Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
jah, Droidon reggel frissült a kliens
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
viralmind
aktív tag
Ja szuper,en meg feliratkoztam a hirlevelre anno igy megdobtak + 20gb-vel egy evre ,amit jova is irtak ,a kamera uploadot is beizzitottam arra nem adta meg egyenlore a 3gb-t, viszont a meghivasra szamolja rendesen a +500mb-t.Valamint netes forumokon ez a hir terjed "The first one hundred thousand users to log into onedrive.com today beginning at 11:11 AM PST win 100 GB of extra storage." :-) amit a onedrive twitteren kozzetett puzzle jatek megfejtesebol sakkoztak ki :-) Hat meglatjuk ,en majd megprobalkozom gyorsnak lenni hatha :-)
[ Szerkesztve ]
-
Kasya
nagyúr
3GB + ... Epp kellett mar a kis plusz. Az invitalast is kimaxomolm majd, ha raerek egyszer.
OneNote kamerás backup mit takarna pontosan?
-
Glenda
addikt
Szvsz elgépelés, OneDrive lesz az.
and we’ll even give you 3 GB just for using the camera backup feature, since we want to help make sure you never lose another photo.
Automatice megkaptam, WP és W8 camera roll is szinkronizálódik (bár a OneNote is).
from r in rings where r.Owner == "Sauron" select r
-
törölt tag
-
MuzikJunkie
aktív tag
Nekem 10 gigám volt, frissítettem az android appot, kiírta a plusz 3 gigát, de nem lett azóta sem 13 giga. Na mindegy, majd 20:11-kor...
Nokia N73 - Nokia N82 - Nokia N95 - Nokia 5800 Xpress - Nokia N97 White - ZTE Blade - Motorola Defy - LG L9 - Galaxy SIII White - HTC Sensation - Motorola Atrix 2 - Vowney V5 - Xiaomi Redmi Note - OnePlus One - iPhone 6 Plus - iPhone 7 Plus - iPhone X - iPhone XS Max... (>‿◠)
-
viralmind
aktív tag
yeah meg is kaptam a + 100gb-t :-)
-
legenda
jött ma az e-mail, hogy indul a onedrive, alul egy hivatkozás, hogy Get your 20 GB, a hivakozás alatt egy kód, amit hűségpontokést kaptam, rákattintottam, hát 45 GB lett a korábbi 25 GB helyett!
igaz, a +20 GB csak egy évig ingyenes, de még a régi időkben regisztrálva nekem és a páromnak is skydrive tárhely, azokhoz még alapban is 25 - 25 GB adott ingyenesen, családi fotóknak...stb bőven elég 50 GB, de köszönet az egy évig díjmentes +20 GB tárért is!
hopp, közben mind a kettőnkére ráugrott +100/+100 GB
dropbox alatt is adott 50 GB, amit az s4-hez adtak 2 évre, meg a 2 * 15 GB gmail tárunk, ennyit az életbe nem lakunk be...[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Glenda
addikt
-
Kasya
nagyúr
Akik dec-jan kornyeken aktivaltak a 100gb egy ev ajandekot, azoknak most 200+ van?
-
vadkörte
addikt
Simán megkaptam a +100 GB-ot, így "csak" 127 GB-om van. (27 volt). Már csak ki kellene használni.
Így van 30GB-on GDive-ban, 127 OneDrive-ban, néhány GB MiDrive-ban is. A Kuaipan 512GB-ját még nem is aktiváltam...Üdv. V. Körte
-
ABal
őstag
Én meg az egész promócióról nem tudtam semmit, és csak lestem, hogy miért lett hirtelen +100GB-om. Semmilyen feladatot nem kellett ehhez megoldanom, mint ahogy azt valahol írták, már ekkora tárhely várt, amikor beléptem.
"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
Lenry
félisten
lemaradtam: mi kell a +100GB-hoz?
bejelentkeztem most is, meg reggel is, meg délután is, de még mindig 25GB-m vanGvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
alevan
őstag
Lekéstem a 100 GB-ot Most csak 48GB van, amiből 18 már tele
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
törölt tag
A 100GB az egy évre van ingyé.
-
Mate
nagyúr
Múlt héten gondolkodtam, hogy jó lenne már egy felhő. Szétnéztem és skydrive-ra esett a választás, mert külső program nélkül, amúgy is jól integrálva benne van office-van és winben is.
Nézegettem neten az útmutatót és feliratkoztam a hírlevére.
Tegnap előtt aztán a nagy elhatározás. Holnap szelektálom ami kell és megtöltöm a 7Gb-os tárhelyet és megnézem mennyit kell vennem még, hogy újra tudjam húzni a gépet.
Tegnap reggel belépek és látom, hogy emailben kaptam +20Gb-ot 1 évre. Hoppá, már alig kell hozzá venni és mehet is a másolás.
Másolgattam is egész nap, félig meg is telt már. Aztán este kaptam 100Gb-ot mind a kettőre 1 évre. Ennél jobb kezdet számomra nem is létezhetne, úgyhogy engem egyelőre (1 évig biztosan) megnyert magának a skydrive, akarom mondani a OneDrive
-
ronson
őstag
Mi ez a hűségpont amit említesz?
Én megint nem kaptam semmit a microsofttól. Csak ezt a nyüves 3GB-ot, így most 10 van. Se levél semmi. Pedig 20:11 urán töbször is beléptem, direkt utaztam a 100GB-ra Nem is értem, ki számít nekik potenciális ügyfélnek. Vettem tőlük 2 Win 8-at, számtalan programot Wp-re, már a második telefonomat nyúzom. 2 bankkártyám is be van, hozzájuk regisztrálva. Bár joggal gondolhatják, hogy ha nekem szükségem lesz még több tárhelyre akkor fizetek érte, mert így is van.
De akkor ki a potenciális ügyfél? Aki tört windowst, androidot, azon is csak ncore-on beszerzett fizetős programokat és wifi-s internetet használ. Illetve bankkártyája is jobb esetben egy maestro van amivel sok helyen fizetni sem lehet a neten.
Nem értem, komolyan mondom.
[ Szerkesztve ]
-
Mate
nagyúr
+20Gb-ot az kapott, aki fel volt iratkozva a onedrive hírlevélre.
+100Gb-ot gyakorlatilag mindenki kapott, aki bejelentkezett 20:11 és kb. 20:45 között.
További 100 Gb-ot kap az, aki elmegy usa-ban egy ms store-ba (ha jól értettem a dolgot)Úgyhogy én jól jártam és valószínüleg meg fogom hosszabítani jövőre a dolgot. Úgyhogy potenciális ügyfél vagyok.
Ja és amit leírtál az rám közel 100%-ban igaz.
-
legenda
tényleg csak annyit csináltam, hogy kértem korábban értesítést e-mail útján, ha majd eszközlik az indítást az új névvel, és a levélben már ott figyelt a +20 GB bővítéses hivatkozás, illetve integrálva a kód, amit hűségpont címen könyveltek el.
őszintén bevallom, nem fizetnék külön ezért a tárért, de tényleg régóta használom - amikor még 25 GB volt az alap díjmentesen -, és nem is torrent által szerzem be a (windows) oprendszereket/alkalmazásokat, hanem legális úton.
a torrent olyan távol áll tőlem, hogy nem csak az én munkaállomásaimon, de még a lakásban, az általam előfizetett neten sem eszközölt forgalmat soha!
wp telefon nincs, de - nem tudom, hogy ezek mennyire növelik vagy csökkentik a potencialitást - mobilinternet mindegyik előfizetésen van legalább 500 megabyte, illetve az enyémen bő 1 gigabyte - szükség esetén bővítem -, így wifi csak itthon, ellenben van két maestro bankkártya is, de azzal is szoktam fizetni a neten is, chip, 3d secure code...stb is adott, és nem volt még probléma sehol a fizetéssel.
most nyomok fel 100 GB zenét a onedrive tárra, kihasználom az ajándék egy részét, nem árt a biztonsági másolat ilyen formában is - a cd és a hdd is képes megpusztulni, bár eddig megkíméltek az ilyen problémáktól -, de nagyon remélem, hogy itt nem görcsölnek majd a tartalommal, mert az összes anyag legális forrásból van, illetve rendelkezem éves mahasz átalánydíjas jogosítással is, miszerint korlátlan mennyiségben, bármilyen formátumban, bármikor használhatok másolt hangfelvételeket.
utóbbit csak azért említettem meg, mert volt már olyan tár, ahol egy ügybuzgó illetékes nem a megfelelő oldaról közelítette meg elsőre a dolgot, pedig akkor és ott is betartottam a kapcsolódó szabályozást.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Mate
nagyúr
Onedrive-ot és társait mennyire ellenőrzik? Nem azért kérdezem, mert tömve van illegális tartalommal, csak kíváncsi vagyok, hogy mégis mennyire lesnek bele illetéktelenek a cuccaimba.
Mert ha egy irodista belelát, hogy van-e ott illegális tartalmam, akkor láthatja a pucér képeimet is (Nem, pucér képem sincs, ráadásul tőlem bármely ügyintéző hölgyike leselkedhet)
[ Szerkesztve ]
-
legenda
a skydrive esetén nincs ilyen jellegű tapasztalatom, pont ezért írtam le reménykedésem, hogy csak nem kell majd itt is levelezni emiatt...
az asszony skydrive - immár onedrive - fiókjában is csak családi fényképek vannak, meg az enyémben sem volt eddig semmi olyan, amit bármilyen szinten jogsértőnek feltételezhettek volna, így nem is volt mire rámozdulni eddig.
elvileg nem lát bele bármilyen irodista a cégnél, szabályozva van az elég rendesen.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
llaszlo
veterán
A droid kliensben hol kell bekapcsolni a camera szinkronizációt?
Mert nálam feltölti a képeket eddig is feltöltötte, de mégsem kaptam +3GB-ot. -
DS39
nagyúr
ez nekem is feltűnt. meg onedrive-on ha ezt lenyitod a link a skydrive.live.com-ra mutat.
így a képedről eszembe jutott, hogy az a dub12x. miért kell vajon a mail elé? nálam már volt vagy 3 féle szám is, könyvjelzőbe szoktam elrakni, de idegesítő hogy időnként vált és akkor a favicon eltűnik.
-
BatchMan
senior tag
A következő névváltoztatás:
Windows -> One-dose
De nem, vicceltem...
-
viralmind
aktív tag
A kamera -ert jaro 3gb en sem kaptam meg meg ,pedig droidos kliensben be van allitva es mukodik is rendesen.
-
lencseszosz
csendes tag
Valaki másnak is mókáskodik a OneDrive, vagy csak nekem?
Nekem eltűnt a sulis anyagokat tartalmazó mappám, amit napi rendszereséggel használtam, és sehol sem találom. Nincs a lomtárban sem.
A "Recent docs"-ban megtaláltam egy csomó a mappán belüli fájlt, onnan meg is nyitja, bár 5 perce még azt sem akarta.
Van infó róla, hogy vmi gebasz történt, vagy kezdjek parázni?...
-
alevan
őstag
válasz lencseszosz #46 üzenetére
Várj 1-2 napot és/vagy írj supportnak. Nekem pl. minden megvan.
Van lomtár a
SkyOnedrive-ban? Már évek óta használom, de ezt még nem fedeztem fel[ Szerkesztve ]
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
Keem1
addikt
Én sem tárolok rajta sem szupertitkos, sem illegális fájlt, családi fotók, lementett cuccok (amikről tudom, nem árt, ha épp távol vagyok a gépemtől és elképzelhető hogy kelleni fog), nyaraláskor wifin tolom fel a készített fotókat, ismerőseimnek szánt dolgok ("ide írd majd be azt a csaptelepet, amit mondtál"), hasonlók. Nyilván nem publikus dolgok, de ha valami MS ügyintéző belenéz, se bánom, nincs benne olyan. Most én is töltöm, kihasználom azt az egy évet (+100 GB) meg még a maradék 3/4-et (+20 GB)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell XPS 9305 ultrabook, üzletből, garanciával i5-1165G7 16GBRAM 512SSD 13,3"FULLHDIPS
- ThinkPad X395 üzeti utrabook,üzletből,.garanciával Ryzen7/16RAM/512SSD/FULLHD IPS /LTE
- Bomba áron, üzletből, garanciával, DeLL XPS 17 9710 i7-11800H/16GB RAM/512SSD/RTX3050/FULLHD IPS
- LG UltraFine 27UN83A-W 2 év Gyári garancia +AJÁNDÉK Gyári LG Ergo állvány
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13" Touch Bar 2016 i7/3,3GHz/16GBRAM/512GBSSD magyar bill.
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen