- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
-
IT café
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
chatran
őstag
UGREEN lightning kábel. Tapintásra nagyon hasonló az anyaga mint az Apple kábelnek, de kissé vastagabb és nagyobbak a csatlakozóvégek. 1,5 méterest rendeltem, mert az eredeti kábel néha bosszantóan rövid. Kidolgozásában kissé elmarad az eredetitől, de 7 dollárért ez elnézhető.
Másfél hét alatt ideért, úgy tűnik, hogy a kábelek kiszállítása az Ugreen-nél gyorsabb. Az autós tartójuk majdnem egy hónapig jött.
Összehasonlítás és további képek a galéria alján.
[ Szerkesztve ]
-
chatran
őstag
válasz zsolti72837 #52141 üzenetére
A BW lámpa Banggod-ról van, előrendelésből. Úgy valamivel olcsóbb volt, mint, most. De ha akciózzák, akkor általában annyi szokott lenni, mint előrendeléskor.
Az Ugreen lightning kábel, meg Ali-ról van. Mobilos app-ból rendeltem, úgy kissé olcsóbb. -
chatran
őstag
-
chatran
őstag
válasz pocokxx #52347 üzenetére
Én vettem ilyen autós tartót, pár napja írtam is róla a topikban. De most lusta vagyok előkeresni. Ami nem tetszik benne, hogy egy Iphone5/5S/SE állítva simán kicsúszna belőle, ha nem lennének a hangerőszabályzó gombok, amin fennakad a pereme. Az oldalsó rész az valamilyen finomabb gumiból lehet, a hátlap viszont sima műanyag, szóval az karcolhatja a telefon hátlapját.
Ma tesztelem élesben, I5-tel és Lumia630-cal. Majd jelentkezem, hogy szuperáltKépek róla.
ha már Ugreen akció, a lightning kábeleket is akciózták. A pár napja érkezett, 7 dollárért rendelt 1,5 m-es változat most csak 6 dollár.
[ Szerkesztve ]
-
chatran
őstag
Veithdia csajos napszemüveg. Eddig csak ezzel a példánnyal volt dolgom, ez alapján azt kell mondanom, nem értem mi ez a nagy felhajtás a márka körül itt a fórumon.
Összevetettem egy fél dolláros napszemüveggel és anyagában szinte teljesen azonos vele, ugyanaz a gagyi kínai műanyag hatás. Egy Polaroid ehhez képest prémium.
A reklámfotókon jól mutat a körítés, a tok meg a törlőkendő, de ezektől sem kell sokat várni.További képek az album végén.
-
chatran
őstag
Nekem is jött ma egy halom Gearbest-es 0,10 dolláros vacak. A sokk pakk köré egy értékesebb is került:
BliztWolf Powerbank.
Banggood-ról jött kb 3 hét alatt. A 3-ik pöttyig volt töltve. Egész szép a kidolgozása, de talán a Xiaomi kissé finomabb.További képek az album legvégén.
-
chatran
őstag
Xiaomi power bank szilikon tok.
Aliról rendeltem, a xiaomi flagship store-ból 1,6 dollárért. Nagyon jó minőség, védi a bank éleit is. -
chatran
őstag
válasz zsolti72837 #53496 üzenetére
Link.
De már out of stock
Hmm, ez fura. Az app-ból meg engedi a rendelést. Ki érti ezt? -
chatran
őstag
Gearbest-en mennyi pontot lehet maximum beváltani egy cuccra?
-
chatran
őstag
válasz MittuDomain_ #53729 üzenetére
Annyira azért ne várd azt a kártyaolvasót, az árához mérten, ócska és gagyi. Bár felismerte a memóriakártyát, de néhány perc múlva már írta is a gép, hogy az USB eszközt nem lehet felismerni.
Én inkább maradok a Transcend-nél mert ez még a végén tönkrevágja a memkártyát.
Nekem amúgy hétfőn ért ide.[ Szerkesztve ]
-
chatran
őstag
Olcsó, de jobb fajta mikrofonos fejhallgatót tudnátok ajánlani főleg Skype-oláshoz?
[ Szerkesztve ]
-
chatran
őstag
Gearbest-en most e-mail only price-szal 37,99 a Miband2. Ebből le tudtam még szedni 9,3 dollárt pontokkal, így 28,6 lett a vége. Szerintetek így már átcsúszhat a vámon?
-
chatran
őstag
Ma érkeztek Gearbest-ről:
Ultrafire 3W 1 Cree lámpa. Egészen szép kidolgozása van, a tetejének a fel-le mozgatásával zoomolható. Érdekesség, hogy a legfölső állásban kivetíti a ledek formáját. Sima ceruzaelemmel próbáltam, így is egész jó a fénye, de majd az esti sétáimon letesztelem. Melyik akkut ajánljátok hozzá?
Ez amúgy original Ultrafire?KZ EDR2 mikrofonos fülhallgató. Botfülű vagyok, ezért a hangzásáról nem tudok nyilatkozni. Remélem, hogy tartósabb lesz, mint a Xiaomi Piston Youth edition, az 2-3 hónap alatt tönkrement.
Továbbik képek az album végén.
Köszi szépen azoknak, akik ajánlották ezen cuccokat.
-
chatran
őstag
Masfél hét alatt megérkezett 3 rendelésem a Gearbest-ről, a rendelések közt még nem is lehet megnyomni a megerősítést, hogy átvettem. Ilyenkor érdemes már értékelni? Később, ha megjelent a gomb így fog még adni pontokat a megerősítésért is? Lassan lejár a 37,9-es Miband2 akció és kellenének a pontok.
-
chatran
őstag
Mixza kártyaolvasó. Gearbestes akcióban vettem, kb fél dollárért. USB 2.0, működik rendesen. A kidolgozása nem túl fényes, de azért jobb, mint az a 10 centes vacak.
-
chatran
őstag
-
chatran
őstag
Wohohoo, gearbest-ről rendelt MiBand 2, alig több mint egy hét alatt megérkezett. Pontokkal levittem 26,6-ra és szerencsére ÁFA, vám meg egyéb költségek nélkül ideért Ha jól számoltam, akkor ez kb 7300 Ft-omba került.
Egyelőre töltőn van, ki még nem próbáltam, de megelőlegezem a bizalmat a Gearbest-nek és azt mondom, ha valaki gyorsan szeretne Kínából miband2-höz jutni, akkor a GB a legjobb választás. -
chatran
őstag
Xiaomi egérpad. Egész jónak tűnik, bár egy QCK minihez képest mintha valamivel műanyagabb a felülete, talán csúszósabb is. Összehasonlítás.
-
chatran
őstag
Milyen jó kis betörőképző eszközt árusít a Gearbest. Egy ilyen szerintetek átjönne a vámon?
-
chatran
őstag
válasz CoolBoy323 #58645 üzenetére
Majd kérlek számolj be róla, ha megérkezett.
-
chatran
őstag
válasz CoolBoy323 #58648 üzenetére
Van egy rakás féle az oldalon, nem tudom melyik lehet a legjobb.
-
chatran
őstag
válasz CoolBoy323 #58652 üzenetére
Én befostam, nem akarok 2-8 évig terjedő letöltendőt.
-
chatran
őstag
válasz baandii #59018 üzenetére
Ezt a fajtát pont nem ismerem, én ilyet rendeltem KZ-ból, mert dícsérték a fórumban. Sajnos még csak tartalék, nem volt még alkalmam hosszabb távon tesztelni.
Egyébként van fülhallgató topik, esetleg ott is kérdezz rá.
Ezt a bambuszos fajtát pont nem ismertem, köszi a tippet, lehet rendelek majd egy ilyet is.[ Szerkesztve ]
-
chatran
őstag
Laptoptáskát érdemes a kínaiaktól rendelni? Van esetleg valami jóféle forrás?
-
chatran
őstag
válasz Mr.Csizmás #59175 üzenetére
Jónak tűnik, de 13-as kellene.
-
chatran
őstag
Autós töltőből melyik a jobb, Xiaomi metal vagy Blitzwolf c4?
Xperia Z3-at és Z5-öt akarok tölteni vele. -
chatran
őstag
válasz Mr.Csizmás #60560 üzenetére
Aki próbálta már az X3-at, nektek megy az FM rádió? Csak mert azt hallottam, hogy nem jönnek be rajta a hazai rádióadók.
-
chatran
őstag
válasz Predator2 #60951 üzenetére
Én pár hónapja 8 dollárért vettem csak a töltőt, ami olyan 2200Ft. Így szerintem annyira nem bestbuy.
A töltőről meg annyit, hogy nincs olyan minőségű, mint egy Xiaomi powerbank.
Ami a legjobban zavart, hogy a ledek bántják a szemet, ha szemből vagy kissé oldalról rájuk nézek. A Xiaominál ezt sokkal profibb módon oldották meg. A másik, ami nem tetszett az, hogy meg kell nyomni rajta a gombot, hogy töltsön, nem elég simán rádugni a telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- EA Sports WRC '23
- Amazon Kindle
- Kés topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest