Új hozzászólás Aktív témák
-
mttssz
senior tag
Érdekesnek néz ki, én várom.
-
Cythyel
senior tag
Nekem is tetszetős, kíváncsi leszek a pc-s irányításra. Ha nem kötelező hozzá a kontroller, akkor lehet pc-re benevezek rá, másként viszont ps3.
-
qad
senior tag
Tetszetős, eddig bejön. Még 1 kis csiszolgatás és már meg is vettem.
-
Brutális eb
addikt
Nem is hallottam még olyanról,hogy PC-n kötelező lenne kontroller.
Max opcionális szokott lenne.Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
Brutális eb
addikt
"pedig van, kötelező alatt inkább azt értem, hogy kontroller nélkül nagyon nehéz játszani"
Tehát nincs ilyen max neked(és esetleg többeknek) nehéz a bill.-egér irányítás.
Azért csodálkoztam mert én olyan PC játékról nem hallottam amit csak kizárolag gamepaddal lehetett volna irányítani.
Persze lehet én tudom rosszul majd felvilágosít a közzösség.Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
DrTroglodyte
tag
válasz Brutális eb #7 üzenetére
Olyan sok van, amit kontrollerrel ÉRDEMES játszani.
XBLA-nak jó, 60 dolcsit nem fizetnék érte. Öreg vagyok én már az ennyire sztereotíp marhaságokhoz. Nagycsöcsű vámpír, meg csapdák, meg lósz*r. Mindegy, egy könnyű kis szombat esti szórakozáshoz koopban megfelel. Csak sör legyen elég.
-
Beri78
őstag
biztos, hogy konzolon sokkal egyszerűbb lesz ezt irányítani
(amúgy nekem nem tetszik)"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- Horizon: Zero Dawn
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest