető ez a tartalom. Egyszer néznék meg valamit yt-n és akkor sem tudom.
-
fornettisuti
veterán
a cikkben szerepló "teljes film" magyar ip-vel nem tekinthető meg -erről ennyit
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
dajkopali
addikt
válasz fornettisuti #16 üzenetére
ha az IT-világ, a technológiai fejlesztések globális központja nem Kaliforniában lenne, hanem Vecsés határában (ami egyébként önmagában nem halva született ötlet, csak valószínűleg kb. 1990-ben, amikor lehetőség lett volna rá, lecsúsztunk róla a saját baromságaink miatt), akkor nem lenne ilyen, megtörténhetne, hogy az ilyesmik először "Éhes-országban" jönnek ki, de hát nem mi vagyunk a centrumban
azóta az a helyzet, hogy ők megcsinálják, és a lokalizációs fázisban mi is hozzájutunk
ez van, központ csak egy van
mi ebben a szokatlan?[ Szerkesztve ]
"fácánjava calvadosban/teljesítünk, egyre jobban " - Konok Péter
-
szab.tam
nagyúr
ez az egész olyan, mint a jeges tea. a melegvizet lehűtik, bedobozolják, és eladják nekünk...
az interneten nézet tartalmaknak pont az az egyik lényege, hogy akkor nézem, amikor jól esik. elletétben az élő adással. mindenféle tvrec nélkül.
és akkor most jönnek, hogy élő adás?mondom, lehűtött melegvíz.
vagy én nem értek nagyon valamit....
habár a lájkolásfüggő, mindent megosztó genráció ezt is jól be fogja szopni, gondolom rájuk építnenek: és tényleg napi 5 órát ott fognak lógni az élő adás előtt. nehogy lemaradjanak valamiről...
és biztos jönnek az új mobilok, integrált, napi 5 órás youtobe live nézővel, ami figyelmeztet, ha kevesebbet nézted. természetesen külön, főoldali indítóikonnal..
a 2 magos mobil proci egyik magja csak ezen fog dolgozni...[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
törölt tag
-
Penge_4
veterán
válasz dajkopali #17 üzenetére
Csak annyi, hogy ha c***nyként bánnak az emberrel (diszkrimináció) és a népével, akkor ne csodálkozzanak, hogy ha ők is c****nyként viselkednek. (értsd: warezolnak, EULA-t sértenek, kritikusan állnak a termékeikhez, ahol lehet, áthágják a határokat (TOR) és szimpatizálnak az Anonymoushoz hasonló csoportokkal, esetleg még jól meg is DDoS-olják őket és hasonszőrű USA-only gondolkodású kapitalista társaikat).
A hatás-ellenhatás társadalmi szinten is érvényesül, aztán lehet vitatkozni rajta, hogy arányban állt-e a reakció az akcióval, vagy sem... Az már nem fogja visszaforgatni az idő kerekét.
-
szab.tam
nagyúr
válasz #16820480 #20 üzenetére
igen. de itt nem ez a lényeg és nem ez a cél
a közösségi oldalak függői és fő védelmezői is mindig ezzel jönnek, hogy milyen jó, mert... és a lehülyézésünk után ekkor felsorolnak 2-3 valóban haszosnak tűnő dolgot. és akkor ezzel el van intézve. tipikusan a függőségi viszonyban lévők hárítása.
itt sem az a cél, hogy havonta meg tudjál nézni 2 meccset. hanem ki is mondják, hogy napi 5 órát ülj előtte. és amikor már ez teljesült, a függő delikvensek pont ezzel fogják védeni, hogy milyen hasznos dolog, mert.... és jön az ilyenkor szokásos 2-3 érv.
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
mitulabattyi
aktív tag
Kb 4éve hajítottam ki a TV-met, elegem lett abból, hogy félóránként megszakították a reklámot egy 10 perces műsorral... És egész jól megvagyok így is. Ugyanígy a jútyúbTV-t se fogom nézni, már most is az agyamra megy a sok melegbár, stb reklám a videók alján amit 10mp-enként be kell zárni, mert kitakarja a kép 1/3-át!
Arról nem is beszélve, hogy annakidején a 2megás netemmel, ha elindítottam egy videót, akkor végig is tudtam nézni akadás nélkül, most meg a 20megás nettel 5mp után fél percig tölt, vagy az országból nem elérhető a tartalom, vagy a videó már rég törölve lett, de a kereső még kidobja +1 találatnak. -
veterán
Hát ennek sok értelmét nem látom.Szerintem fölösleges,nem nagyon lesz közönsége
[ Szerkesztve ]
duree54
-
Penge_4
veterán
válasz mitulabattyi #23 üzenetére
"már most is az agyamra megy a sok melegbár, stb reklám a videók alján amit 10mp-enként be kell zárni, mert kitakarja a kép 1/3-át!"
Ez azért necces, mert már rég célzott hirdetések vannak. Ha te ilyenekkel találkozol, akkor vagy az algoritmus bugos, vagy...
-
rt06
veterán
jol ertem, hogy szerinted egy teljesen legalis (bar egyeb szempontok alapjan tovabbi ismeretek nelkul elitelheto) lepes szerinted nem csak hogy alapot ad, de egyenesen buzdit is kulonfele torvenyszegesekre?
respect
[ Szerkesztve ]
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Penge_4
veterán
Ez csak egy ok a sok közül, ami szintén nem a pozitív megítélését táplálja annak, aki csinálja, legyen az a Google, vagy a Hulu, vagy a Microsoft...
Ez önmagában nem ad alapot semmire, viszont utolsó cseppként funkcionálhat, ha az embernek már nagyon tele van a töke az adott céggel...
Hogy jogos, vagy sem, azt nem én fogom megítélni, viszont ezek az apró húzások sokat számítanak hosszútávon, ahogy mikor az MS-t megbüntetik is elégedett mosoly van az emberek többségének arcán.
(#28) mitulabattyi: Azért volt szmájli a hozzászólás végén.
[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
fel mondatonkent ellent mondasz onmagadnak
dontsd mar el legy szives, hogy mit szeretnel kihozni ebbol, es lehetoleg vallad is fel (mert vagy magad sem tudod, mit akars, vagy van egy elkepzelesed, csak nem mered vallalni, mert tudod magad is, hogy nevetseges)bonuszkent egy pelda, hogy a reklamokkal dusitott tartalmak pl azert is szoktak elerhetetlenek lenni nalunk, mert pl itt magyarorszagon senkit nem fog meghatni - teszemazt - egy wendy's reklam, nem fognak odamenni ebedelni, nem termelunk egy szem bevetelt sem, nekunk azt a reklamot nem lehet eladni, igy ami forgalmat mi produkalunk a tartalom letoltesevel, amennyi ifrastrukturalis bovitest mi igenylunk (pontok, pontok, stb), azt senki nem fizeti meg (ergo a tartalom is elerhetetlen nalunk, mivel ingyen nem akarjak adni)
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
törölt tag
hát, ez szerintem pont mellément, mert tényleg azt a néhány dolgot soroltam fel, amit néznék is rajta. biztosan nem vagyok függő, nem vagyok regisztrálva, nem szoktam magamtól csak úgy videókat nézegetni yt-on, csak ha valamit céltudatosan keresek (pl. egy zeneszámot megmutatni másnak így egyszerűbb, vagy ha tudom, hogy például a cameralabs.com videótesztjei /ahogy a mobilarénások is btw/ oda vannak feltöltve, stb).
aki meg napi 5 órát képes ilyet nézegetni, annak tök mindegy, hogy az most yt, vagy sima mezei kábeltévé.... -
szab.tam
nagyúr
válasz #16820480 #30 üzenetére
elhiszem, hogy mellé ment.
nem személy szerint rád céloztam, hanem általánosan jellemeztem a jelenséget...[ Szerkesztve ]
-
GeryFlash
veterán
Ha lesz rajta foci, még hozzá premier league+ bl akkor negem megvettek azért sem fogok a román szar kiépítésű, gyenge funkcióú digivel szerződni....
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
Lajkó
őstag
Nemár!
Nekem még TV-m sincs! Annyira hidegen hagy a média baromsága, meg a VV, meg a célzott reklámok, meg a sorozatok, meg a foci, meg sorolhatnám még órákig.
Ez az! Legyen mindenki user, és sz.pódjon online!
De végül is biztos ez kell a népnek.... -
Peterson_
addikt
eXodus:
Attól még véleményét elmondhatja, ahogy bárki más is(bár lehetne konstruktívabb )On:
Az elgondolás szerintem jó, bár belenéztem a kínálatba, az egyelőre nem túl érdekfeszítő.
TV-t szinte én sem nézek, maximum a nagyon kései órákban. akkor is csak discoveryt, vagy ha találok normális filmet.De ha később jobban elterjed, és többféle műsor lesz, mindenképp kényelmesebb lesz innen válogatni, mint kimazsolázni a TV-ből, hogy a sok szemét közül hol van valami normális műsor is.
Na meg ha valamiről lemaradok, itt talán be is tudom pótolni.Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
Lajkó
őstag
Engem érdekel, és azért írtam, mert felállt a szőr a hátamon a cikktől!
Mondhattam volna azt is, hogy: -Igen, hajrá! Kebelezzen be mindent a Google! De minek, ha mindenki érzékeli ezt magától is?
Egyébként jelen esetben az én véleményem sokkal inkább témába vág, mint a Te OFF-od! -
rep3at
őstag
Én örülök neki, kíváncsian várom a megvalósítást. Persze azért 5 órát nem fogok naponta videózni, ennyit szerencsére egy héten is alig ülök a gép előtt.
Forward thinking. كرر
-
Mi5i
aktív tag
Aki pedig a tiltások miatt mérgelődik, javaslom a free proxy oldalak használatát, pl. ezt .
-
talpalavalo
aktív tag
Jól látom hoyg 3 csatorna van amiből az egyik az egy safari túra aminek a kommentjeit floodolják a csehek akik ha magyarul beírsz szénné oltanak, illetve egy zsidó/arab csatorna ahol háborúznak??? EZ nem sok, de az ötlet jó lesz ha a minőség is felkúszik min 480p-re
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
"A kitűzött cél állítólag az, hogy naponta öt órán át nézzük az oldal műsorait, videóit"
Lehet, hogy a cél ez, de én nem fogom az idióták táborát gyarapítani
-
{Zodiac}
senior tag
van hozzá távirányító? 5 gombos kell csak: + - < > kapcs. ha lesz, áttérek, addig a tv előtt fogok csak bambulni
Öntörvényű Sünmalac
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest