Új hozzászólás Aktív témák
-
Sandormaster
aktív tag
Remélem megkapják a jogos büntetést!
Az biztos, hogy az Internet elterjedésével egyre jobban "megéri" bűnözni
Azt bírom hogy tesóm friss freemailes címére is millió spam jön, meg a "gyere tölts filmeket@cfm" mailek -
localhost
Közösségépítő
válasz Sandormaster #1 üzenetére
Nyilvános megkövezést az elkövetőknek és gratuláció a felderítő/nyomozó szerveknek.
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
Rive
veterán
A cikkben 'internetes szolgáltató' szerepel, a címben 'internetszolgáltató'
/// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!
-
"házkutatást tartott egy ismert biztonsági cég telephelyén"
Na ez nagyon durva. Kb. olyan, mintha a bank nyúlná le a számlámról a pénzemet.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
bambano
titán
/set mode feketehumor on
szerintem találtak ők annyi cuccot a postafiókokban, hogy van menekülő útjuk[ Szerkesztve ]
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Renwick
őstag
Én úgy tudom a történet nem a freemail miatt érdekes elsősorban. Ezért legalábbis önmagában hétszentség, hogy nem hívnák össze a nemzetbiztonsági kabinetet...
üdv
R.
I see you blaming each other -- And I love you still
-
domi007
őstag
Meglátjuk...a vak is aszonta!
DOMy"̶d̶e̶ ̶a̶ ̶t̶u̶d̶o̶m̶á̶n̶y̶ ̶m̶a̶i̶ ̶á̶l̶l̶á̶s̶a̶ ̶s̶z̶e̶r̶i̶n̶t̶ ̶a̶z̶ ̶i̶p̶a̶r̶i̶ ̶m̶é̶r̶e̶t̶e̶k̶b̶e̶n̶ ̶i̶s̶ ̶h̶a̶s̶z̶n̶á̶l̶h̶a̶t̶ó̶ ̶S̶H̶A̶1̶ ̶c̶o̶l̶l̶i̶s̶i̶o̶n̶t̶ ̶g̶e̶n̶e̶r̶á̶l̶ó̶ ̶e̶s̶z̶k̶ö̶z̶..." - 2017. február 23. óta már létezik
-
Polesz
addikt
Egyébként megérdemli az az eszement cég aki ingyenes szarra bízza a levelezését, hogy megdöltsék mint Mariskát diszkó után.
Elméletileg nincs különbség elmélet és gyakorlat között. Gyakorlatilag van.
-
opera11
tag
Akkor asszem itt az ideje a freemailes fiókom törlésének
Vicces aláírás helye
-
Traxx
őstag
Nekem az "őscímem" freemail-es...még most is él, de forgalom alig van rajta. A személyes levelezésre másat használok, tehát rólam keresgethetnek Régen még elment, most már nem szeretem a freemail-t.
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
john_007
csendes tag
Remélem az is elnyeri aki még ezt a szolgáltatást használta, a több mint egy éve tartó folytonos belépési gondjaival együtt.
-
Bordoi
őstag
Arra én is kiváncs vagyok miért lett bevonva a Nemzetbiztonsági Hivatal.
Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu
-
Loretto
veterán
Lehet itt spekulálni, mindenestre azért az valószínűnek látszik, hogy morzsát már a médiának dobták, mint valami gumicsontot amin lehet rágódni.
Soirée...
-
Depression
veterán
A hatóságok 'bebizonyították', hogy fel lett törve, az üzemeltető meg le tudja annyival, hogy ők erről nem tudnak. Na ez a legdurvább.
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
rii
nagyúr
" ... a gyanúsítottak milliónyi postafiók tartalmába nyerhettek illetéktelenül betekintést. Az így nyert adatok révén rekonstruálható a felhasználók üzleti és más kapcsolatrendszere. ... "
bazzz .. de dúrva...
mondjuk aki freemail-en üzleti izé-bigyó ..... :-/
hitesd el ezek után egy laikussal, hogy bármelyik levelezése is titokban maradhat
freemail-es, gmail-es, céges, nem-céges, szerveren tárolt, vagy web-es(mondjuk én eddig is képtelen voltam elhinni)
(talán ha én itthon üzemeltetnék egy levelező szervert, ... és .. és mi kellene még?)piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Rive
veterán
válasz Depression #18 üzenetére
A hatóságok 'bebizonyították', hogy fel lett törve,
Még nem találkoztam olyan hivatalos közleménnyel, amelyik megnevezte volna a freemailt.
Csak találgatás megy, amennyire látom. De ha valaki biztosat tud.../// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!
-
Dr. Romano
veterán
Nem is értem mi a fenéért használják az emberek még a Freemailt. Valami tetülassú a többi webes levelező rendszerhez képest
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
REDeath
őstag
én freemailt használom de kliensből, nem webről, de már annyi helyen ezt adtam meg 8 év alatt hogy esélytelen lenne mindenhol megváltoztatni
szolgáltatói címem meg ratyi, mert nem nagy cég és évente változik a cím, hol működik hol nem... meg azt webről is macerásabb elérni (az én szolgáltatóm esetében)Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
-
troller
senior tag
válasz Dr. Romano #21 üzenetére
Arra tökéletes hogy gázosabb oldalakon ezt adjam meg. Másra meg van másik...
Asus P8H67M-LE; Xeon E3-1270v2; 2x8GB DDR3; PNY GTX 1660 super 6GB
-
floatr
veterán
Olvasva ezt a cikket máshol, elég durva politikai háttere van, és vszeg köze sincsen az adott cégnek nemhogy milliónyi postafiók, de milliónyi email jogosulatlan megtekintéséhez. Nem mellesleg illegális fegyverviselés miatt mentek, aztán már hekkerkedéssel vádolnak, miközben távirányították a jómunkásokat telefonon...
Ez mekkora. Egyszer csak lecsapnak egy cégre, bekenik fekáliával, aztán másszon ki belőle... Nem mondom h ártatlanok bármiben, de ez az eljárás eléggé ávéhás
-
Belba
őstag
Azóta már kiderült, hogy nem "osztogatnak", hanem "fosztogatnak"...
Dehogyis a Freemailről van szó, annál inkább Kormányzati oldalakról és belső levelező rendszerekről.
Na, emiatt van, hogy az ügyben a Nemzetbiztonsági Hivatal nyomoz és nem a rendőrség.
Ugye, senki nem gondolja komolyan, hogy felső politikusaink a Freemail-en levelezve küldözgetnek fontos és kompromittáló leveleket egymásnak?!
Bocs, de már évek óta (aki csak egy csöppet is ad magára) normális ember nem használja a Freemailt, már csak azért sem, mert állandóan kiakad, félnapokig nem működik, a fontos leveleket Spamként törli, úgy gagyi, ahogy van.
Webshoposként már attól égnek áll a hajam, ha valamelyik Vevőm Freemail címmel regisztrál, mert akkor tuti jön a szívás:
- nem kapja meg a regisztrációs levelet...
- nem kapja meg a megrendelése másolatát...
- nem kapja meg a visszaigazolásomat...
Engem fog telefonon csesztetni, hogy mi van már a megrendelésével, holott az már 2 hete ott figyel a postán...Komolyan, ennél még a Citromail is megbízhatóbb!
Ez az egész Freemail-sztori az újságírók találgatása, mivel az NBH embereitől nem tudtak meg semmi konkrétumot. (Ha nincs infó, majd ők kitalálnak valami szaftosat.)
< A lehetetlen mindössze annyit jelent, hogy még nem találtad meg a megoldást. >
-
Belba
őstag
" ... a gyanúsítottak milliónyi postafiók tartalmába nyerhettek illetéktelenül betekintést. Az így nyert adatok révén rekonstruálható a felhasználók üzleti és más kapcsolatrendszere. ... "
Komoly "üzletember" lehet, akinek Freemail-es címe van!
Na, azon is röhögnöm kell, ha kideríthető a nyomi99@freemail.hu címről, hogy valójában Csányi Sándor vagy Hufnágel Pistike a tulajdonosa...
< A lehetetlen mindössze annyit jelent, hogy még nem találtad meg a megoldást. >
-
veterán
Látod.
Küldjél ajánlott levelet, belülről kibélelve alufóliával.
Azt nem tudja elolvasni a goni hekker. Ha tutira akarsz menni, valami vékony fóliába is becsomagolod, így az eső sem tud kárt tenni bennenincs tudomásuk sem a nyomozásról, sem a Freemail elleni komolyabb kárt okozó támadásról
Kérdés mi számít komolyabbnak és ezen szint alatt hányszor volt már sikeres támadásどんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
veterán
válasz Dr. Romano #21 üzenetére
freemail.hu/fm/login1 elég gyors szerintem. csak az az új csilivilli verzsön egy rakás sz...
どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Call of Duty: Black Ops 6
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- iPhone topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- ITX félgép - Aorus B550i Pro AX - Ryzen 7 5700x - 32GB G.Skill 3600 - Samsung 500GB 980 Pro - ELADÓ!
- Eladó EREDETI/BONTATLAN JBL Partybox Encore bluetooth hangszóró (Karaoke funkcióval, mikrofonnal)!
- EKWB EK-Quantum Kinetic TBE 120 DDC PWM D-RGB - Plexi
- Harman Kardon Citation Multibeam 1100 Soundbar (Okos hangprojektor)
- Huawei P20 Pro elado
- ÚJ Bontatlan Yenkee Katana Mechanikus (Blue Switch) RGB Gamer billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest