- Súlyos adatvédelmi botrányba kerülhet a ChatGPT az EU-ban
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Linux - haladóknak
- Ubuntu Linux
- Hálózati / IP kamera
- Letartóztatták a bitcoin-Jézust
- Linux kezdőknek
- Milyen program, ami...?
- Mindenki AI-t akar, már 2025-re is eladták a HBM chipeket
- A franciáknak elege van abból, hogy minden gyerek mobilozik
-
IT café
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juditta_56
aktív tag
válasz spidersoft #71882 üzenetére
Pont amit mondasz (hogy agyonvered), nem szabad a húst klopfolni, csak ízlés szerinti vastagságúra vágni és aztán a szélén - esetleg a belül - lévő hártyát, de csak azt! pár helyen bevagdosni, és úgy panírozni.
Én a szurkálósakat sem használnám - még pácoláshoz sem -, mert ha elvágod a rostjait a húsnak, kifolyik a leve. Pácolásnál beszívja az ízeket anélkül is, esetleg vákuumzacsival rá lehet segíteni.
Mindenkinek B. Ú. É. K. !"You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one"
-
DeFranco
nagyúr
válasz spidersoft #71882 üzenetére
a lényeg, hogy azok a rostok, amik sütéskor összehúzzák a húst, el legyenek vágva. ennek szerintem jobb, alaposabb és ízletesebb módja a klopfolás, meg mégse csinálsz fasírtot a hús felszínéből.
nem feltétlenül kell ehhez papírvékonyra csapkodni, én úgy szeretem, de meg lehet csinálni vastagra is, máshogy kell ütni, kisebb erővel és más szögben.
hogy a szurkálás erre mennyire jó azt nem tudom.
-
fant0mi
addikt
válasz spidersoft #71882 üzenetére
Vagd vastagabbra a szeletet, s akkor szaftosabb marad. Egyebkent meg nem kell szetpufolni.
-
Whynot?
aktív tag
válasz spidersoft #71882 üzenetére
Nem erre valók azok. Az összeszurkált hús kiadja a levét sütéskor.
Valaki már leírta előbb, vágd vastagabbra és felejtsd el, hogy a rántani való húson nem lehet egy szem kövér rész se. Abból nem is lehet más, csak száraz tapló -
AlyrArkhon
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.