Új hozzászólás Aktív témák
-
default.
őstag
Köszi!
Még egy kérdés:
Tárcsázáskor a gombok hangerejét lejjebb lehet állítani, vagy lenémítani? Normál profilban. -
törölt tag
válasz eventus #6256 üzenetére
Mert rengetegszer van szükség arra, h csak rezegjen, mást ne csináljon, max egyetlen egy pittyentés belefér néha. Tkp ezt a 4 beállítást használom, és ebből a némát a legkevesebbet.
Amikor az ember észre akarja venni a hívást, de a többieket nem zavarni v a lehető legkevésbé, sokkal elfogadhatóbb a rezgés, mint bmilyen halk csengőhang.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz turbulencia8 #6260 üzenetére
Na, ez már igen kedvemrevaló, h még egyénre bontva is lehet állítani
-
default.
őstag
Ha már a profiloknál tartunk, két kérdésem lenne:
1) Ahogy említettétek, a "Q"-val lehet némára állítani.. na most van hasonló gyorsbillentyű mondjuk a rezgő profilhoz pl?
2) Főképernyőn lehúzva a beállításos panelt rányomok a profilra, elkezdi váltogatni. Onnan nem lehet kiszedni egy csomó felesleges profilt, hogy mondjuk csak 3 maradjon? (normál, rezgő, full néma)
köszi szépen előre is-
-
default.
őstag
válasz Polarstar #6268 üzenetére
Rájöttem, hogyan lehet "törölni" a nem kívánt Sound profilokat:
Settings - Notifications - alul Quick Settings, majd pipákat kivesz onnan, ami nem kell..
Ugyanitt meg lehet adni a sorrendet is, ez viszont annak a sorrendjét adja meg, hogy ha a főképernyőről legörgetve rányomunk a Notificationsgombra, akkor ott milyen sorrendben váltogassa a profilokat.Viszont egy dolgot nem sikerült beállítanom: a "Q"-t hosszan nyomva szintén váltja a profilt, de csak normál és néma között, hiába raktam második helyre a vibráló profilt.
És ha új shortcutot akarok csinálni, akkor nem lehet választani külön a profilok között, hogy melyiket hozza be, csak azt, hogy Toggle Notifications... viszont ez így meg logikátlan megint csak, ugyanaz, mint a facebook és gmail névjegyek eltüntetése Contacts-ból, és meghagyása a telefonkönyben... -
nagyúr
-
akosxyz
senior tag
Nem olyan időigényes saját profilokat gyártani, vagy a meglévőket csiszolgatni és a legördíthető menüben is gyorsan váltogathatod őket bár Q10-nél billentyűvel még gyorsabb
Picit hiányoznak is azok a gombok[ Szerkesztve ]
-
feddel
senior tag
Nincs valami hivatalos hely, ahova lehet írni, hogy normális dolog-e hogy a 10.3.2. OTA még nem jött meg? Mert lehet hogy hetente indítanak egy régiót, országot vagy nem tudom, és még várnom kell. De lehet hogy már mindenkinek kiküldték.
Autoloader, wipe stb. ezek a szavak azt sem tudom mit jelentenek, én csak egy mezei telefon használó vagyok. (oké, pl. a play áruházat is sikerült felraknom anno :-)"September 8, 3:00pm ET: We’re excited to announce the BlackBerry 10.3.2 Update has started to roll out across the globe to all BlackBerry 10 devices. Please check with your carrier for local availability details, or visit BlackBerry.com/BlackBerry10os for more information."
Végülis annyit ír hogy elkezdték.[ Szerkesztve ]
-
feddel
senior tag
Azt nem lehet beállítani, hogy ha megnyitom a böngészőt, ne a nemrég nyitott oldalak, hanem a könyvjelzők jelenjenek meg? Próbáltam, nem tudtam.
-
feddel
senior tag
Friss hír a Blackberrytől: "BlackBerry v 10.3.2 is available globally! Make sure to update today"
Nyilván elfelejtették, hogy kivéve én.
Más:
Indokolatlanul hanyagolom a megjelenése előtt nagyon várt funkciót, hogy diktálhatok magyarul, és érti. Nyilván emberek közt fura hogy beszélsz neki, de ma lusta voltam gépelni itthon, ezért komplett hosszú mondatokat diktáltam neki, amit hibátlanul megértett -
baliga
tag
Sziasztok,
a frissítés óta kapott/küldött valaki már MMS-t?
Nekem nem működik... -
bwoay
nagyúr
10.3.2 alatt bejövő hívás során a csörgést nem tudom a hangerő gombokkal lenémítani.
10.3.1 alatt ez működött, használtam is bőszen.
Fuck my life.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
eventus
veterán
Browsie nem olyan fürge már pl a hir24 mobilos felülete is megakasztja, főleg több ablakkal, de a többi weblap is. Vélem itt a hw a gyenge pont, lehet akármit varázsolni szoftveresen
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
feddel
senior tag
Még max. reggelig várok az OTA frissítésre, ha nem jön, akkor beavatkozok. Gondolom le van írva (általam is) érthető módon valahova ennek a menete. Annyit tudni vélek, hogy egy PC kell hozzá, amire felteszek egy progit, amivel majd felteszem a friss OS-t. Kérdés hogy hol van a legfrissebb hivatalos OS ami az enyémre passzol. Meg más kérdések is vannak, de arra remélem választ kapok egy valahol meglévő segédletből
-
zedii
aktív tag
Q10-re fel merjem vajon tenni a 10.3.2.2474-t? Annak fényébe, h nekem a 10.3.1-el katasztrófális lett a q10em? (akku idő kb nem volt egy nap-üresjáraton is tűz forró tudott lenni)
ja: T-com - BIS előfizetéssel használom.[ Szerkesztve ]
-
ElFeo
tag
Kicsit közelebbről megvizsgáltam egy iPhone 6 készüléket. Nem tagadom, színes-szagos, szép, gyors. De tényleg.
Viszont rögtön hiányoztak a gombok és a megszokott gesztusvezérlés.
Miközben tettem-vettem volt egy hívás, amit nem vettem észre. A készülék jelkóddal védett és nem az enyém, de a gondjaimra bízta a gazdája. Látom a lezárt készülék jelzi az elmulasztott hívást. Na, gondoltam nem tudok visszaszólni, hogy minden rendben; mivel nem ismerem a kódot.
Azért a kíváncsiság nem hagyott nyugodni, a lezárt képernyőn megjelent hívásértesítőn végigsimítva, a készülék már hívta is az adott számot.
Na, gondoltam ez érdekes.
Megpróbáltam ezt eljátszani a Q10-en is, ott is lezárt készüléknél. A hívásra bökve kérte a készülék feloldását.
Nem akarok senkit megbántani és tényleg egy jó készüléknek tartom a szifonokat. De ezek az apró különbségek azok, amelyek okán én maradok a blekinél.[ Szerkesztve ]
-
feddel
senior tag
Bár sosem volt a kezemben iPhone (igaz itthon 8 éve Mac-et használok), ha nem használhatnék BB-t, énis iPhone-t vennék, már ha az ára miatt rászánnám magam. De érdekes amit írsz, épp kérdezni akartam a nagyközönségtől, hogy
mit adtak nekünk a rómaiakmilyen pluszt ad egy átlag (nem vállalati) felhasználónak a Blackberry biztonság tekintetében.
Más:
még mindig nem merem elkezdeni a maszek OS feltöltést, várok egy kicsit -
ElFeo
tag
válasz Polarstar #6291 üzenetére
Ez csak egy "apróság", még csak nem is mélyedtem el jobban a szifon rejtelmeiben. Ennek ellenére sokatmondó. Tudjátok a Bleki egyik legnagyobb erősségének azt az átgondoltságot tartom ami a rendszer működése mögött megbújik. Mikor hosszan rányomva a "c" betűre felugrik az üzenetszerkesztés és ha már többször is használtam, előszőr felajánlja a legutóbb használt csatornát. Meg ezer ilyen apró dolog, ami a használatot segíti.
A másik oldalon meg azt látom, hogy egyre csak pakolják be az os alá a bivaly hardvert, meg megmozdul a fotó és egy rövid videó lesz ha erősebben nyomod a kijelzőt.
Még így sem azt mondom, hogy rossz teló a szifon, de ez egy olyan szemlélet, amit nem érzek a magaménak.[ Szerkesztve ]
-
ElFeo
tag
Inkább ezt a programot javaslom, nekem jobban bevált.
Utána töltsd le a Q10-hez tartozó mindhárom fájlt innen
Ha megvan elindítod a Darcy-t, az install résznél betallózod a letöltött fájlokat, alul nyomsz egy verify-t, csatlakoztatod a bekapcsolt telót. Oszt rányomsz az installra, ha egy párbeszédablak felugrik, ott válaszd a hosszabbik fájlnevű fájlt és várj türelemmel. Ajánlott egy akkuval is rendelkező laptop használata. Ha a telepítésnek vége a készülék kikapcsol. Lehet nem fog magától újraindulni. Vedd ki az akksit, tedd vissza és kapcsold be!
Ezzel módszerrel minden beállításod és adatod megmarad a készüléken, de egy biztonsági mentés készítése ajánlott. Kell néhány nap míg a teló magára talál, esetleg ha nagyon rakoncátlankodik, akkor kellhet egy vipe. Nálam minden rendben ment.
Fogj neki bátran![ Szerkesztve ]
-
feddel
senior tag
Közben (válaszod előtt) máshonnan leszedtem a Sachup progit, Magyarország Telenor kódokat beírva a scan csak 10.3.1.xxxx verziót talál. Sztem hagyom a francba, megpróbálom elfelejteni az egészet, és majd jön OTA...
Ráadásul telepítettem valami mega f@szomat meg sachup, erre a win10 notebook meghülyült..
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz eventus #6299 üzenetére
Ez a rátapperolok és mutatja, netto baromság.
Egy volt kollégámról tudtuk, hogy felesége mellett nagy nőcsábász.
A barom úgy bukott le, hogy a Nokia N8 is képes volt kiírni az sms-t. Ha rányomtál.
Mit ad isten, felesége rátenyerelt és akaratlanul is megtudta a férje új randiját. Míg ő nem volt bent a szobában, jöttek azok az üzik.
Csúnya válás lett ebből.Erre jön az új samsungberry kajla kijelzővel, hogy lehessen olvasni a friss üziket! *facepalm*
[ Szerkesztve ]
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest