-
IT café
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
titán
válasz retesz147 #82326 üzenetére
Szemkiszedőt teszteltem. Kalap szar, hajlik a műanyag ház, mint a fűzfavessző. A Bulovám szíja meg egyben maradt. Szét se tudtam szedni vele, mert egy határon túl a kinyomószeg támadási szöge túl kicsi lett, és a szeg egyszerűen eltörött. Van mellékelve tartalék, de minek.
#ócskaszarkínai
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
LámaZ
addikt
válasz retesz147 #82458 üzenetére
Szerintem ezeket az időjárásjelzőket direkt így tervezik, hogy addig tartsanak, ameddig van rájuk szavatosság (kb. 1 év).
Nem érdemes ilyeneket vásárolni.Egyébkét, én sok csalódás után, ahol lehet kiiktatom az életemből az elemet követelő cikkeket.
Van bimetálos ablaki hőmérőm, felhúzható konyhai időzítőm (hamarosan lesz homokóra is) (bár a néhai digitális, amelyet a MédiaMarktban vettem 5 évig jól működött, csak ugye nem kellett volna vizet önteni bele).Legyen minden jó!
-
Zola007
veterán
válasz retesz147 #83092 üzenetére
remélem, az avatarod nem passzol a valósággal
nekem is mindig mondják élőben találkozáskor, hogy valami agresszort vártak az avatar alapjánMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Skillet
addikt
válasz retesz147 #83270 üzenetére
én a tronsmartról lemaradtam, vagyis nem rendeltem, mert már úton volt az ugreen.
(#83271) pprod94:
Igen, droid alatt. Nyomok neki egy gyári visszaállítást, hátha megoldja.
Most 86%-nál, repülő módban kerek egy nap készenléti időt mutat. Karcsú.
Tudni kellene, mi eszi, de infó nélkül nehéz lesz... úgyhogy factory data reset[ Szerkesztve ]
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
MittuDomain_
őstag
válasz retesz147 #84115 üzenetére
Ezek a kockák általában sima csiszolt gránit, csak plusz kiadás lenne nekik még le is kezelni valamivel.
Szerintem ha elmész egy sírköveshez, kiveszel a hulladékos konténeréből pár darabot és megkéred, megcsinálja neked itthon is. Csak ami kintről jön, esztétikus, azonos méret, stb., és csak a munkadíj több lehet itthon...Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
Saccco
nagyúr
válasz retesz147 #84254 üzenetére
Olyan jó, hogy besírsz tőle, szó szerint. Úgy tép.
szerk.: 5 penge a nagyobb élvezetért.
[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
bul07
nagyúr
válasz retesz147 #84961 üzenetére
Elméletileg automatikusan kell hogy levonja, ha tényleg megvetted
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz retesz147 #84966 üzenetére
Ahogy írják is nem kell semmit csinálni, csak kiválasztod mit akarsz megvenni majd Buy Now , és a végösszegből levonja
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Degeczi
nagyúr
válasz retesz147 #85754 üzenetére
Egyfelől elvileg könnyebben karcolódik mint egy telefon (abban sem vagyok biztos, egyáltalán üvegből van-e az előlapja...) mert a csuklódon könnyebben nekiverődik bárminek - másfelől bő 3 hónapja használom az enyémet, fóliával, és nincs a fólián karc.
Szóval talán mégsem nagy a veszély
-
kelly416
veterán
Én megkarcoltam a Casióm karcolhatatlan üvegét, ezért vettem erre is fóliát. Nem kevés koszos munkát csinálok otthon, ásás, fakivágás, stb, meg fürödtem már Tiszában is vele, az meg ugye homokban gazdag... még a fólia sem karcolódott meg. Én rendeltem rá 5 fóliát (nagyon olcsó volt), de mint kiderült, egy papírtasakban kettő van, így asszem jóval hamarabb fog tönkre menni vagy elveszni, vagy akármi, minthogy a fóliák elfogyjanak.
Egyébként sima fóliát rendeltem rá, minden szuper.
-
CHIPman
nagyúr
December óta van meg a mi band 2, soha nem vettem még le. Nem végzek minden nap fizikai munkát, de nem kímélem én se, és egyedül a teteje felől lefelé van egy fél centis karc, azt hiszem a falon húztam el véletlenül egyszer. Nálam 20$ még nem az az árkategória, amikor érdemes a fóliával szarakodni, szerintem csak elrondítja.
[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - i7+1660Ti laptop eladó
-
w.miki
veterán
válasz retesz147 #85826 üzenetére
ebben van mikrofon is?
Mondjuk az a gond ezekkel az FM transmitter, bluetooth handsfree kihangosítókkal, hogy elég messze van a szádtól a mikrofon.
Olyan kéne, amivel közelebb lehetne tenni, ki lehet vezetni a szád elé az érzékelőt.
Nekem ez az MPOW kihangosító megoldása jobban tetszik, itt közelebb van, de még jobb lenne olyan, ahol a kormány közepére lehetne tenni az érzékelőt.[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
kelly416
veterán
válasz retesz147 #85831 üzenetére
Én vettem szintén egy ilyen 3-4 dolláros kütyüt kíváncsiságból. Első használatkor volt egy sípoló alapzaja, nem bírtam elviselni Szentes-Szeged távon (40-45 perc), pedig hangos zene mellett nem nagyon lehetett azért hallani. Egy hét pihi után előszedtem, és nem sípol. Első alkalommal telefont dugtam rá jack-jack kábellel, de kábel nélkül is sípolt (bluetooth-t talán nem is tud, csak amikor összehangoltam a rádióval, már sípolt), második alkalommal memóriakártyát tettem bele. Ma majd újra tesztelem, ha továbbra sem sípol, akkor nem adom el az autóval együtt.
-
CHIPman
nagyúr
válasz retesz147 #85831 üzenetére
Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy kb 10 személyautóban ki tudtam próbálni a Roidmit, és ahol probléma volt, ott a szivargyújtó okozta. Szerintem gondoltak erre a Xiaominál.
Ugye a Gocommához is jó az iOS app?
hardverapro.hu/tag/chipman - i7+1660Ti laptop eladó
-
spidersoft
senior tag
válasz retesz147 #86330 üzenetére
Az S2+-hoz pont nem kell védett cella, mert van védelem a lámpában (ha esik a feszültség, akkor lekapcsol a legkisebb fényerejű módba és villogva figyelmeztet, hogy étesd meg az aksit). Nekem is van két védett cellám hozzá (elvileg origi NCR18650B), és az egyikről már le kellett operálni a védelmet, mert eleinte hunyorgott vele a lámpa (eleinte a kapcsolónak tudtam be, de másik aksival nem csinálta), aztán meg azt játszotta, hogy pár másodperc üzem után lekapcsolt valami nagyon kis áramú módra (annyit se világított, mint egy tízéves ø5mm-es LED-es százforintosboltos izé), amit abbahagyott, ha a lámpát valamihez odakoppantottam... mióta kitermeltem a védelmet, azóta nem csinálja ez az aksi se valószínűleg forrasztási gond van a védőpanelen, de már nem állok neki kivizsgálni... Lényeg, hogy nem kéri a védett cellát ez a lámpa
-
-
-
sambenez
addikt
válasz retesz147 #87744 üzenetére
Persze tudok, csak nem 1-2$ az ára.
GorillaPod Action Tripod
Egy itthoni ár.[ Szerkesztve ]
-
WestBam
senior tag
válasz retesz147 #87732 üzenetére
Ezt használom majdnem két éve. Hibátlan, nagyon hasznos cucc. Eddig kilyukasztotta a kulcscsomó a zsebem, ezzel nem. És nincs az idegesítő csörgés sem. Annyi, hogy a postaláda kulcs feje rövid, azt tényleg meg kell szokni, hogy csak akkor megy bele ha ez 90 fokot zár be a kucs tengelyével, de ezt leszámítva teljesen használható cucc. Arra figyelj, hogy olyat vegyél aminek mindkét felén vékony a csavar, a vastagra nem lehet feltenni az itthon használatos kulcsokat.
⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kés topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- PlayStation 5
- Diablo IV
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Seasonic 650W 80+ Gold félmoduláris tápegység
- Dell E4310 Core I5 560M 4x2,66GHz/8GB/256 Gb SSD/CAM 13,3"+ Win
- ELADÓ: i5 6500/ 8GB DDR4 /240GB SSD /USB-C /takarítva, pasztázva/ HP 800 G3
- iPhone 13 független 128GB
- GAMER PC: Új RYZEN 7 3700X/5800X - Új RTX 3050 GDDR6 - Új 16/32GB DDR4 - NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest