-
IT café
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tupacamaru
veterán
válasz retesz147 #133210 üzenetére
Így utólag nem bánom hogy nem rendeltem meg. Ennyi szívást....De találtam egy alternatívát: Ausdom AH3. Valakinek van tapasztalata ezzel?
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Breki
veterán
válasz retesz147 #133230 üzenetére
Az az érdekes, hogy nálam a fülesnél ugye egybe lett rendelve a kettő, de hálisten külön jött.
Paypal alin nincsen Aliplayban fogalmam se volt hogy kell megkeresni, hogy mennyi volt.
Banki kivonatot lusta voltam előkeresni.
Küldtem három képernyőképet az aliról amin látszott külön az ár, különböző megrendelési képernyőkkel Felkészültem arra, hogy emiatt kekeckedni fognak. De úgy néz ki elfogadták. :-)
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
8
senior tag
válasz retesz147 #133653 üzenetére
64mm
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlás elérhető. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
dugesz77
őstag
-
8
senior tag
válasz retesz147 #133793 üzenetére
Mitől lenne veszélyes?
(#133791) ANOka
Miért lényeges, hogy milyen autóba lesz? Ha mondok egy típust akkor tanácsot kapok hogy az egyes nem lesz jó bele de a négyes igen?
Alváshoz van már, oldalt fejet tartós. Most nyaktámasz kéne a vezetéshez, amihez hátra tudom támasztani a nayakat/fejet (a fejtámasz túl hátul van, görbe a hátam ) Csak nyaktámasz kell, deréktámasz van az ülésben állítható, kitűnő hatásfokkal.
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlás elérhető. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
Breki
veterán
válasz retesz147 #133817 üzenetére
rendszeresen rendelünk az Iherbről mindig nézni kell az e-havi megállapított vámhatárt az ebben a hónapban ha jól emlékszem 42.85.
Ez alattit eddig simán elengedték, de most a local post-os szállításnál ami végig nyomkövetéses még nem tanulták meg. Persze nem lesz vámköteles, csak dühítő hogy foglalkozni kell vele és plusz három hét egyébként pedig egy hét alatt ideér.
-
macilaci78
nagyúr
válasz retesz147 #133817 üzenetére
Minden harmadik országból érkező küldeményre, azaz, ami az EU vámhatárain kívülről érkezik.
Nekem 0€ értéken nyilvántartott termékmintával kellett ezt lefolytatnom egy Svájcból érkezett kisebb dobozzal kapcsolatban.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz retesz147 #133911 üzenetére
Ha nem kuldod vissza akkor az új áru, amennyiben kiveszik remeljuk hogy még mindig határ alatt van az ára.
Más. Csodaszivacs. Vettem anno az ajanlott uberbrutalsiralykiralybol, hát, helyet foglalni jo de kosz leszedni amire lett mondva kevesbe...ezek a linkeltek megint olyanok? ....
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Breki
veterán
válasz retesz147 #133938 üzenetére
Ezt te írtad a facebook-on is?
Mert akkor tudom ki vagy és mit tettél tavaly nyáron, :-)
Ott válaszoltam, eddig eszembe se jutott mobillal ilyen fejhallgatót kipróbálni, de ki fogom.
Egyébként most az új Meizu akciós.
-
DJGABI
addikt
-
dugesz77
őstag
válasz retesz147 #133999 üzenetére
Windowsra itt írtam megoldást. Telóra nem tudok. Nálam is rossz a Mi A1-en a bátyám Xiaomi Redmi Note 5 -jával tegnap próbáltam ott is halk.(erre biztos nem lehet mondani,hogy nem ismerné az új BT szabványokat.)
-
szetcsuszott
aktív tag
válasz retesz147 #133999 üzenetére
amikor először beüzemeled, általában kérni szokták a készülékeka nyelvet, meg az országot. gondolom az android one is.. na az országot próbáld meg valahol átállítani. Ezek alapján gondolom:
probléma
válasz 1
válasz 2
megoldódottKezitcsókolom, jó helyen járok? Ez itten az internett? Redmi note4 4/64, Mi11 lite 5G
-
hunaqua
addikt
válasz retesz147 #134132 üzenetére
...de legalább a Felvidéken van rendes sör!
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
spileraaa
senior tag
válasz retesz147 #134125 üzenetére
végül be üzemeltem úgymond amit akciósan vettem szuper áron valami 7-8$ korul
BULLCAPTAIN Men Trendy Genuine Leather Bifold
[link]baromi jó pénztárca
és végül ép az unokatesómnál láttam hogy neki se fér a szemelyije úgymond sehova sőt neki ki is log egy kicsit ö oda rakta ahol tartja a pénzt is
így végül én is oda raktam csak én a cipzáros helyre így elveszíteni se tudom remélhetőlegvagyis volt 1-2 ami talán jó lehet de végül nem rendeltem meg mert nem tudtam dönteni melyik lenne praktikusabb és a fentebb linkeltnél a 9 kártyámnak van hely és meg rengeteg rekesz van amit nem is tudtam teljesen kihasználni mostanáig talán 2 hátránya van 1.az aprópénzt nehéz kivenni és 2. a személyim nehezen fért el
ezek amiket kinéztem lehet ha lesz valami nagyobb akció egyiket berendelem
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
w.miki
veterán
válasz retesz147 #134303 üzenetére
Ha jók, akkor majd írok róluk. De félek tőle, hogy ezek csak placebo termékek.
Ha nem sokat érnek, akkor nem írok. Elég vegyesek az értékelések...
(#134301) Ciccuka: Szélvédőre az 5-ös ajánlják: Anti-Fog (belülre)
Ami ott tényleg bevált otthon, az a borotva hab szétkenése az üvegen. Pár hónapig nem volt pára. De elég időigényes.[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
-
sphe
senior tag
válasz retesz147 #134802 üzenetére
Nemrég adtam el egy alirol vásárolt UcomX U6H Bluetooth headsetet, a vevő ezt írta róla teszt után:
"Megkaptam már reggel. Be is fogtam egy kis kocogáshoz és tornához. Ügy ült a fülemben, mintha kalapáccsal verték volna bele😂 Amire gondoltam, meglepően jó. Kíváncsi is voltam, ennyi pénzért használható-e? Egy 30000ft-os Samsung Gear Circle-t vált le. Abba sokkal több lett volna az aksi csere mint ez a kütyü. Ami meglepő, hogy számomra jobban is szól, mint a samu. Ami a samuból hiányzott, ebben pont megvan. Az értelmezhető és domináns, széles középtartomány. Sokkal kellemesebb, beszélgetéseket hallgatni rajta. Természetesebb. Kipróbáltam zenével is és meglepően jól követhető volt Myung gyors és határozott basszus játéka. Ezt a harmincezres samu, elkente és lustán kezelte. A magasak az gáz👍 Szóval ezért a p3nzért, szerintem meglepően jó. Kb négy órát használtam eddig, nem töltöttem és még nem sír miatta. Próbáltam filmel is. Nem nagy gáz, pici késés van, de nem feltűnő."
Hozzá kell tegyem, hogy sztem a magasak az olcsóbb 15usd-s headsetekhez képest szerintem jobbak, de a basszus visszafogottabb, viszont tiszta.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 tokok eladóak! https://hardverapro.hu/apro/xiaomi_14_telefon_tok_tokok_uj
-
Zola007
veterán
válasz retesz147 #135115 üzenetére
ez a Seago fogkefe merre mozog?
hosszanti vagy oldalirányban?az OralB féle oda-vissza forgó az kikezdi az ínyem, pedig lazán tartottam
sima fogkeféből Curaproxot használok, de gondolkodom egy elektromoson
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
jan herz
tag
válasz retesz147 #135112 üzenetére
https://www.gearbest.com/tooth-care/pp_1226329.html?wid=1433363
Ezt vettem hozzá, akkor kb. 700 Ft volt.
-
Zola007
veterán
válasz retesz147 #135367 üzenetére
én egy kuponos RST2056-ot vettem
Curaproxot használok sima fogkeféből
erősen kritikus vagyok az elektronikai cuccokkal, ha sz.r lesz, úgyis beíromMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
veterán
válasz retesz147 #135936 üzenetére
A felül lévő rugós kihúzható keretbe nemcsak mobiltelefont, hanem akciókamerát is be lehet fogatni.
Ha megtartja a 130-180 grammos telefonokat, akkor 60-100 grammos akciókamerát probléma nélkül meg tudja tartani.
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
8
senior tag
válasz retesz147 #135944 üzenetére
Szerintem ez nagyban függ a telefontól, próbálj tesztet keresni, ahogy az adott telefon milyen sebességű töltést tud qi töltővel.
-
w.miki
veterán
válasz retesz147 #136131 üzenetére
azért ez túlzás csak a fele
Itt találtam egyedi matrica készítő eladót. Esetleg van még valakinek más tippje ilyenre?
[ Szerkesztve ]
-
w.miki
veterán
válasz retesz147 #136241 üzenetére
Csak nem merem berakni. Aliról kéne rendelnem bátorságot, de azt nem árulnak
Meg a Canon mx870-be 200Ft egy patron tinta, szóval nem vészes.Megjött a víztaszító spray.
HGKJ 4 -50 ml Waterproof Nano Hydrophobic Coating
Nem is tudom. Nem olyan mint a reklámban, de azért mintha érne valamit.
Saját video. Lehet, hogy még rendelek. Vagy kipróbálok mást, hátha az jobb. 9H Car Super Hydrophobic Glass Coating
(A ragasztó is megjött, azt még nem próbáltam.)[ Szerkesztve ]
-
szabifotos
senior tag
válasz retesz147 #136249 üzenetére
Részben igazad van, de azzal vitatkoznék, hogy nagy igénybevételnél kizárólag lézer ajánlott. Canon bizonyos fejei 15.000 oldalt is kibirnak. Én szórólapot is nyomtattam már több ezer példányban egy mezei Canon Mp495-tel. A tinta nagyon olcsó. Gyakorlatilag csak a papirért fizetek szinte.
Vagy aliról, hogy kicsit ON is legyek: LINK
[ Szerkesztve ]
-
Tarek El-Ali
tag
Amikor másfél hét alatt visszajött a nyomtató és CISS rendszer ára
De szép is voltLenovo Yoga500 i5 , Config 1:AMD X4 760K 4000 MHz ,ASRock FM2A75 Pro4-M ,2*4Gb HyperX 1600MHZ AMD R7770 KINGSTON V300 120 GB,HDD 1TB, Config 2 :AMD X4 630 , 12GB Kingston HyperX 2*2+2*4 VGA: HD5770 , MiniPC1 : OrangePiPC+ , MiniPC2: BPi M1+
-
mzso
veterán
És akkor annak mi éri meg aki csak nagy ritkán nyomtat egy pár lapot?
Van egy Canon MG5150. Nyomtatva alig van vele, szkennelve sokkal inkább, de így is bezabálja a tintát. A glossy feketét is amit tényleg soha nem használunk. (Arra a két db fotópapírra nyomtattam tesztképpen amit adtak ajándékba még amikor új volt a gép...)
Hogy soha többet nem veszek multifunkciós nyomtatót az is biztos...
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz retesz147 #136493 üzenetére
Én is így voltam és rájuk írtam mivel 4 db rendelés volt mind más és az egyik pótfejek.
Na erre elküldték a 3 terméket (potfejet is) és válaszolták, hogy rendeljek másmilyent mivel elfogyott
Nem értem 2018-ban a számítógépek világában miképpen lehet túl rendelni.
na erre kapták, hogy akkor a pótfejekkel mi legyen? Válasz: Nov 1 fele várják a fogkeféket és, hogy várok-e?
Persze várok válaszoltam és zárták a ticketet.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz retesz147 #136493 üzenetére
Írtam nekik, hogy karácsonyra jó volna ha megérkezne.
Na most kaptam egy üzit, hogy köszönik, hogy várok és a késedelem végett 100 pontot kapok.
Nyissál tiketet.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest