H​i​r​d​eté​s

2018. február 19., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Fecogame


Fecogame
(PH! addikt)

Leírva jónak tűnik, kiváncsi vagyok :)

16dBi / 38cm WiFi antennák raktárról ---> https://goo.gl/D29Wz

(#2) anulu


anulu
(PH! félisten)

cord cutting... mintha a spanyol viaszt találták volna fel...

''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | MCITP-SA/VA/EMA2010 | iPhone8 64GB | iPad Retina 32GB /w 3G | XBOX ONE X

(#3) Corleone33


Corleone33
(fanatikus tag)

Szóval ha jól értem effektíve a Telekom TVGo applikációját másolták le a saját szolgáltatási körükre szabva?

Szvsz váljék egészségükre, bár nem tartom szerencsés ötletnek, ha ezért teszem azt egy alap tv előfizetésen kívül még pluszdíjat számolnak fel.

[ Szerkesztve ]

You dont have to tell me that im awesome cause i know it ^^

(#4) Samott


Samott
(fanatikus tag)

"FightBox, Fast&FunBox HD, GameToon HD, Nautical Channel, Fight TV, Speed TV, Xtrem Sports, Fitness TV, Sports TV training, Fit HD, Class Horse TV, Fishing&Hunting" - nem pont ezek a csatornak ugranak be elsore ha sportcsatornara gondolok. Es akkor meg finom voltam, Igazabol csak a horgaszcsatornaval talalkoztam ezek kozul eddig. Mashol megy a visitozas, hogy mikor kerul be pl a Spiler Tv ami eleg sok focit felvasarolt, nem ilyeneket kellene belerakni? Se egy eurosport, se sport1, se digisportok...

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.

(#5) róland válasza Samott (#4) üzenetére


róland
(PH! nagyúr)

Van: M4Sport, Spiler TV, Sport 1/2/m, DigiSport 1/2/3, Eurosport 1/2 is, csak a cikkben nem említették. Vagy legalább is EPG van hozáá, mert Spiler-től indulva többnél lefagy az oldal, ami addig a lejátszót indítaná.

[ Szerkesztve ]

http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!

(#6) Samott válasza róland (#5) üzenetére


Samott
(fanatikus tag)

Ahogy latom mindenki a sajtokozlemenyt vette at, ott azt irjak 12 csatorna, es a felsorolasban is ennyi van. Amiket te irsz az meg plusz 10 csatorna lenne.

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.

(#7) azbest


azbest
(PH! nagyúr)

Az app/weblap mindenféle sport csatornát sorol, de csak az első 12 az, ami nézhető is talán. A többi csak műsorinfó és emlékeztető. Számomra zavaró, hogy műsorújságból kell indítani az adást. Kellene egy olyan nézet is, ahol a nézhető csatornák vannak felsorolva az aktuális műsor címével, mint minden normál tévé esetén.
Nem értem, hogy a közszolgálati m4-et miért nem lehet nézni benne, hisz az szabadon elérhető mindigtv appból is.

Egyébként pár napja, mikor kipróbáltam, akkor fizetési adatok megadásánál csak dobott egy hibát (ahelyett, hogy fizetési adatokat kért volna és levonta majd jóváírta volna az első díjat), de ettől lejátszhatóvá váltak a csatornák.

Amit nem értek, hogy láthatóam a mindi go és a sport változat ugyanazon szoftveres háttérrel rendelkezik, de mégsem adtak ki a normál tévés go részhez még appot. :U

A mindi go esetén bizonyos hálózatokból akadozik az adás (telekom), ez gondolom szintén hibázik a sport esetén is.

[ Szerkesztve ]

(#8) róland válasza róland (#5) üzenetére


róland
(PH! nagyúr)

Hivatalosan tényleg csak műsorújság van ezekhez. (Így a Telekom TVGO-ja jobb megoldás, azon pár említett sportcsatorna elérhető.)

http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!

(#9) Dezsike válasza Samott (#4) üzenetére


Dezsike
(tag)

Azért ne túlozzunk, biztos van olyan réteg akik olyan sportot néznek, amik ezeken a csatornákon mennek. Én is olyat nézek ami itthon nem annyira népszerű, szerencsére az Eurosporton megy. A tartalomra biztos lesz vevő, ha csak egy szűk réteg is, az árát viszont kicsit sokallom. Az előbb említett Eurosport streaming szolgáltatása, a Player 2,99€, nincs egy ezres és pont ugyan ezt tudja.

(#10) csabi63 válasza Dezsike (#9) üzenetére


csabi63
(senior tag)

Pont nem ugyanezt tudja. Az Eurosport Player tömve van élő sportadásokkal, köztük prémium sportokkal. Ezen kívül olyan exkluzív tartalmakkal, amit a tévében nem adnak le. Szóval az egy telivér sportcsatorna, extrákkal. Mindez rendkívül baráti áron.

Ezeknek a csatornáknak a fele viszont nem sport, hanem életmódcsatorna. Egészében pedig olyan, hogy lasszóval fogják majd az előfizetőket. Mindenesetre sok szerencsét kívánok nekik.

(#11) schawo válasza róland (#8) üzenetére


schawo
(Jómunkásember)

A Tarr MobilTV-ben (nem csak mobilon érhető el) ezek vannak, és 7 éve elérhető:

M4
DigiSport1/2/3
SpílerTV
Sport1/2

Win7 Pro (6,5k) Win10 Pro (16,5k) Office365 Vállalati Prem (16,5k) Office 2013 Business (22k) Office 2016 Business (30k) Server2012R2 SBS2008/11 Bitcoin elfogadás http://goo.gl/LRwqgW

(#12) joey04 válasza Samott (#4) üzenetére


joey04
(PH! félisten)

így van. ez egy rakás szar. egy sportcsomag ebből álljon: sport 1-2, digi sport 1-2-3, eurosport 1-2, m4, spíler. A többi töltelék.

[ Szerkesztve ]

Bazinga!

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.