-
IT café
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz AndrewBlase #76734 üzenetére
Ez a kép nekem még megvan nyomtatva, kb 28 éves.
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
veterán
Elromlott a kép, nem működik (vagy csak nyomtatva megy?)
Bár lelkész vagyok, lehet azért nem megy képpel, csak "élőben"...
Vertigo
Nem gond, maradok az eredetinél[ Szerkesztve ]
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
Czimby
addikt
Nem jó buliban akarja felvenni,
Egyébként elvileg kifelé kilátni rendesen és csak mások látják Jézust a szemedben.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Saccco
nagyúr
válasz AndrewBlase #76810 üzenetére
A termék, amit keresel:
Feltételezem, hogy PC-n van neted. A lite verzió is tökéletesen megy, viszont a Full verzió többet tud.
szerk.: Hát lehet, hogy nincs Androidos eszközöd.
[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
spidersoft
senior tag
Nem lézer ez, hogy kitakarja egy falsarok csomó tárgy (részben a falak is) visszaverik a jelét, szerintem egy szobán belül bárhol jó jelnek kell lennie. Szerintem nagyobb probléma az lehet inkább, hogy a PC farába bedugott wifi stick kábé elnyelődik a lemez között -- talán inkább emiatt lehet értelme az antennásnak. Példának okáért nálam a géptől kb. 1m-re elhelyezett wifi router és a gép hátuljába, direktbe az alaplapra dugott TP-LINK TL-WN725N között soha nem volt full térerő, de ha a gép lyukából kinyújtottam egy 20cm-es USB kábellel, vagy ha a gép tetején lévő USB aljzatot használtam, akkor egyből.
Mai érkezmény: DSO 15001K oszcilloszkóp (félig DIY cucc, az SMD be van ültetve). Kerek egy hónapot futott (jan. 21-től), ránézésre origi (már ha hamisítják egyáltalán), akkor $19.99 volt, mínusz némi pont.
[ Szerkesztve ]
-
szjoci
őstag
Csak ezért teljesen felesleges wifi adaptert dugni a gépbe. Windows-os és androidos telefonra (iphone-nal nincs tapasztalat...) van olyan app, amin keresztül tudsz másolni pc-ről/pc-re a pc böngészőjén keresztül.
-
dugynok
senior tag
válasz AndrewBlase #76814 üzenetére
Öööö, minek wifi? Gépen csinálsz egy megosztást és filekezelővel látod a mappákat és tudsz másolni. Vagy a szifon nem tudja kezelni az smb megosztást?
Egyébként nem értem, ha veszel egy wifi modult, hogy fogsz tudni kapcsolódni a géphez... Akkor is "tele kell szemetelned", hogy tudj másolni. Szóval feleslegesen dobsz ki pénzt az ablakon.[ Szerkesztve ]
-
Flashy
veterán
válasz AndrewBlase #76814 üzenetére
nem kell ezt túlkomplikálni. az átviteli igényeid nem nagyok, a 2,5 méter meg annyi hogy gyakorlatilag összeér a két eszköz, vedd a legolcsóbbat és jó lesz. de komolyan.
-
DJGABI
addikt
válasz AndrewBlase #77143 üzenetére
aliexpress mobilapp tudja
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
Druss
aktív tag
válasz AndrewBlase #77274 üzenetére
Szívesen, de mint mondtam én is innen a fórumról szedtem. A dicséret őt illeti (sajnos már nem tudom ki volt ).
"A szavak csak hangok a levegőben, a tettekben bízz, ne a szavakban!" David Gemmell
-
PainKiller13
őstag
válasz AndrewBlase #77443 üzenetére
Valszeg rendszerhiba, holnapra helyrejön, nálam már többször volt ilyen.
-
PainKiller13
őstag
válasz AndrewBlase #77445 üzenetére
Én is pánikoltam, nyitottam case-t feleslegesen, másnapra helyrejött és a termék is megérkezett.
-
DJ. Ru$y
félisten
Nem feltétlen rendszer hiba, van amikor az eladó törli, van amikor a eBay, de ezt az eBay eltávolította, valószínűleg nem eredeti terméket árult eredetiként. (akkor szokott ilyen lenni) Semmi aggodalom, ha kifizetted az eladó feladta, akkor simán megjöhet.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Flashy
veterán
nekem eddig háromszor volt ilyen, sose jött helyre (gondolkodhattam, mi a fene volt az, mert még az se derül ki, csak az eladó termékei alapján), kétszer megjött a termék, a harmadik épp most van folyamatban. a vicc hogy tök jelentéktelen dolgok, gyereknek való szilikon karkötő, vágható kábelkötöző tépőzár, most meg telefonra üveg. talán a karkötő ami lehet hogy jogvédett rajzfilmfigurát tartalmazott, de az eladó azóta is árulja, szóval passz.
-
nimfas
addikt
válasz AndrewBlase #77500 üzenetére
Ez az
2 db teríti az udvart nálam... 4000k, természetes fehér. -
andrisms
aktív tag
válasz AndrewBlase #77503 üzenetére
Már egy éve mondogatta nagyon, hogy kicsit sok a csomag, azóta még több lett, hála a kedves topiknak
Szerintem azért akadt ki, mert behívatták a felettesek, nem tudom hogy ott tudta meg a panaszoló nevét, vagy akkor, mikor hozta a határozatot a postátólMindenesetre megmondtam, ahányszor ilyen van, annyiszor teszek panaszt. Akkor és ott volt némi nézeteltérésünk, de azóta nagyot köszön, és minden megjön
Na de OFF vége, mert kapni fogunk.
-
BullZeye
veterán
Ha ezek is olyan minőségűek mint a ledes e27 égőik, akkor passzolom és inkább kína, nincs kedvem 3 havonta leszerelni míg le nem jár a garancia.
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
Cyborg
őstag
És ezekből melyik az ajánlottabb, az smd ledes, vagy a cob ledes?
-
haten
tag
válasz AndrewBlase #77584 üzenetére
Én használtam ilyet. Viszonylag jó, főleg, ha Torx, vagy hatlap fejű csavarokkal kell dolgozni, ami azért ritkább eset. Sajnos a PH2 esetleg PZ típusú csavarfejek a gyakoribbak, na ahhoz nem könnyű használni, hiszen, ha egy kicsit nehezen hozzáférhető a hely (márpedig, ha ilyen kell, akkor az), akkor nem tudjuk kellően rányomni a csavarfejre, és félig becsavart állapotban gyakran darálódik le a horony a csavarfejről.
-
TheProb
veterán
válasz AndrewBlase #77755 üzenetére
Erről azok a kínai külső HDD-k jutottak eszembe, amikben egy pendrive, meg némi nehezék volt...
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
cris78
őstag
válasz AndrewBlase #77867 üzenetére
Autóval lehet porszívózni?
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz AndrewBlase #77867 üzenetére
Az intelligens gyurmáról majd írnál még, ha lesz konkrét tapasztalat? Akár privátban is jöhet. Köszi.
[ Szerkesztve ]
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz AndrewBlase #77915 üzenetére
Igen épp ezért várnék egy kis reviewt.
Yahhher Köszi neked is!"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
nagyúr
válasz AndrewBlase #77933 üzenetére
új vagy, ugye?
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
nagyúr
válasz AndrewBlase #77936 üzenetére
ha régi ebay-es lennél, akkor sinceritytradingau és Courtesytrading-ról is tudnál
tavaly júniusban sem lehetett még sinceritytrading-től Sandisk-et rendelni
de őszintén, én nem is próbáltam sinceritytrading-től az elmúlt több mint 2 évben (előtte lehetett)"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
spidersoft
senior tag
válasz AndrewBlase #77941 üzenetére
A személy nem szükségszerűen ugyanaz, csak az üzlet, és van egy olyan gyanúm, hogy nem is egyvalaki bonyolította le az össz. majdnem félmillió eladást... a 8 éve alatt ha évi 300 napot dolgozott, és napi 10 órát (nemtom mennyit dolgoznak Kínában, ez azért elég sok), akkor a kb. 430.000 eladás 24.000 órára oszlik, azaz óránként 17,9 csomagot kell teljesítenie, ami 3 perc 21 másodperc/csomag, ami elégnek tűnik, de azért ebben benne van a válogatás, címkézés, ügyintézés, beszerzés... szerintem nem egy ember végzi. itt a webshopjuk (elvileg itt él a SAVE5 kód, ami 5%-ot enged), illetve ebbe a kék-bézs épületbe vannak bejelentve.
-
válasz AndrewBlase #78193 üzenetére
Légnyomás egyrészt nem változik számottevően egy akkorka országban, mint Mo, másrészt, az időkép sok mérőből dolgozik, és ha megnézed, akkor láthatod, hogy Bp.-en kívül is elég jó a lefedettség.
I did nothing, the pavement was his enemy!
-
Vagany
őstag
válasz AndrewBlase #78214 üzenetére
Az eredeti Tube is 45 lumen, attól még lehet, hogy a másolat ennyit sem tud .
A Nitecore TIP tud 360 lument.[ Szerkesztve ]
-<[]>- https://mowned.com/vagany
-
Ra3
őstag
válasz AndrewBlase #78217 üzenetére
Nem, ezek Nitecore Tube másolatok, ami 45 lument tud, full műanyag és kb. ezeréves stílusú led van benne.
A 360 lumenes cucc (Nitecore TIP) az egy full alu házas lámpa, ehhez nem sok köze van, kinézetre is más, alu reflektor, rendes üveggel meg Cree XP-G2 led van benne.[ Szerkesztve ]
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
veterán
válasz AndrewBlase #78588 üzenetére
Ahogy nézem, a két AAA méretű, de 2,4 V-os akku sorban van kötve, szóval a kütyü 4,8 V feszültségről megy.
Az általad kinézett spéci akku (ami amúgy fizikailag befér) viszont csak 3,7 V-os, szóval nem biztos, hogy menne vele a szakállvágód.
Valószínűleg igen, de senki se venne rá mérget
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
DJ. Ru$y
félisten
Nimh helyére nem tennék Li-Po aksit... A töltése sem ugyanaz a kettőnek, szóval utána kiveszed belőle mindig és Li-Po töltővel töltöd, mert a gyári elektronika nem lesz jó a töltésére.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
spidersoft
senior tag
A 18650-es cella feszültsége (3,7V) jóval fölötte van (másfélszerese) a 2xAAA feszültségének (2,4V), lehet nem szeretné a motor, illetve más töltő kéne hozzá, de a LiPo aksihoz ugyanúgy más töltő kell. Esetleg megnézheted a saját elemtartóját (üresen), hogy hogy mutat benne egy-egy AAA aksi/elem, és ha jól, akkor abba is lehet barkácsolni átkötést hátra, így nem kellene lecserélni a fehér műanyag elemtartót, ami oda van kitalálva, oda illeszkedik. Feszültség terén megnézheted a motort, hogy hány Voltos, lehet rá lesz írva a másik oldalon vagy az oldalán.
@(#78590) Donki Hóte: először én is arra gondoltam, hogy egy-egy zöld csík 2,4V, tehát 4,8V összesen, de ezzel ellent mond, hogy 3,6-4V-os töltőt ajánl hozzá a készülék hátán lévő címke.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz AndrewBlase #78593 üzenetére
Nos, valóban nem egyértelmű a ráírás, jobban megnézve inkább látszik a két akku egy-egy AAA NiMh akkunak, és akkor tényleg 2,4 V az összesített feszültség. Meg kellene mérni egy multiméterrel (ne mond, hogy nincs, klubtagsághoz nélkülözhetetlen ).
Akkor viszont meg túl sok a speciális akku 3,7 V feszültsége, ahogy itt említették, nem fogja tudni feltölteni a töltőd.
Azt javaslom, hogy maradj a két AAA NiMh akkunál, abból nem lehet gond. Abból is kapni már 800-900 mAh-s verziókat, kettő olyan jó darabig megint vinni fogja a kütyüt.
-
dugesz77
őstag
Nahát pont ilyen Remington készletem van és nekem is fel kellett már újítanom. Két kutyaközönséges AAA Ni-Mh raktam én is bele. A gyári akku tartó is jó nem kell bele másik. Kicsit köbükis megoldás de jó. Másfél éve hibátlanul üzemel.
Sorosan kell amúgy kötni.[ Szerkesztve ]
-
Upo
addikt
válasz AndrewBlase #78593 üzenetére
Azért 2.4V mert 2 db half AAA van benne a külső fólia alatt. Kb ilyesmi: [link]
Ilyenből kellene neked 4 db és aztán összelegózod.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Czimby
addikt
válasz AndrewBlase #78756 üzenetére
Azt látom, de van legalul, legfölül is egy-egy nagyobb zseb gondoltam hátha ott elfér.
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
válasz AndrewBlase #78828 üzenetére
Az nekem sem tetszene, kár érte pedig valami hasonlót keresek a sok kártyának, viszont nem szeretném a forgalmit a kocsiban tartani pl.
Köszi az infót!
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
MODERÁTOR
válasz AndrewBlase #79387 üzenetére
Gyorsan kell inni
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
maestro87
őstag
válasz AndrewBlase #79456 üzenetére
Akkor én rákontrázok az Orico-val is.
Mivel még mindig gondolkozom azon, hogy megvegyem-e az USB töltős hosszabbítójukat, így kutakodtam picit és ezt találtam. Igaz, ez a 8 aljzatos változat, de ez is árulkodik valamit a minőségéről... Érdemes alul a videót megnézni, a 7 perctől válik izgalmassá a dolog.
Mondjuk én már a képeknél felsírtam mikor megláttam a huzalozását...De, hogy a védelmében is szóljak, a 4 aljzatos az szerintem már újabb változat lehet, mert a képekből ítélve jobb az összeszerelési minősége (nem huzalozva van) és a túlfeszültségvédelme is reset-elhető, azaz nem lesz kuka fél év múlva. Bár egy kép a belsejéről jobban megnyugtatna...
[ Szerkesztve ]
-
dugesz77
őstag
válasz AndrewBlase #79471 üzenetére
Szerintem kezdőknek nagy segítség az auto range funkció.Elég beállítani mit akarsz mérni nem kell a méréshatárokkal foglalkozni. Azokból meg talán a legjobban ajánlható az UNI-T UT136B . Pontos,könnyen használható.
[ Szerkesztve ]
-
Flashy
veterán
válasz AndrewBlase #79471 üzenetére
attól függ, mennyire vagy hobbiszerelő és mennyit akarsz rászánni. ha évente 1-2x mérsz valami gyenge áramú dolgon, akkor az olcsó is jó (de azért olyat keress, aminek van csipogós rövidzár mérő módja is). ha kényelmes is legyen és még biztonságos is, akkor inkább feljebb az árral. az olcsó sárgával konnektorba is csak óvatosan mérj, mindegy mit írnak rá, még a biztosítéknak is csak a helye van meg, a vezetékek meg hajszálvékonyak de ha ceruzaelemek feszültségét mérnéd leggyakrabban, vagy szakadást-rövidzárt dróton vagy egyszerűbb nyákon, akkor fölösleges műszerfétist kifejleszteni és százezerért venni dísznek. én ilyenre használom, van kettő ilyen háromdolláros, nekem tökéletes...
-
Flashy
veterán
válasz AndrewBlase #79476 üzenetére
hangszóró-jel (kicsit mint a wifi jel) szokott lenni a tekerő egyik állásán vagy magában, vagy egy dióda-jel mellett. a 830B-n nincs, csak a diódajel van, a képeken a tekerő jobb alsó végénél lenne. a 830D-n van asszem. amúgy most megtetszett nekem is a drágább, amit ajánlottak feljebb, de nem veszek, mert nem használnám annyit
-
Kernel
nagyúr
válasz AndrewBlase #79476 üzenetére
DT-830B nem sípol, de ez épp a profikat zavarhatja, akik sokat dolgoznak vele.
Alkalmi használatnál meg lehet birkózni vele, hogy nem sípol, hanem mindig rá kell nézni a kijelzőre.
[ Szerkesztve ]
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
dugesz77
őstag
válasz AndrewBlase #79480 üzenetére
Igen a repülős szállítás miatt nem rak bele elemet. Mérőkábelt bár nem találtam a leírásban de az értékeléseknél ott a kép a küldött termékről ott látható:
Gearbest-en ha van pontod/kuponod ott sem olyan vészes az ára.[ Szerkesztve ]
-
w.miki
veterán
válasz AndrewBlase #79529 üzenetére
NiteCore Tip-nek nincs valami olcsó klónja?
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
veterán
válasz AndrewBlase #79529 üzenetére
Ez ugyan nem Nitecore Tube klón, de szerintem teljesen jó fénye van. Az ára meg annyival kevesebb, hogy még a Tube klón árából is kijön 5 ilyen.
Nekem van eredeti Nitecore Tube is, meg ilyen is. A Tube sokkal szélesebb csóvát vetít, mint ez, de a csóva közepén a Tube fénye nem erősebb mint ezé. Éjszaka autó mellett leesett dolgokat keresni ezzel is kiválóan lehet.
Kb. 2 hónapja van meg, azóta világít, szóval nem tudom, hogy ha lemerül, akkor milyen elem kell bele és hogyan lehet cserélni, majd akkor foglalkozom a problémával, ha eljön
-
Mr.Csizmás
titán
válasz AndrewBlase #79660 üzenetére
az új munkahelyemen mindenki nézi, hogy milyen jó órám van a régi nato szíjas megir 2011-et odaadtam 2k-ért a kávégép tulajának
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
dugesz77
őstag
válasz AndrewBlase #79660 üzenetére
Próbálkozom..de két mantra után beszúródik a "most fél árban van,most fél árban van"
Most erős leszek és a gyógyulás útjára lépve nem veszem meg (pláne,mert betelt az óratartóm órával ) -
oszy
veterán
válasz AndrewBlase #79672 üzenetére
Alin csak dombornyomott kártyát fogadnak el?
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
titán
válasz AndrewBlase #79841 üzenetére
Azért ezzel leegyél tisztában: Special features: Decorating small sub-dials (tehát fix mutatók)
evDirect villanyautós töltőhálózat
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Íme az új Android Auto!
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen monitort vegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Apple asztali gépek
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!
- Ryzen 7 5700X / RTX 3070 / B450 / 16GB vagy 32GB RAM 3600MHz / 256GB + 1TB SSD / 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest