Új hozzászólás Aktív témák
-
Reserved
csendes újonc
Én a Smartshop-ban vettem 2 hete. 53 eHUF volt az ára.
Azt mondták, hogy az osztrákoktól hozták be, a garanciát érvényesíteni rajtuk keresztül fogom tudni (ha esetleg szükség lesz rá).
Egyébként a bontatlan csomagolás rendben volt, minden a dobozban volt, a telefont megnéztem alaposan a helyszínen. 10.2-es rendszer volt még rajta, üzembe helyezést követően egyből szeretett volna frissíteni.
Azóta is rendesen működik.
Nem bonyolították túl az eladást, és én így szeretem, számla, jótállási jegy (nyomtatott papír), készpénz - 2 perc. Ezért ajánlani tudom őket. -
erer1000
őstag
nem súlyos kopi ááááá nem xD
szakadokhttps://www.youtube.com/watch?v=hQ17VMfs7bM
M5A99X-EVO R2.0 , 1050Ti, 4x8GB 1960MHz , FX 8350@4,4GHz, 1x3TB+2x1TB HDD, 120GB+480GB+1TB SSD || HP Pavilion 15-CX0000NH
-
-
Demens
tag
Valaki találkozott azzal a problémával, hogy a zenelejátszó néha bebuggol és minden zenére azt írja, hogy nem támogatott média formátum? Csak az újra indítás segít. Elég bosszantó, mert viszonylag gyakran csinálja. Vagy a micro SD csinálja?
[ Szerkesztve ]
-
feddel
senior tag
Nem tudom hogy jó topikban teszem fel a kérdést...
Ha összehasonlítjuk a Q10-et, Classicot és a Passportot, melyik telefonra igaz a legjobban, hogy stabilan működik, teszi a dolgát?
Nyilván ismerjük a specifikációkat, méretbeli különbségeket, az OS10-et stb. De ha csak annyit szeretnék, hogy dolgozzon a gép, melyikkel járhatok legjobban?
(jelenleg Q10 van, amivel elégedett vagyok, de feltételezem hogy sajnos nem tart örökké...már variáltam hogy veszek egy másik újat amíg még van, vagy majd jó lesz a Classic, esetleg Passport??) -
feddel
senior tag
De már 10.3.2.nél járunk, azzal is stabil?
Amúgy azon gondolkodtam, hogy röpködnek az új processzorok, több memóriák stb., de ha nekem a jelenlegi több éves felszereltséggel simán fut a rendszer, és a telefon tudja azt amire használni akarom (kommunikáció, iroda, netes ügyintézések stb.), akkor miért ne lenne jó még 1-2 év múlva is.. -
gallimi
tag
Sziasztok! Nagyon szemezek egy ilyen készülékkel, de látom, hogy csak kis gsm boltokban lehet csak beszerezni. Az lenne a kérdésem, hogy a készülék tudja -e kezelni a az LTE-t főleg a 800Mhz érdekelne, illetve, mire figyeljek ha esetleg mégis rá szánnám magam egy rendelésre. Köszi
-
gallimi
tag
Sziasztok elolvastam a tesztet de ha jól értem akkor az sqn100-3 széria kezeli a magyar hálózatokat? Köztük az LTE-t? (800mhz). Csak megerősítést kérnék nem szeretnék hibázni. Köszönöm.
-
eventus
veterán
BlackBerry Q10 Wikipédia. Nagyon szép táblázat van a különböző régiókba szánt modellekről.
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
gallimi
tag
Nem tudom. Kellene egy fekete de számlával, céges lenne. Abban bízom hátha ad valaki valami tippet.
-
IWC16
csendes tag
Éppen most jött!
-
IWC16
csendes tag
BlackBerry 10 OS frissítése
Verzió 10.3.2.2836 - Méret 226MB -
Laurh
aktív tag
Fekete Q10-et vennék vacsi újat, szerintetek hol érdemes keresgélnem? Mindenhol csak fehéret lehet kapni, a szívem szakad meg.
I ain't as good as I once was, but I am good once as I ever was.. http://bit.ly/1pxNjZA
-
erer1000
őstag
egyből rányomtam
http://www.gsmvonal.hu/mobiltelefon/35866-blackberry-q10-sqn100-akciosfekete 6k val drágább ._. done
2k értékelés alapján jó gsm bolt, de nincs tapasztalatom velük.
M5A99X-EVO R2.0 , 1050Ti, 4x8GB 1960MHz , FX 8350@4,4GHz, 1x3TB+2x1TB HDD, 120GB+480GB+1TB SSD || HP Pavilion 15-CX0000NH
-
-
erer1000
őstag
válasz Polarstar #6740 üzenetére
gyönyörű meg kell hagyni
nyílván pénz kérdés is a dolog. nem véletlenül vettem Q10-et, nem pedig classicot vagy passportot (pedig vennék )csak hát $$$ :'(
-
noss
tag
milyen külső bluetooth billentyűt javasoltok egy Q10-hez, közepes méretben?
konkrét tapasztalatokat is szivesen várok.
Logitech K380 -szerű képződményre gondoltam elsősorbannoss
-
noss
tag
válasz sasa134 #6744 üzenetére
az adatátvitel (akár sima szöveg esetére is) megoldott.
(Blendet nem igazán ismerem, csak sejtem mint macska az esőt)
konkrétan otthon, ritkán vhol mozgás közben külső billentyűzettel szeretnék gyorsan, hatékonyan gépelni.
(akár helységek között mászkálva, ide-oda betelepedve)csethez elég gyors és hatékony, főleg ha az ékezetekkel sem kell vacakolni.
mert a saját billentyűzete király, de huzamosabb idő után attól is feláll a hátamon a szőr.
(2 ujjas vs 10 ujjas gépelés)noss
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Acer notebook topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SörcsaPH!
- Külpolitika
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Motoros topic
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851