Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Crafter32
őstag
Én sosem láttam leaket és soha nem is volt gondom. Kop-kop.
-
gabor72
aktív tag
válasz Pastika #1404 üzenetére
Én személy szerint nem szoktam új verzióra előző backup-ot visszatölteni.
Inkább újra felviszem az account-jaimat, meg felteszem a használatos programjaimat. Nem nagy idő, és inkább nem adok esélyt az ilyen jellegű problémáknak.
Szerintem adj neki egy wipe-ot, jó ez a verzió, nálam problémamentes.Crackberry-n olvastam hogy a random reboot-ot okozhatja a nem tökéletesen illeszkedő akksi. Érdemes lehet valamivel kicsit kitámasztani akinek ilyen problémája van.
-
gabor72
aktív tag
Yesss.
BlackBerry Q20 trackpaddal, fizikai híváskezelő gombokkal az év vége felé!
Kell -
zedii
aktív tag
válasz gabor72 #1408 üzenetére
“In my first 90 days on the job, I consistently heard from our ardent BlackBerry customers that the hard buttons and trackpad are an essential part of the BlackBerry QWERTY experience, that made their BlackBerry smartphone their go-to productivity tool. I want these customers to know that we heard them, and this new smartphone will be for them. Today, we’re delighted to announce the new BlackBerry Q20 smartphone, which is designed to give you the distinct experience that every BlackBerry QWERTY loyalist and high-productivity business customer absolutely loves. With the BlackBerry Q20 smartphone, you’ll get the familiar hard buttons and trackpad that you want, along with the best email service, the best keyboard experience and the best battery life possible.” [link]
-
Pastika
aktív tag
Azért jó lenne, ha egy Torchoz hasonló kialakítás is jönne..
-
eventus
veterán
Q20 concept [link] Érintő mehet a kukába
[ Szerkesztve ]
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
-
SlausK
tag
Sziasztok!
Erre tudtok valamit mondani? Köszi! -
Crafter32
őstag
A Q10 nem szenved semmiben hiányt. Nagyon kevés az olyan app ami nem fut. Ráadásul a bejelentett Q20 év végén ugyanúgy fogja futtatni a Q10 programokat így a fejlesztés sem fog leállni tuti, sőt...! Mégis csak a Q10 a BlackBerry csúcsa, így kár aggódni is.
[ Szerkesztve ]
-
kárátékutyá
őstag
Helósztok. Most vettem ilyen telót, mp3-at 'lejácca?
[ Szerkesztve ]
-
-igu-
addikt
válasz kárátékutyá #1420 üzenetére
meg a flekket is
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
Crafter32
őstag
KalemSoft + Neutron és soha nem lesz gond a média lejátszással.
-
peterszky
őstag
A mai nappal én is belépek a BB tulajdonosok táborába, otthon most rakta le a futár a Q10-est Hosszú nokiás évek után most jött el a nagy változás ideje. Csak egy dolgot sajnálok, hogy a 10+ éves Westel SIM-et nyugdíjba kell küldeni
What else you gonna do on a Saturday?
-
peterszky
őstag
válasz eventus #1428 üzenetére
Egy "sufniboltban" heccből megkérdeztem, de azt mondták, hogy nem ajánlott a nagy chipes kártyát vagdosni, mert gondot okozhat.
Pár kérdés, amíg települ a frissítés:
1. kijelző védő fólia kell-e?
2. Nokiáról (E71) a kontaktokat gyors módszerrel át lehet-e vinni?
3. tokot tud-e valaki ajánlani, milyet érdemes hozzá?Egyelőre ennyi
[ Szerkesztve ]
-
eventus
veterán
válasz peterszky #1430 üzenetére
Sufniboltban nagyon értenek hozzá
Tokot és fóliát itt tudsz venni, rendelni: [link]
Célszerű mindkettő. Névjegyzéket google névjegytárral tudod legkönnyebben vagy outlook.(#1429) gabor72: Az valóban jól szól, de ha nem kap jó jelet, akkor az sem tud mit csinálni
[ Szerkesztve ]
-
eventus
veterán
Magyar T-Mobile hálózatán is elérhető a 10.2.1.2102 frissítés.
-
pippin80
tag
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne hogy most indulok venni egy q10-est.a navigációt megtudom valahogy oldani rajta.az 1:1-es kijelző miatt.Most egy z10-em van,de nagyon megtetszett ez a forma.többet tud a q10 a z10-nel!esetleg van itt olyan aki szintén z10-rol váltott?
-
viw
aktív tag
sziasztok,
használ valaki VPN-t a telón? netről nézegettem ingyeneseket, de nem tudtam beállítani. neten olyat írnak,h. login és pass kell csak, erre a teló meg mindnféle csoportokat meg csomó nyavaját kér. tudnátok segíteni?!
köszi. -
pippin80
tag
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne, hogy amit most a t-mobilnal árulnak feltöltő kártyával Q10 az független készülék, vagy nem? Sürgős lenne. Előre is köszönöm.
-
pippin80
tag
válasz California1 #1438 üzenetére
A gyorsaságot nem vettem észre, de a billentyűzet kezd nagyon bejönni.
-
pippin80
tag
Ha valakit érdekel egy Q10 privatban keressen.
-
peterszky
őstag
Olyan menüpont van, ami csak a kimenő hívások időtartamát mutatja?
-
moraraliz
csendes tag
Sziasztok!
Érdekességképpen, ma a következő történt velem egy T-pontban:
Q10-et kerestem, mert nagyon tetszik, de szeretném élőben is megnézni, megfogni, mielőtt megrendelem. Az eladósrác épp nem hülyézett le, amikor kimondtam mit keresek. Mondtam neki, hogy azért kell, mert nem szeretek virtuális billentyűzeten írni, meg szép meg jó, meg satöbbisatöbbi. Azt mondta, hogy a BB az szar és még a viber is fizetős hozzá. Kimondtam, hogy BBM, de ezzel csak összezavartam. Majd a kezembe nyomta a tepsi Note 3-at, hogy nézzem meg, ezen milyen jól lehet gépelni. Oké - mondtam -, de 1. ez az én női kezembe nem való, 2. nem kell Samsung, 3. nem kell android. Akkor nézzem meg a galaxy s4-et. Elismételtem az előbbi mondatot. Ezután magabiztosan mosolyogva, "na akkor eztfigyeldilyetmégnemláttál" pillantását rám vetve előkapta a note aljából a kis ceruzát és elkezdett írni a kijelzőre. Ezzel még kézzel írott jegyzeteket is csinálhatsz! Ugye, hogy mondtam, hogy nincs ennél jobb telefon nemhogy a földkerekségen, de még az univerzumban sem?? Erre már tényleg nem tudtam, hogy reagáljak. Ha nem lettem volna ennyire megdöbbenve azon, hogy mennyire hülyének néz, már sikítva röhögtem volna. Így csak annyit mondtam, nekem erre egyáltalán nincs szükségem, hanem inkább egy BB Q10 kéne, de az egyre jobban. Mire ő: de mindenki samsungot vesz! hát ebben ilyen-olyan processzor van meg ennyi-annyi ram! Ez engem pláne nem érdekel. Én nem játszom, nem videózok, nekem telefonálni kell, emailt írni és csetelni, mint már mondtam. Erre ő: akkor tényleg lehet, hogy neked jó lenne a Q10. Igen tudom, azért szeretnék azt venni. Mire ő: de nem akarsz inkább kipróbálni egy iphonet? Az sokkal jobb!
Ezután udvariasan megköszöntem a mérhetetlen sok segítséget amit kaptam tőle és otthagytam a francba.pffff.... honnan castingolják ezeket a készséges és hozzáértő eladókat??
-
moraraliz
csendes tag
válasz California1 #1448 üzenetére
Köszi a tippet, de vidéki lány vagyok.. Szegedre már nem jutott sajnos, hogy meg lehessen nézni.
-
pippin80
tag
válasz California1 #1448 üzenetére
Nem az enyém. Nekem nagyon bejött.egy bajom van már csak vele,hogy nem találtam rá működő sygicet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 5G DS Black - 8/128 GB, független
- Google Pixel 8a Obsidian 128gb - Új, Google gari, akár beszámítással
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- Bomba áron új iPhone 15 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest