Új hozzászólás Aktív témák

  • bolcsodal

    addikt

    válasz ollie #5687 üzenetére

    De ha nem használod ezeket a funkciókat, akkor miért jelenne meg nálad extra fogyasztás?

    Ha pedig a szívritmus, folyamatos értesítők szövegkijelzéssel mennek, akkor ez meglátszik a telefon fogyasztásán...annak ellenére, hogy az akku fogyasztás mérésnél nem feltétlenül egyértelmű melyik app felel az extra szipkáért.

    Általában elég intenzíven használom a telefont, böngészés cigiszünetekben, zenehallgatás, file-szinkronizációk, pdf olvasás, Google Maps, Messenger meg az a fránya fácse stb...

    Ilyen használat mellett reggel 96%-ról indulva délután 5-re általában 20-30%-on volt a telefon

    Amikor beállítottam az MiBand-et (MiFit+MiBand Tools+Sleep as Android) a leírt funkciók bekapcsolva bizony a töltőhöz kellett nyúlnom minden nap.

    Ezt máshogy nem tudom értelmezni mint megnövekedett fogyasztásként... :U

    A szívritmus meg futásnál jól jön...bár tény, hogy nem a legpontosabb..sőt. De akkor is király látni, hogyan haltál meg 1 Km után... :DDD

    BTW...azt vettem észre, hogy a szívritmusmérésnél összeakad az MiFit és a Tools....mielőtt az aznapi aktivtiásmérést elindítja az ember a Tools-ban ki kell kapcsolni a mérést, amit majd a MiFit felülír futás közben (Folyamatos mérésre). Ha nincs kikapcsolva pontosan 2 percenként összekavarja a mérést a Tools (2 perces intervallumokra állítva a mérést persze).

    They drew first blood....

Új hozzászólás Aktív témák