-
IT café
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MittuDomain_
őstag
Sziasztok!
Tudom, hogy gyakori téma itt, de mindig van olcsóbb/jobb.
Linkeljetek nekem pls. egy jó forint/GB arányú micro SD-t 16-os vagy 32es méretben.
Nagy igények nincsenek, egy Op3n Dott ultra low-cost tabletbe menne (mikor mi vettük, éppen 14e-ért árulta a Tesco) - persze ha az megadta magát, még másban is szeretnénk használni.Köszi!
Banggood és eBay acc-om van, de nem gond regisztrálni máshová, ha szükséges.
Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
MittuDomain_
őstag
válasz tipuka #48678 üzenetére
A google szerint 21,807€ ennyi USD, azaz 22 alatt van. link
Ha addig változik az árfolyam, a paypalon akkor is látszik másodpercre, mikor vetted, milyen árfolyam mellett.
Ha szenyóznak, én asztalt borítanék.De a kibicnek semmi nem drága, a döntés a tiéd.
ps: én is rendeltem egy 100as csomag szivacsot, kíváncsi vagyok, milyen lesz
-
MittuDomain_
őstag
válasz DJ. Ru$y #48681 üzenetére
Na kíváncsi voltam és utánaolvastam.
Teljesen igazad van , de kéretik a politikusoknak elmenni melegebb éghajlatra.Először csak a 22€-t találtam meg (posta), aztán a NAV oldalát is, ahol szép vastag betűkkel fel van írva, hogy 2016 évre 312,80 HUF/EUR a megállapított árfolyam.
Majd alatta, megcsillagozva, 6-7 körüli betűnagysággal, hogy ezekre a rendelésekre az a 11 évvel ezelőtti árfolyam az érvényes, mikor beléptünk az EU-ba. (Ezt kerekítették 6e HUF-ra) Hát menjenek a jó francba a 252,19 HUF/EUR váltásukkal. Ennyiért vennék korlátlan mennyiséget, és eladnám az első pénzváltóban...Tényleg kösz a kiigazítást, nem akartam senkit megvezetni, innentől figyelni fogok, mit tanácsolok.
-
MittuDomain_
őstag
Sziasztok!
Küllővilágítást szeretnék rendelni valahonnan úgy, hogy megjöjjön péntekig (05.20.).
A nyavalyás eBay-en, ha európai lokációt állítok be, mindig USA-ból listáz csak, valami el lehet farkalva a szűrőben, de ez most mindegy.
BG acc-om is van, megvenném onnan EU raktárról, de 5-7 munkanapot ír, ráadásul holnap még szünnap is van.
Ne is reménykedjek? Vagy át lehet állítani azt a nyamvadt eBay-t valahogy?Valami ilyesmi kellene egy haverom szülinapjára: link1, link2, link3, link4
Ha valaki tud valamit ASAP, nagyon megköszönném.
Árban a felső határ 8e lenne.Köszi!!
ps.: ha valaki használt már ilyet és nagyon ratyi, azt se tartsa magában, akkor megoldom egy üveg jó itallal a dolgot, apróságok már úgyis vannak
-
MittuDomain_
őstag
Gyerekek, csak ülök és pislogok, mint hal a szatyorban...
Azzal kezdtem, hogy megnéztem a rendelést, aztán a netbankom is csekkoltam.
Rendeltem az itt ajánlott sincerity-től 32GB micro SD-t, Samsung EVO+, 80/20-as sebességű.
2350,- Ft volt, korrekt.Az egy dolog, hogy 8 napja rendeltem és már itt van (!), de valamit nagyon elcseszett:
2
db
jött
Külön feladva, külön borítékolva, külön lebélyegezve. (Tetszik a HK bélyeg design egyébként.)
Szóljak neki? Visszaküldeni nem fogom, mert az költség, de kifizetni sem, hiszen csak egyet rendeltem.Innentől kezdve ha lelkiismereti kérdésből szólok neki, csak magammal babrálok ki, nem?
[moderálva]
Még poénnak álcázva sem hirdetünk szakmai topikban.
[ Módosította: Qru ]
-
MittuDomain_
őstag
Sziasztok!
Free shipping-es cuccot rendeltem, de az eladó adott track no-t meg linket magától.
Működnek a gombok az oldalon, de ahová a csomagszámot be kéne írni, oda se beilleszteni, se beírni nem hagy, inaktív a mező. Mellette a search gomb persze működik, rányomva feljön egy piros ablak, legyek kedves legalább egy csomagszámot beírni.Ti ilyet láttatok már?
Itt a követő link:
http://www.shpostwish.com/welcome?next=%2FLOL, csak ff alatt nem megy, chrome és edge működik - frissítem a kérdést, ILYENNEL találkoztatok-e már?
-
MittuDomain_
őstag
válasz spidersoft #49931 üzenetére
78,- Ft-os (plusz szállítás...) expansys 2A töltő nem játszik?
Van aki 50esével rendeli, engem egy fórumtárs segített ki a nagy készletéből.
Egyelőre elégedett vagyok vele.Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
MittuDomain_
őstag
válasz storm3 #49943 üzenetére
Nézd meg kovisoft kolléga (#49944) válaszát, ez a nyertes termék.
-
MittuDomain_
őstag
Sziasztok!
A mai BG hírlevélben találtam rájuk, győzzetek meg, megéri-e?
Android mediaplayer: csak 1/8GB, viszont ha appon veszem (-10%) és beváltom rá a -5USD kupont, 6e alatt lenne és nem kötekedhetne a posta. Vagy még annyiért sem, csak szívás lenne vele? Sajnos csak nyalóka van rá, az USB is csak 2.0, meg a lan sem gigabites, de 5500,- Ft-ért ne legyek telhetetlen...
Ez a cucc piszkosul tetszik, bár semmi értelme, csak egy asztali porfogó dísz. Meg lehet találni valahol fél/harmadáron?Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
MittuDomain_
őstag
válasz meridaharcos #52974 üzenetére
flash sale jellegű volt (3-500pcs ment kóddal annyiért, már elfogyott)
-
MittuDomain_
őstag
Nagyon gondolkoztam ezen a kétpálcás zsebdrónon, de végül nem csaptam le rá.
Megéri? Első/tanuló gépnek olcsó, nem fáj a szívem ha tönkreteszem, ha jók a tapasztalatok, a köv. leárazáskor bevállalom.
A SIM adaptert még felismerem, a zöld "helikopterről" lemaradtam, azok a világító szelepsapkák/gyűrűk - fene tudja már, mi volt - nem érdekeltek, így csak a jobb felsőben lévő dolog a kérdőjel számomra.Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
MittuDomain_
őstag
-
MittuDomain_
őstag
Sziasztok, némi GB help kellene.
Most írom a review-kat a 10centes kacatokról, de jó párnál nem hagyja, hogy jelezzem, megjöttek.
Pedig kéne a pont, szóval fontos dolog.
ki tudom választani a dátumot, de hiába böködöm az OK gombot, inaktív.
Próbálkoztam másik napot választani, hátha a 06.30-al van baja, de hiába.
Ki-be-lépés nem segít.
Esetleg másik böngésző? Nem hiszem, mert akkor a többit sem kellett volna hagynia.Van valami ötletetek?Szerk, tárgytalan, negyedik ki-be lépés után hagyta...
[ Szerkesztve ]
-
MittuDomain_
őstag
Sziasztok!
A párcentes GB vackok közül kinek/kinek nem jött még meg az USB microSD kártyaolvasó?
Nekem 6 egyéb már megjött, csak pont a legjobban várt nem...Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
-
MittuDomain_
őstag
Wazz...
Elmegy az ember 10 napra nyaralni, és mi fogadja itthon?És mivel tuti tele van jó akciókkal, most olvashatom végig.
De köszi a közösségnek az aktivitást!
-
MittuDomain_
őstag
Sziasztok, kéne egy kis segítség.
A 90 éves nagyim már rosszul lát, rosszul hal, ezért a tv-t fülessel nézi.
Kezdek kiborulni, hogy lassan havonta kell újat venni, mert már forraszthatatlan. (szinte hetente kell újra forrasztani, mert rálép a kábelre, elakad benne a lába, botja, stb.; ilyenkor szétszed, még nagyobb csomó, még több tartalék kábel - már alig fér be a fejhallgató házába - , de egy idő után nincs mit tenni)Próbáltuk a vezeték nélkülit, de nem jött be, mindig menni kellett tölteni, vagy valamit elszúrt rajta, az extra fülesek meg nagyon drágák. Legalább napi 4órát használja, más kikapcsolódása nem nagyon van már, ennyit akksis nem is igazán bír.
Szóval, valami olyan olcsó, strapabíró fejhallgató kellene, ami nagy hangerőt tud. Lehet a bolondbiztos "kábelmentes"megoldás, ahol a fejhallgató is jack-es, max az húzódik ki ha rálép, de ha van más ötlet, nyitott vagyok a dologra. Ha fix kábeles, az legyen min 3m. Ha tudtok valami tuti vezeték nélkülit, jöjjön.
Nem akarok elsőre sokat invesztálni bele, hátha nem válik be. De ha egy évet kibír, jöhet a drágább az adott megoldásból.eBay, ali, GB, BG - itt vagyok fent, nem akarok egy tizenötödik helyre is regelni
sry, hosszú lett
-
MittuDomain_
őstag
válasz Feketelaszlo #55498 üzenetére
Eddig ez a legjobb, bár sajnos fül-, és nem fejhallgató.
HoTaZo, cadtamas, köszi a tippeket nektek is.
A konkrétan linkelt 4 in 1 vezeték nélkülit próbáltuk, nekünk tragédia. Még a BestByte-ban vettük, azt hittük, csak a modell a hibás, de a csere is ilyen volt. Marha könnyen elvesztette az infrás jelet, és miközben ment a tv, csak rádiót lehetett vele hallgatni.
Neki másfél-két órát bírt csak, bár szinte max hangerőn tolta.Az a philips nagyon jó lehet, csak a MM-os 15e ár kicsit elborzasztó - ha 6ért megkapjuk valahol, lecsapok rá. Árukeresőn is 12e-től indul sajnos.
Addig is a papa-mama betoldott csatlakozás tűnik a legjobbnak.
-
MittuDomain_
őstag
Helloka!
Az, hogy az akciós alis kábelek egyesével jönnek, normális?
Oké, hogy csak egyesével lehetett rendelni, de attól még egyszerre (~5p difi) kaptam e-mailt hogy feladták.Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
MittuDomain_
őstag
Szerk:
Töröltem, mielőtt a TG-k megteszik, bocsi.
[ Szerkesztve ]
-
MittuDomain_
őstag
Ma megjött a második Ali-s 1USD kábel.
8 napot késett az elsőhöz, pedig a két rendelés közt 1 óra telt csak el.Üzenem mindenkinek, soha ne hagyjon el a remény.
-
MittuDomain_
őstag
Ez csak elsőre furcsa.
Lehet venni sokkal komolyabbakat, egy barátom a 48kg-s feleségének vett ilyesmit.
Van benne cserélhető tollbetét, jó írni is, de k kemény műanyag, és rücskös kiképzésű, az ujjaidnál a tenyeredbe simul, mint egy szerszám markolat.
Így ha ökölbe szorítod a kezed, úgy működik, mint egy boxer, ami belül van, nem ráhúzod. (Piszok erőset lehet vele ütni és nem fáj, védi az ujjaid a töréstől.) Persze a két vége is használható...Mivel egy "sima, vastag ma. toll", repülőre is felvihető, nem tudnak vele mit csinálni; gyakran utaznak, viszik is magukkal.
off az offon belül: ők értenek is hozzá, capoeira, jiu jitsu, judo...
-
MittuDomain_
őstag
válasz cris78 #58013 üzenetére
Köszi a tippet, végül csak az usb mikroszkópot sikerült elhozni lepontozva 7USD-ért, annyit talán megért, bár azért beszédes, hogy van még belőle.
#58089 bul07 grat hozzá, én a jackly-t akartam nagyon, az volt a gond, hogy nem egyszerre fogytak, így a páka még olcsó lett volna a mikroszkóp mellé, a többi már nem, mire beletöröltem a kosárba, elment az is...
[ Szerkesztve ]
-
MittuDomain_
őstag
Elég csúnyán a seggére vertem a GB-s pontjaimnak.
Ki lehet bárhogy listázni az összes terméket a legolcsóbbtól pontgyűjtésre? 1-2c vackok előnyben.Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
MittuDomain_
őstag
Szivat a BG, ma csak 2 coin-t adott 12 helyett, pedig nem maradt ki bejelentkezős nap, így nem tudok pörgetni. Nálatok minden OK?
szerk:
#58106 DJGABI: köszi a linket[ Szerkesztve ]
-
MittuDomain_
őstag
Na akkor én is meghitelezem a dolgot, még rendelhető (lehet hogy nem kamu, csak teherautóról leesett készlet), talán csak gyorsan akar sok 5csillagot gyűjteni. Mondjuk jobb lett volna valami 2/16-os, de ez van...
2e-t nagyon megér, ha valami csoda folytán ideér.Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
MittuDomain_
őstag
válasz Norbii87 #58154 üzenetére
Sajna már kifizettem, azt hittem valami egyedi elárazás. Figyelmetlen voltam. Chromecast is 900HUF alatt van nála...
Egyelőre szkeptikus vagyok, úgy veszem hiteleztem 2000,- Ft-ot 0%-os kamatra 3 hónapra, de ha megjön és nem homok/hungarocell lesz a műanyag ház belsejében, megérte. Akkor rendelek majd egy 2/16ost is.Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
MittuDomain_
őstag
A 2e forintos (kamu?) android mediabox nekem is "dispatched" lett ma.
Ami nagyon zavar, hogy az estimated delivery nincs kitöltve, azaz nem mondott semmit, mikorra várható, vagy visszatérítés. Írtam neki, hogy várhatóan meddig kell várni, még nem reagált. Nálatok van ezzel kapcsolatos info az ebayen?Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
MittuDomain_
őstag
válasz MittuDomain_ #58295 üzenetére
Egyszer volt Kínában kutyavásár...
Most jött eBay levél, hogy a mediaplayer (a 2e HUF-os) kamu hirdetés volt, kérjem vissza a pénzem.
Kérésre bevágom.pedig elvileg már shipped volt...
ps: azért hagyon ON-ban, hogy más már ne próbáljon rendelni
-
MittuDomain_
őstag
válasz cris78 #58480 üzenetére
Köszi a linket, gondoltam mostmár muszáj vagyok regisztrálni...
Viszont képtelen vagyok, bármilyen jelszót adok meg, nem felel meg a kritériumaiknak.Nem a username-mel problémáznak, hanem a jelszóval. Van valami ötletetek?
Szerk: egy 18 karakteres jelszó megoldotta...
[ Szerkesztve ]
-
MittuDomain_
őstag
válasz Mr.Csizmás #58615 üzenetére
Hétfő déltől megint le lesz akciózva flash sale-ben. link
Hogy melyik időzóna szerint, és hogy mennyi lesz az ára, nem tudni még.
Tesztelted már? Ha azt mondod megér 6-8-10 dollárt (remélem 6 lesz csak ), benevezek egyre.Si tacuisses, philosophus mansisses.
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest