Új hozzászólás Aktív témák

  • GoldhandRent

    őstag

    Helyzetjelentés: Remdmi Note 3 MTK 3/32

    Tegnap (vasárnap) reggel 10óra körül vettem le töltőről, ez 1 nap 7óra használati időt jelent, amiben van 5teljes óra kijelző idő folyamatos 4G és WiFi szinkron mellett rengeteg böngészéssel és azért számottevő telefonálással. :Y
    Az ujjlenyomat olvasó a mindennapokban nagyon-nagyon jól teljesít, öröm vele feloldani a telefont (nem mellékesen irtó egyszerű is)!
    GPSt először ma próbáltam ki, eddig jól befedett belső udvaros házbó' nem nagyon akart csatlakozni (látott 20x darab GPS és GLONASS műhódat, de nem...). Mondanom sem kell, hogy rögtön bemért, és folyamatosan pontosított.
    Kamera: el akartam kapni egy pillanatot, előkaptam a telefont, gyors ujjlenyomat olvasás, kamera aztán zárgomb. ... ... kész a kép. Nem volt túl meggyőző, de szép kép lett. Itthon vettem észre, hogy HDR-el sikerült fényképeznem :C
    Ma sikerült először zenehallgatásra is időt szakítanom... Bedugtam a fülhallgatót, megnyitottam a lejátszót (villámgyors!), zene be.. Felhangosít, megsüketül. Nagyon jól szól (Piston2), habár az equalizerben ha beállítom a Piston 2 fülest, rettentő hamis és sz@r hangja lesz (miui v5-ön piston2 opcióval vadállatul szólt, miuiv7-ben ugyan ezen opció NEM). Érdemes a többivel kipróbálni, nekem a Mi Fejhallgató jött be.
    Számomra (az előző Note-hoz képest) nagyon kompakt és ergonomikus lett ez a készülék, kávákból sarkakból rengeteget levágtak, nem rossz, kifejezetten jó értelemben. :R

    Nem vagyok elfogult, csak a régiről váltás tényleg ennyit jelent. Szóval aki akadozós telefonról váltana (itt sokan írtak régi vasról) azoknak merem ajánlani akár ezt, akár a Snapis variánst (kinek mennyit számít az árkülönbözet), VISZONT mindenképpen 3/32-es kivitelben !
    Jut eszembe: Ram használat- 3gigából rendszerint 1-1.2 szabad, ami elég sok foglaltat jelent :D Egy újraindítás valamivel csökkenti, de pl a Messenger 300-400 mb ramot ZABÁL !

    -

Új hozzászólás Aktív témák