-
IT café
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskkas
tag
Hol tudok még jóáron TR 18650 es aksit kapni EU-ból? Ünnepekig még ide kellene érnie.
Xiami Note 10 5G . iPlay-40 pro
-
-
kiskkas
tag
Tudnátok ajánlani 2db-os 18650 es akkuhoz - házat. Hasonló, mint a power bank. Valaki rendelt már itt, egy hete probálom megtalálni, de nem jutok egyről a kettöre. Kis helyigény miatt kellene. Köszönöm ha valaki veszi a fáradságot
-
kiskkas
tag
válasz MenőManó03 #46359 üzenetére
http://www.banggood.com/9150-Car-Multipoint-Speakerphone-Sun-Visor-Handsfree-Car-Kit-with-Bluetooth-Function-p-997588.html
Sajnálom de nem tudok linket készíteni, de én ezt használom már fél éve a legnagyobb megelégedéssel. Jól szüri a külső zajt és akivel beszéltem még nem panaszkodott, csak ajánlani tudom.Xiami Note 10 5G . iPlay-40 pro
-
kiskkas
tag
-
kiskkas
tag
válasz tindisco #47910 üzenetére
Napi rendszereséggel használom és mikor elhagyom a kocsit bontom a Bluethoost, multipontot használhat mert a két SIM kártyás telefonom ragyogóan szuperál. Probáld megvárni mig lekapcsol ( "Fón. Ván. diszkanektíd!" ) a kicsi " ocó " és utána hagyd magára.
[ Szerkesztve ]
-
kiskkas
tag
-
kiskkas
tag
Tud valaki Xiaomi Mi Gateway 2 - re valamilye kódot, amivel lejebb lehetne az árat hozni?
Karácsonyra érdemes megpróbálni még rendelni.Xiami Note 10 5G . iPlay-40 pro
-
kiskkas
tag
válasz bertokl #102181 üzenetére
Az a gond hogy csak az Alin láttam 2 - t. Az pedig most a büvös 24.95$ áron lenne. Amit küldtél árban jó csak nem tudom hogy tudom-e az Air Purifier légtisztitót vezérelni? , Többen állitják itt hogy a tiéd is tudja. Most bizonytalan vagyok de köszönöm a segitséget és a kupont.
-
kiskkas
tag
válasz Dr.NX #120889 üzenetére
Köszönöm hogy irtad a figyelmeztetést, mert ebben a pillanatban érkezett meg. Gondosan csomagolva és tokkal küldték.Van rajta magyar nyelv! A kérdésem az hogy mielött beállitgatnám, hogyan tudom megnézni hogy nem e fertözött az általad irt trojaival? Az sem lenne baj, ha kicsit szájbarágosan adnál valami használható leirást. Köszönettel kiskakas.
-
kiskkas
tag
Segitene valaki és elküldené azt az Excel táblázatot, ami már szerepelt a topikban. Ragyogóan lehetet a rendeléseket rögziteni és gyüjteni. Az ünnepek alatt kerestem de nekem nem jött össze. Megköszönném.
-
kiskkas
tag
válasz AndrewBlase #142325 üzenetére
Legyen szép az éved és még sokat zsörtölödj velünk. Én nem vagyok olyan kreativ mint te, de nagyon köszönöm hogy vetted a fáradságot és válaszoltál. .
-
kiskkas
tag
Segitség kellene, kompreszios harisnyát rendeltem itteni ajánlásra de már nem tudom hogy honnan. Jó minőség érkezett, nagy méretben és elfogatható áron. Tud valaki ajánlani aki szintén ilyet használ?
Elöre is köszönöm.Xiami Note 10 5G . iPlay-40 pro
-
kiskkas
tag
Wish oldalról szeretnék rendelni és a Revolut creditkártya megadásánál az utolsó kötelező mező " irányitószám " . Milyen irányitót fogad el, tudna valaki segiteni?
[ Szerkesztve ]
-
kiskkas
tag
válasz tcsaba007 #167129 üzenetére
msata usb3 csatlakozót rendelnék. mikor megadom a virtuális Revalut adatokat, a végén kér egy irányitó számot. De minek az irányitószámát kéri? - a kártyáét? - a címre küldését? fogalmam nincs mert sok mindent kiprobáltam de nem enged tovább. Ebben kérnék segitséget.
-
kiskkas
tag
Igen, valóban a feladási időt irták mára. A Wishen ez lett volna az első vásárlásom, de elakadtam, mert a fizetésnél egy olyan kötelező sort adott meg utolsónak ( " irányitószám " ) amibe nem tudtam olyat irni amit elfogadott. Kösz a sózó technikát a jövőben e szerint járok el.
-
kiskkas
tag
Tudnátok ajánlani egy fehér Alfawise AD folyékony habzó szappan adagolót jó áron? A Gearbesten már nem árulják. Köszönöm.
-
kiskkas
tag
Szeretném kérni a segítségeteket. Amazon.de-ről rendelnék olyan árut amit nem szállít mo.ra. Itt a fórumon már szó volt róla, hogy van olyan német közvetítő/szállító cég ahová az amazon küldi a csomagot majd a közvetítő postázza a mo.- i címre díjazás ellenében.
(Bocs, de nem találom a keresőben.)Xiami Note 10 5G . iPlay-40 pro
-
kiskkas
tag
válasz pulutodurumo #181039 üzenetére
Számomra egy nagy ötletet adtál köszönet érte.
-
kiskkas
tag
válasz tillatrilla #182435 üzenetére
https://m.de.aliexpress.com/item/32867946214.html?spm=a2g0n.order_detail.0.0.141d6368xWt8Vz&gatewayAdapt=glo2deu
Én ezt használom, 5 kártya, tajkártya, jogsi, lakcímkártya is elfér és vésztartalék kp .
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Apple Iphone 11 64gb Lila
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest