- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
de adtam:
vegyék el mindenkitől a jogsit, aki alkalmatlan közlekedésre
ez legalább a közlekedők 50%-át jelenti
ennek örömire' ma belénk jöttek vészfék miatt hátulról, mert egy nagyon intelligens - idióta -, úgy gondolta, azért mert új volvoja van ő a külső sávból bekanyarodhat balra, extraként anélkül, hogy egyáltalán körülnéz...a volvoja új maradt, de a szélessége már kisebb mint a gyári : ) szerencsére senki nem sérült meg, de 4 autó tört kisebb-nagyobb mértékben_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
-
-
KROK640
nagyúr
Olyan furcsa, hogy mindig ezek valahogy akkor lesznek eladóak, mikor egy kis működésüket és felhasználói élményüket (elvileg) nem befolyásoló kár keletkezik rajtuk. Addig valahogy nem eladó ...
Ha nekem lenne hirdetési oldalam, az ilyeneket mind kötelezném, hogy a scrapyard részlegben hirdessék meg a termékeiket, ami egy külön kategória lenne, hogy azok lássák akik mindenféle hibás roncsot akarnak venni.De ilyenkor jövök rá, hogy óvatosabb vagyok mint kb az emberek 95%-a. A mostani telefonom full hibátlan kinézetű, pedig az elmúlt 1,5 évben sokmindent megjártunk együtt. De a Lumia 630-asom is hibátlan, töretlen, pedig se fólia, se tok, 6 év alatt Ciprustól, fesztiválon át, Németországig mindent megjárt.
De nemrégóta még öcsém is pókhálós képernyővel nyomul (asszony meg már régóta), nekem az utolsó telefonom amit sikerült berepesztenem az a Nokia 5510-es volt, valamikor 2004-ben.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
Na jó csak bevizsgálja az ember vásárlás előtt.
Meg aztán... egy igazi nő esetén sem lehetsz biztos semmiben (Az "azt kapod, amit látsz" elv ugyanolyan hibás a szövegszerkesztőknél...)
Mutogatni való hater díszpinty
-
koko52
nagyúr
-
-
Top cat
addikt
A lakossági fogyasztó az e rendelet szerinti kedvezményes mennyiségeket időarányosan jogosult igénybe venni.
Ennek érdekében az egyetemes szolgáltató naparányos elszámolást alkalmaz, amelynek alapján a felhasználó
számára kiállított számlában a kedvezményes mennyiség 1/365-öd részének és a számlázási időszak napjainak
szorzatát érvényesíti, és az e feletti rész számlázása történik lakossági piaci áron vagy versenypiaci költségeket
tükröző áron. Földgáz felhasználói adatszolgáltatáson vagy elosztói leolvasáson, leolvasást helyettesítő becslésen
alapuló számlázása, valamint az azonos mennyiségről kiállított részszámlákon kívüli egyéb részszámlák esetén
az egyetemes szolgáltató üzletszabályzatában rögzített fogyasztási jelleggörbe alapú kedvezmény meghatározást
kell alkalmazni.
Tehát
gáznál 1729/365 ~ 4,74 * ahány napos a hónap annyi a kedvezmény
villanynál 2523/365 ~ 6,9 * ahány napos a hónap annyi a kedvezményValaki erősítsen, vagy cáfoljon meg.
-
Top cat
addikt
Ez neked hogy jött ki?
Ha havonta le lehet jelenteni, akkor akár többet is be lehet mondani, amikor kevesebb fogy. Így előre ki lesz fizetve az amikor több megy el.
tope
Semmi infót nem találok, hogy mi alapján számláznak.
Havi lejelentés, általány, tavalyi fogyasztás, netán jönnek havonta leolvasni?[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
az úgy is van rendben
viszont ha havonta akarják a kedvezményt elszámolni, az csak úgy jön össze ha havonta lesz leolvasás is újra, egyébként mindenki trükközni fog - jogosan -
ezt nem gondolták teljesen át, biztos lesz módosítás_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
A villanyszámlán rajta van az éves leolvasás ideje (nálam május vége-júni eleje). Előtte pár nappal küldték az e-mailt, hogy én fotós éves leolvasást választottam, ezért legyek szíves fényképes diktálást végezni. És kész.
Persze máskor is küldhetek be fotót, de az nem minősül éves leolvasásnak.Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
-
-
-
-
-
KROK640
nagyúr
Emlékszem, apám egyszer egy játék lakókocsis autóval (nekem) állított haza, és egy nagy papírzacskó banánnal. Az előbbi olcsóbb és könnyebben beszerezhető volt mint az utóbbi. De az is megvan, amikor apámmal a húsbolt előtt órákat álltunk a nyári hőségben, mert friss/érdekes hús érkezett.
A Narancs, meg a banán meg kifejezetten olyan volt egy időben, hogy csak pult alatt létezett, apám jóban volt a zöldségessel, néha kg számra vittük el, de megvolt szabva h X mennyiséget az ismerősöknek is adni kell. Cserébe hoztak konyakot meg mindenféle nyugati firlefrancot (pl cigit, parfümöt stb.). Én persze totál érdektelennek tartottam ezeket, ahelyett h felfaltuk volna az összes banánt azonnal (4-5 éves lehettem, de emlékszem néha olyan zöld volt a banán, hogy napokig kellett a radiátoron érlelni, mire megehettem).Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
megott
aktív tag
"Most minden "Ő", csülök, tarja, cipő, ruha, dinnye, stb. mi ez a baromság, hogy "Őt kérem"?"
Ez pontosan olyan, mikor előttem kérnek egy kajáldában pl, hogy "lesz egy..."
Mi a tököm vagy te, jós?
Az nem lesz, hanem már van!
Illetve tiszteljük már meg a nyomorék embertársunkat, (ha te már ennyire beképzelt gyökér vagy) hogy Kérek, kérem, köszönöm.Aki másnak gedezbider, maga kenész fence!
-
fatpingvin
addikt
-
fatpingvin
addikt
nem bántottál meg mások a preferenciáim, máshogy látom a kérdést, ez abszolút rendben van így.
az élettárs meg ugye ugyanúgy egy jogi fogalom mint a házastárs, már csak ezért sem használom én sem. senkinek semmi köze hozzá hogy a párommal milyen jogi viszonyban vagyunkén kifejezetten preferálom azt hogy ilyen jellegű információk ne derüljenek ki egy futó beszélgetésből, mert minek. ahogy előttem ánglisul már megfogalmazták: I have nothing to hide and I have nothing for you to see.
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
koko52
nagyúr
1x amikor Mo-ra jöttek a 90-es években, még gyerek voltam és naív. És 1x kényszerből, mert éjszak Discobol hazafele majd meg pusztultunk az éhségtől. Haver vezetett és behajtott a Mc drive-ba. Én miután sokadjára is pörköltet kértem, kinyomták a mikrofont, így a haver a 4 hambinak nevezett valamijéből kettőt oda adott. Hát ilyen közepes pogácsa méret volt, hazáig kibírtam vele. És 1x voltam kfc-ben is, mert azt mondták, na ez igen ez valódi csirkéből van. Azt nem mondták, hogy a csirkét nem fogom érezni, mert a készítmény 50%-a ízfokozó (állítólag 17 féle vegyi anyaggal kezelik) és marja a torkodat. Undorító, ocsmány műkaja az is.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
-
KROK640
nagyúr
"Tovább kell keresni a polcon" - és végtelen ciklusba kerülés után majd a kék halál vigyen el onnan?
Elfelejtettem ugyan írni, de messze ez volt a legolcsóbb saját márkás szalámi, ugyanezt a 70G-os változatot, akár 7-800ft-ért is el lehetett érni ugyanott.
Régen a parizer is más volt, sokkal finomabb. A 90-es évek végén Romániában még lehetett érezni, a 80-as évek végi termékek ízét. Most nem tudom mi a helyzet.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
törölt tag
A fő gond az, hogy itt a közelben csak Spar van, szóval kénytelen vagyok itt vásárolgatni.
Ezt a linket mindenesetre elmentem magamnak, köszönöm.Kávét nem iszok, orsósnak "hála" alapból 160-190 a vérnyomásom (nyugalmi helyzetben, már amennyiben létezik még ilyen ebben az országban, hogy bárki is nyugalmi helyzetben tud lenni).
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest