Aktív témák

  • WynNyback

    tag

    válasz #45553408 #2668 üzenetére

    háát én a reklámok minden formáját elutasítom. másfél éve TV-m sincs. Ha nem tudok blokkolni nem megyek az oldalra. A gyerekeimnek a gépére felügyelő programot telepítettem, ahol szintén kicsuktam a reklámokat a programért fizettem is mert nekem ez egy olyan hozzáadott érték ami megérte. Van is bosszankodás mikor a minecraftos modokat csak olyan oldalról lehetne leszedni ami 25 reklámoldalon vinne keresztül még leszeded. Nem szedjük le, akkor nem játszunk vele. A reklámok minden formája rossz és káros az emberek szellemi és mentális fejlődésére egyaránt. Bizonyított. Nem kell. Továbbá nem vagyok ingyen élő. Nincs illegális szoftverem, nincs lopott cuccom, rendesen fizetem a számláimat és nincs adótartozásom se. Arra ha megkérdezel, hogy a PH miből tartsa el magát ha senki sem nézi a reklámokat akkor azt mondanám indítsanak fizetős szolgáltatást. Most meg is tették, később ezt ki is bővíthetik pl vannak olyan színvonalas tesztek elsősorban a PH-n amiért azt is eltudom képzelni, hogy alkalomszerűen fizetek még akkor is ha nem vagyok prémium tag. De majd ezt ők kitalálják. Meg azt is ha valaki nem prémium és nem fizet akkor milyen "szankciókat" kap.

    Viszont lehet ezért megköveznek sokan, de pl a mobilarénára minek fizessek elő? Az Androidos telefonok már alig különböznek az Almák szoftveresen ugyanazok. Nem is nagyon kellenek már tesztek elég megnézni a termék adatlapját. Ez így volt mindig is, a dolgok annyit érnek amennyiért el lehet őket adni. Ha a tartalomért senki nem fizet akkor azt nem éri meg előállítani. (annak, hogy Pistike meg Lajoska 5 milliomodjára is összeveszik, hogy a WP vagy Android vagy Alma nulla piaci értéke van)

    Persze ezek mind lovéba vannak, de ha pl a fórum anyagilag nem éri meg a PH-nak akkor annak fenntartása anyagi szempontból nem racionális. De ez nem a reklámblokkolókon kéne, hogy múljon. Gondolom ezért is egy átkozottul nehéz szakma az övék. Lehet neked több tízezer olvasód is ha nem tudsz pénzt kiszedni belőlük akkor az nem ér semmit anyagi értelemben.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák