- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Crypto Trade
- OpenWRT topic
- Windows 10
- Az USA el akarja adatni a Chrome-ot a Google-lel
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Hálózatokról alaposan
- Videó stream letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kriza
őstag
Hát a bíróságoknak már tele lehet a töke a szerzőijog perekkel az USA-ban.
De az Universal is nevetséges. Ezzel nem lesz nagyobb a profitjuk, sőt, nagyon sok ember ellenszenvét és undorát is kihívják maguk ellen.
Fenntartom magamnak a jogot, hogy a kéretlen reklámban szereplő terméket nagy mennyiségben, kamu címre rendeljem.
-
FTeR
addikt
érdekes dolog ez. egyrészt ettől az elő/kiadónak nem fakad anyagi kára, mert ezt a videót nem a zene miatt fogják nézni az emberek, ahelyett, h elmennének a boltba és megvennék.
másrészt, ha nekem van valamim és azt olyan környezetben látom, ahol nem tetszik, akkor miért is ne rendelkezhetnék a dologról... -
Kobe
veterán
lassan visszatér a gulyáskommunizmus....valamelyik paródiában volt, talán hofiéban -hát, minek hord magánál papírt emg ceruzát ? -héát hogy tudjak menni feljelenteni....
kicsit unalmas már a jogvédők hozzáállása, nem is a zenész, hanem a saját pénzüket féltik, ha magyarhonban egy LL Junior kaliberű haknizenész-kreált hírességnek van pénze 10 millás mercedest totálkárra törni, akkor el tudom képzelni, amerikában milyen rosszul élhetnek a zenészek.
-
sNORh
addikt
ezlolmán..lassan kezdhetjük eladogatni müszaki cuccainkat hogy törvényt ne sértsünk véletlen
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ezeknek elmentek otthonról. Miért nem örülnek az ingyen reklámnak? Meg kell nézni egy youtubos zenés videó fórumát, mindig megkérdezik, hogy "milyen zene szól?" Innen pedig már ingyen reklám.
Az meg, hogy ez lopás lenne v. mittudomén mi, arra csak annyit tudok mondani, hogy a youtubos mono és egyben alacsony bitrátás felvételeket úgysem fogja senki otthon hallgatni, meg kiszedni az mp3-at az flv videóból...Annyit lehetne tenni mondjuk kompromisszumos megoldás gyanánt, hogyha betesznek egy zenét a videóba, akkor ki keljen írni az előadót és a szám címét mint a zenei TV-ken. Persze ez sok zene esetén nehézkes lehet, de az már más tészta.
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
MBazsee
tag
Szegény Universal, most nem tudja megvenni a 3 milliomodik megfrászgyőztest...
Szerintem inkább örüljenek neki, hogy ilyen reklámjuk van, ha az anyuka felvette videóra, és meg is őrzi a videót, akkor a felcseperedő gyereknek is megmutatja -gondolom-. A gyerkőc, meg lehet, hogy meg is szereti azt a zenét, de mindenképpen emléke fog hozzá kötődni.
(#3) -=Libria=-: Igen, Hofi volt az "elkövető"
[ Szerkesztve ]
-
Pá
addikt
Azért a nőci is marhára unatkozhat otthon, hogy képes pereskedni, csak hogy a táncoló gyerkőce legyen fent youtubeon. Igazi öntudatos anyuka.
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Lenry
félisten
aranyos a kisgyerek
legközelebb Nine Inch Nails-re táncoljon
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
dajkopali
addikt
Annyit azért érdemes hozzátenni, hogy ha a YouTube-ról törölnek egy általad feltett anyagot, akkor kapsz egy értesítést tőlük, hogy ezért meg ezért tették ezt, s ha ez még egyszer előfordul, akkor törölhetik az accountodat.[ Szerkesztve ]
"fácánjava calvadosban/teljesítünk, egyre jobban " - Konok Péter
-
hunmyke
aktív tag
Ezt úgy hívják nálunk, hogy sz@rrágás...
"A lét határozza meg a tudatot. Ha megisszuk a lét, a tudat elszáll..." // Hofi
-
Kobe
veterán
az unatkozó nőcinek ebben az esetben több oka van pereskedésre, mint a kiadónak Nálunk is vannak olyanok, akiket valamilyen formában megrövidített a rendszer, és nem hagyták annyiban. Joggal való visszaélés esetén nem a homokba dugom a fejem stratégia a kifizetődő, anyagilag talán, erkölcsileg már ritkábban.
Arra azért kiváncsi lennék, hogy a jogvédők azok hozott ötletekből dolgoznak, vagy saját maguk találnak ki ennyi hülyeséget ? Már látom előre, ahogy a MAHASZ és az ASVA "nagyszabású külföldi együttműködési megállapodás keretében indít akciót a jogsértők ellen" vagy valami hasonló, hangzatos index.hu vagy blikk.hu színvonalú szalagcímmel kezdi meg a tevékenységét. Oszt közbe csak az egyik hazai hülye utánozza a külföldi hülyét.
-
törölt tag
addiktként is naív vagy? így nagyságrendekkel többen kattannak rá a videóra mint ha nem verik ki a balhét. így még nagyobb a felhajtás és mindenki megnézi a kislány videóját bár még csak 600k nál tart, de pl én sem néztem volna meg ha nem születik róla hír
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest