Új hozzászólás Aktív témák
-
m1sk4r
aktív tag
Nem rossz, csak részemről a sok LED minek bele...
Aurea mediocritas
-
zsolt501
nagyúr
Illetve jó lenne a belsőt is látni mert a külső nem minden, sőt nálam többet számít a belső mint a külső, és ez nem csak a számítógép házakra igaz .
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
forgonati
őstag
Jé, nem is rossz. Viszonylag jól néz ki, de a belsejéről semmi hir? Pl. hogy alultápos vagy felül, meg egyáltalán, hogy hogy van kialakitva.
Az meg, hogy csavarmentes, nem értem miért akkora előny. Nekem a saját házamnál csak ez a bajom, hogy nyomorék műanyag bizbaszokkal "rögzitődnek" a meghajtók, amik persze össze vissza kotyognak, és pl. mikor a dvd-rom felpörgeti a lemezt, olyan mintha szét akarna esni, rezonál az egész. De azért a ház dobozán ott villog hogy "Tool Less" hát a jó édes anyjukat
Visszasirom a régi házamat, ahol 4 csavarral lehúztam a meghajtókat és nem volt ilyen gondKeelah Se'lai!
-
Male
nagyúr
Ennyire rácsosan... takarítani sem kell utána a szobát, mert minden port magába szív
-
syC
addikt
Randa
•
-
total90
veterán
"190 mm széles" ... ööö, hát akkor ebbe nem is nagyon menne bele egy Z600
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
Devid_81
félisten
Mmm, nem rossz, bár tök fölös az a sok kékség bele...mondjuk megoldanám ha ilyenem lenne
...
-
törölt tag
Elég könnyű ház ez, vajon milyen vastag lemezekből lehet? Nem tűnik valami masszívnak.
-
Borisz76
veterán
Na akkor ha jól számolim 4 db 12-es venti van ( lehet ) benne.
1 Elől szív.
1 Hátul fúj.
2 Oldalt szív.4 nagy hely van benne és 4 kicsi.
Nállam 1 író és egy HDD beépítőkeret lenne 4 HDD-vel és előttük egy 12-es ventivel.Asszem ez megfelelő lesz.....majd az árra leszek kiváncsi.
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
Solten
őstag
Vegre egy dogos (a neon-aradatot leszamitva) hazikot dob piacra az Anus...
[ Szerkesztve ]
Saor Alba
-
vottokar
senior tag
Sanda gyanúm, hogy az ezeréves Aopen házamat sem erre fogom lecserélni. Azon max a 12 cm-es ventihelyek hiányoznak, de hely jóval több van benne, valamint jóval komolyabb a belső kialakítása. Ez így csak egy dizájnos tucat bádoglemezház...
[ Szerkesztve ]
"Hát te meg ki a tö*öm vagy, hogy bundában szeded itt a málnát?"
-
sNORh
addikt
du**ám..
gyönyörűű mikor, hol?Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
Xirtam
veterán
Csöppet CM 690 -re hasonlít szerintem!
-
rootkiller
őstag
Tetszik a ház, jó cucc, de belső kép kellett volna.
Artengo TR 990 Pro
-
tome.jr
addikt
Egész pofás ház, belső képek tényleg nem ártottak volna.
-
forgonati
őstag
-
DuplaZso
aktív tag
Én meg aszondom, egész komolykás kinézete van ennek a lyuggatott doboznak.
Simán szerválnék, ha kapásból meg lenne negyedelve az egyébként ismeretlen ára.
20-25 környékét saccolok rá. -
rii
nagyúr
tápegységet, alaplapot hogy rögzítik benne?
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Dyno
veterán
Jóak jó a vinyó ház, de kevés, 190mm szélesség meg nevetséges.....meg ettől a sok lyuktóla frássz keringet rendes légáramlatot nem lehet csinálni.....ára meg rendesen lesz az tuti.Anyag ebbe se sok van.....olyan kis "divat" ház vagy nem tudom hogy fogalmazzak....főleg mióta az adatlapomon lévő sharkoon van jól nézzki igaz nagyon jó a szellőzése, de nulla anyagból van.....hál égnek holnap jönn a Csifi SH-01-esem.....
[ Szerkesztve ]
-
Szerintem rossz a belseje, a külcsínyt döntse el mindenki maga: nekem ronda.
-
twollah
nagyúr
Porszurosek a ventilatorok?
-
nyunyu
félisten
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Mappa
addikt
sztem is CM690 filing
nem kötelező megadni
-
Ste
addikt
Pofás, de a lyukacsos oldallap miatt kilőve, sok hang kijön belőle. Az első venti a vinyókat nem is hűti, s a proci hűtőm se férne el benne.
Szép, de nem kellene, nem is hiszem, hogy ajánlanámApropó: az oldallapokat mivel kell rögzíteni, ha nem csavarral? Csak nem ilyen pántos megoldással?
[ Szerkesztve ]
-
LackoMester
addikt
a kisebbik gépem 1 Vento házban teljesit,1 gond van vele-csunyán kopik az ezüst festés a gép széléröl,egyébként olcsó és jó...
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
vottokar
senior tag
Nem is szándékozom lecserélni. Volt már mindkét gyártó több modelljéhez szerencsém, de nem egy kategória. Mondjuk Asuséknál inkább az olcsó kategóriához, a drágákhoz még nem. A H700-asom meg ugye nem alapház. Ezért lehet, hogy nem is teljesen korrekt az összehasonlításom. De valahogy nem hiszek már a mesékben.
#17 waternan_ Tudom, hogy a flex és a dekopírfűrész csodákra képes, de egy jófajta házat nem lenne szívem összebarbárkodni. És a H700-asomba max a tetőre vagy az oldalfalra lehetne kultúráltan beleépíteni őket. Na, az meg nem az én stílusom. Elég a hátlapi 4, és az előlapi és jobb oldali 1-1 darab 8 centis ventihely is. Ekkor a Papst 8412 N/2GLE-k is csodákra képesek. (a gépem meg amúgy sem egy mai gyerek. A kazántól messze van)
"Hát te meg ki a tö*öm vagy, hogy bundában szeded itt a málnát?"
-
Kevinmaster
tag
De miért? Kérdem én, miért nem teszik a bekapcsoló gombokat, csatlakozókat minden házon felülre??? Ha valaki egyszer nekem ezt megmagyarázza....
-
TheDragon007
senior tag
válasz Kevinmaster #36 üzenetére
Valaki az íróasztal tetejére rakja a házat (számára előnyös ha az nem kell felállnia a székből a bekapcshoz/csatlakozókért, mert a ház előlapján alul vannak), míg valaki az íróasztal alá teszi a gépet (neki jó ha nem kell legörnyedni a székről a bekapcshoz/csatlakozókért, mert a ház tetején vannak), stb. Ezért vannak különböző kialakítások, amik lefedik a többség igényeit. "Mindenki másképp csinálja"
mod: Amúgy elsőre bejön a ház, a ledeket meg nem kötelező használni.
[ Szerkesztve ]
Számunkra egyértelmű, hogy a világon a magyar nők a legszebbek, de lássuk be, ezt minden nemzet így gondolja, de csak mi tudjuk, hogy nekünk van igazunk. -by Bocha
-
Kevinmaster
tag
válasz TheDragon007 #37 üzenetére
Oké, de hadd kötözködjek még egy kicsit Szerintem ötven emberből egy rakja az asztalára a házat (eleve sem logikus, hülyén is néz ki egy bumszli az asztalon, és iszonyat unpraktikus), viszont felső gombos házból van kevesebb. Plussz ugyebár az optikai meghajtó is fent van. Ez kábé olyan, mintha sokkal több balkezes egér lenne, holott többen vannak a jobbkezesek, nem?
[ Szerkesztve ]
-
alienpapa
senior tag
cm690 koppintás
''Science has failed our mother Earth.'' - S.O.A.D.
-
TheDragon007
senior tag
válasz Kevinmaster #38 üzenetére
Minden ötvenedik ember egy 100000 fős célközönségből már igenis számít...
Nálam az asztal tetején volt az új csillivilli ledes gigászi méretű házam fluoreszkáló vízhűtéssel, mert akkor még k*rvára tetszett. Később én is leraktam az asztal alá, hogy legyen hely a barátnőmnek
Sokfélék vagyunk és változnak az igényeink, ennyi.Számunkra egyértelmű, hogy a világon a magyar nők a legszebbek, de lássuk be, ezt minden nemzet így gondolja, de csak mi tudjuk, hogy nekünk van igazunk. -by Bocha
-
rii
nagyúr
válasz Kevinmaster #38 üzenetére
a padlótól számítva 20 cm-en belül van szerintem egy szoba légterében a legtöbb por.
namost ezt minden földön álló ház megkapja.
-
TheDragon007
senior tag
Nagyon igaz Amíg az asztal tetején volt a házam, végképp nem porosodott (jobban érte a nyitott ablak szellőzése stb.), most viszont dől a por belőle.
Számunkra egyértelmű, hogy a világon a magyar nők a legszebbek, de lássuk be, ezt minden nemzet így gondolja, de csak mi tudjuk, hogy nekünk van igazunk. -by Bocha
-
forgonati
őstag
válasz Kevinmaster #43 üzenetére
Akkor én is Az én Mystique házam is az asztalon van Mondjuk nekem végképp nem gond hogy felül van a bekapcsoló gomb, legtöbbször mikor bekapcsolom, még állok, csak utána ülök le a géphez. A felső USB konnektorokat meg nem használom, mert van elöl is nekem. Meg amúgy ülőhelyzetből sem probléma elérni, ha mondjuk nyomni kell egy resetet, vagy valami...
Keelah Se'lai!
-
TheDragon007
senior tag
válasz forgonati #44 üzenetére
Jó az összhang az egér+alátét meg a ház előlapja között Meg úgy általában is. Ha még a webkamera is kék lenne
-
rii
nagyúr
jó ... most mindjárt jön valaki, hogy felmosórongy, a porszívó, meg a "szobába nemészbazmeg cipôvel" csodákra képes - és hogy igenis lehet a földön gépet tartani
-
forgonati
őstag
válasz TheDragon007 #45 üzenetére
Amúgy a webcam is ilyen kékes szinű, valami szürkés beütéssel. A fotón nem látszik annyira.
rii: Az ezelőtti házam amúgy nekem is földön volt, ott benn az asztal alatt. De nagyon szűkös a hely, és mindig össze vissza rugdostam szegényt, tiszta karcolás volt. Meg egyszer a dvd-rom tálcáját nyitva felejtettem, és simán letörtem a térdemmel Mondjuk az egy 6000 forintos ház volt, ez meg 24 ezres, nem kockáztatnám meg hogy a földön tartsam. Na meg az is igaz, hogy tényleg sokkal jobban felszedte a port a földön. Pedig istenuccse porszivózok heti 2x, meg nem járok be sz@ros cipővel, de hiába, a földről mindig jobban felszedi, akármit csinálsz...Keelah Se'lai!
-
forgonati
őstag
válasz Kevinmaster #48 üzenetére
Igy ahogy mondod
De mint irtam, végképp nem gond, a bekapcsoló meg a reset gombok jó nagyok, nem kell látnom őket hogy megtaláljam. egyedüli gond lehet az usb csatlakozók, ahhoz tényleg fel kellene állnom hogy megtaláljam őket. De azokat meg nem nagyon használom, mivel elöl van kártyalovasóm, és azon van usb portKeelah Se'lai!
-
Dr. Akula
félisten
Előbb a Lian-Li, most meg az Asus lopja a CM Stacker dizájnt. Nem mintha páran előtte már nem lopták volna (pl. TT).
Új hozzászólás Aktív témák
- 2db Noctua NF-A14 PWM ventilátor 140mm
- LEGRAND 311063 KEOR SPE jó akksi, hosszú üzemidő szinuszos szünetmentes 2000 VA UPS
- PC-házak olcsón: Deepcool Tesseract, RaidMax ZETA, Gamdias Talos M1, Zalman i3, Zalman S4 Plus
- Asus Rog Thor 1200W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- Harisnyázott tápkábel hosszabbító / moduláris kábel / vezeték - egyedi - modding - cablemod
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest