- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Synology NAS
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
-
IT café
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz MasterMark #19495 üzenetére
Na most utána néztem külföldi fórumokon is és valóban van benne hardveres HEVC így képes a 4K lejátszásra.
Pedig tegnap itt valahol a fórumon néztem utána és váltig állították ketten is hogy nincs benne és akad rajta. Akkor csak belefutottam két agytrösztbe, sorry.
Bár azt nem néztem meg pontosan mennyire is képes, hogy a 60p vagy a 10 bites is megy-e neki, de az alap az tuti. -
horush
addikt
válasz Trailblazer #19499 üzenetére
Szerintem az is jó, hogy fizetős opció lesz. Így legalább nem fogja mindenki naponta átirogatni a nevét, de aki valóban meg akarja tenni, annak lehetősége lesz rá, és még a lapcsalád is lát valami hasznot belőle.
-
Trailblazer
veterán
válasz horush #19503 üzenetére
Így utólag már én is belátom, hogy ez igaz. Nagyságrenddel kevesebb lehet a brahiból vagy egyenesen rosszindulatból történő (ez alatt azt értem, hogy már figyelmeztetett vagy problémás user új "személyazonosság" mögé bújik új nick képében) névváltoztatás.
Ettől függetlenül jómagam élnék vele alkalmasint, amint meg tudom szervezni az utalást a prémium tagsághoz. (Gondolom, ennek lesz a része.)
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
Gyuri27
félisten
válasz Trailblazer #19499 üzenetére
Nem átírnám hanem kiterjeszteném. Mégpedig: utálom a ződet meg a kéket és ne szójjá be.
Amd - Radeon - Ryzen
-
flymi
addikt
Már lerágott csont, de számítástechnikai bolt fél A/4 oldalon hirdet "GAMER" (igen így, csupa nagybetűvel) néven számítógépet az alábbi hardverekkel:
Új Intel GAMER:
i5-???, 8GB RAM, 500GB HDD, DVD-RW, GTX480
130kHasznált AMD GAMER:
AMD Phenom II 555, 4GB RAM , 500GB HDD, DVD-RW, GTX470
70kNa ne vicceljünk már, 2016-ban "gamer"-ként hirdetni 4GB RAM - GTX470 kombót...
/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
woci
csendes tag
Azt hiszem erre mondják azt, hogy: "tökéletes ár-érték arány"....
-
flymi
addikt
válasz shteer #19511 üzenetére
Kiírták, ahogy én. De hát akkor is, azóta eltelt 6 év!
Már az enyém sem "gémer", sőt sosem volt az, pedig csak 2 éves múlt. Azóta kijött két generáció.
Egyébként sem szeretem ezt a kifejezést. Számomra azt jelenti: a nagy büdös semmi sok csicsával körítve hatványozott összegért...Májkii: +1
Már a hideg ráz az ilyentől...[ Szerkesztve ]
/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
TaaT
nagyúr
"Sziasztok asztali gepemet keresem !!! Ami érdekel minimum 2* mag 2 gb ram videó kari 2 monitort bírjon meg a HD menjen rajta akadály mentesen !!! Budapesten személyesen átveszem !!! Ár 20-30 között érdekel.
Vasarnap venném át"Give them hell Ukraine!
-
TaaT
nagyúr
válasz #90933760 #19518 üzenetére
Ja.
"CSERE ASZTALI GAMER GÉP Laptopra vagy autora + ráfizetek!
150 000 Ft
KecskemétCserélni szeretett gépemet
Alaplap:MSI 970 Gaming Alaplap (doboz megvan 2 hónapos max gari is van rá)
Proceszor:AMD Fx(tm)-4100 Quad core Processor 3.6GHz
Táp:Atx Táp 450Wattos
Ram:4GB
Videókártya: Nvidia GEFORCE 8800GTS ez nem széria hibás
Oprendszer: Windows 10
Gamer Gépház + 1 hütéssel Világit Elöl mutatja a hőfokot,Cpu használatot stb..
A gépbe 6 hűtö ventillátor van
+ további alkatrészek amiket persze privátba leirom
Szeretném Cserélni laptopra Esetleg Kicsit gyengébb laptopra + kp Képet privátba"[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
snecy20
nagyúr
Gyors fejszámolás... ha ismerjük a HDD és táp egységtípusát, amik esetleg megütnek valamilyen mércét, akkor 50-60k mehet az egészért...A 8800GTS meg legfeljebb ajándék kuriózum, pénzt nem ér már.
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
shteer
titán
a tartalom is olyan mint a cím
szerintem jónak tűnik..
-
8th
addikt
"Nem gagyi ez egy jól megtervezett hangrendszer a tuti hangzás érdekébe" ehh... És valaki meg fogja venni ezt a tákolmányt.
[ Szerkesztve ]
...
-
törölt tag
válasz shteer #19533 üzenetére
Úha, ez még valami s478 rettenet lesz?
Az a hangfal (hangdoboz) meg elképesztő, az aztán szép, hátuljába a facsavar belebaszva, elől is, le van kopva a fele, a magas meg úgy van betéve, hogy az oldalainál rés van. Az ott biztos egyben a subcső is.
Mondjuk 4 ezret még meg is érhet garázsba nyekeregni.[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
Akkor mit hallgatsz, kazettát?
Ha van rajta AUX akkor királyság. Nekem kb 10 éve 30 fájt újonnan ennél picit nagyobb Philips (fadobozos hangfal), ott szempont volt az AUX meg az MP3 CD. USB meg BT még sehol se volt.Amúgy miért ilyen retek drágák még mindig a 775 lapok? Nem nagyon akaródzik a kidöglött helyett a másik vásárlása. 8 ezer HUF? 6 éve 11500-ért vettem a Belvárosi PC Diszkontban újonnan az adatlapomon lévőt....
-
Tim82
félisten
válasz quailstorm #19544 üzenetére
Amúgy miért ilyen retek drágák még mindig a 775 lapok?
Én 7k-ért hirdettem az MSI G41M-P26-ot 1-2 hete (csomagban Xeon L5420-szal, Arctic Freezer 7 LP-vel és egy FSP ATX-400PNR-rel együtt meg 15k-ért), el is vitték annyiért a pakkot 3-4 napon belül.
Hozzáteszem, az alaplapot úgy 3k-ra becsülték a vonatkozó beárazós topikban, de amikor láttam, hogy 8-9k-tól felfelé kezdődnek a DDR3-as 775-ös alaplapok az aprón, úgy gondoltam, talán azért annyira nem fogom alulárazni.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
törölt tag
Mert a s775 egy pöcegödör, elképesztő amit a használt piac művelt vele.
-
TaaT
nagyúr
Rádió és AUX, más nem kell. Na jó, egy usb fasza lenne de amikor ez kijött, akkor még nem igazán volt elterjedve.
Give them hell Ukraine!
-
wolfman
veterán
Ember árul Genius SP-HF 3000A hangfalat 20.000Ft-ért. Mondom neki, hogy utolsó boltból kihozható ára garanciával ugye 14.000Ft volt, én most adok érte 10eFt-ot. Felhív, hogy hát nemár, ő annyiért nem adja, mert nagyon jó állapotban van. Mondom letakarítani, szépen visszacsomagolni én is meg tudom csinálni, csak hogy ez nem extra kell legyen hanem alap ha árulok valamit. De hogy megkímélt, mert a gyerek miatt nem is tudták nagyon használni. Mondom, de ha megkímélt is, tényleg ha patent állapot ahogy mondod, mostanra akkor sem ért többet 14-nél és akkor tényleg nagyon jólelkűén adnék annyit, mert gari sincs már rá. De hogy ez pedig nagyon jó cucc és szép állapotban van, ő akkor sem adja lejjebb. Akkor jó árusítást továbbra is, valószínűleg te most ezzel egy roppant ostoba vevőt keresel, de ha meggondolnád magad, jelentkezz szívesen veszem hívásod, heló.
Eszméletlen. Meg mostanság 2.0 hangfalakat keresek, hihetetlen hogy értéktelen hulladékokért bolti árat várnak. Olyan hangfalak, hogy miután lecseréltem, inkább kukázom vagy ingyen odaadom, de nem 20eFt-okért akarom továbbadni.[ Szerkesztve ]
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest