Új hozzászólás Aktív témák
-
Warmont
friss újonc
válasz silvergod #952 üzenetére
Igen így értem, Wifi ki van kapcsolva, és pl ha hazérek bekapcsol magától és felmegy a hálózatra. Na a Poco F2 ben nem találtam ilyen opciot. Kérdés más Xiaomiban volt e egyáltalán valaha, nem tudom ez az első telefonon a márkától. Ha be van kapcsolva a wifi még szép hogy felmegy, de én nem szeretem otthonon kívül úgy használni, talán fogyasztásra is van hatással illetve nem akar kapcsolódni lépten nyomon free wifi-kre. Lényeg hogy a Oneplusban szerettem ezt a funkciot azt hittem ez azóta alap más telefonoknál is
[ Szerkesztve ]
-
silvergod
őstag
Ez nekem nem fontos, bekapcsolom 😁.
Lehet hogy vannak hiányosságok a telefonban,de én még mindig azt látom hogy ebben az ársávban ,nincs helyette jobb pillanatnyilag. Jön most ősszel több modell,de ott tartunk hogy az s20 lite ot is 750$ rá várják ami nálunk lesz 250eft vagy felette...ez még addigra 100eft al olcsóbb lesz kb.Amúgy aki használja,van a szoftverben valami hiba esetleg?
Én ettől tartok a legjobban, mert olvastam hogy a xiaomi.ebben nem erős..soká hibás kiadás. Romolni nem szeretném, mert félek hogy tégla lesz belőle,meg nem tudom a garancia ugrik e ilyenkor?
Az üzemidő hogy alakul? Sokat fogyaszt alapjáraton? Mert pl. A note 10+ nál mehetett folyamatosan a wifi,Bt,GPS, nem igazán volt hatással a merülésre...nem kellett kapcsolgatni őket.Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
Masooo
aktív tag
Lehet hogy már nem aktuális a megoldás de régebben nekem a huawei p7en az nfcvel pl ezt meg lehetett oldani, adtak is hozzá amúgy 2 külső nfc chipes akármit.
aktiváltam az egyiket a telóval, beállítottam hogy legyen e net, rezegjen e vagy csörögjön stb dolgokat és ha érzékelte a külső chipet akkor átállította magát annak alapján amit beállítottam. A kocsiba tettem az egyiket, a teló felment a kocsi hangrendszerére, kikapcsolta a wifit, bekapcsolta a gpst stb amit akartam és előre belőttem neki.
Ha ez még így van akkor egy külső nfc chipet megtanítasz amire akarsz, a bejárat mellé leteszed, belépsz és a telód végrehajtja amit a chipen beállítottál.
Tudom kerülő út, de a megoldást néztem a problémára.Politikáról priviben sem vitáznék, mert hát ki a bolondabb? A bolond, vagy aki követi őt?
-
Warmont
friss újonc
A hazai és külföldi tesztekben elhangzó" másfél nap lazán", vagy "2 nap mérsékelt használat mellett" szerintem túlzás üzemidő tekintetében, nálam kb 24 óra alatt megy le 20% kb5- 5 és fél óra képernyőidő mellett , netre használom csak minimális beszélgetéssel és 0 játékkal.
-
pg1966
aktív tag
válasz silvergod #961 üzenetére
Nálam nagyon jó az üzemidő, 2 naponta töltöm, 8-10 órás képernyőidővel még marad legalább 20% az akkuban. Nappal folyamatos GPS, WiFi kb 1%/óra, ha nem megy a kijelző, éjjel repülő üzemmódban 2% fogyasztás reggelig. AOD-t nem használom, csak AOE-t (Allways on Edge) programot, ami csak üzenetnél jelez a kijelzőn (nem csak egy pillanatra felvillanva), mintha egy LED lenne.
-
félisten
Ez [link] jobb mint a korábbi linkelt. Az ujjlenyomat olvasó rendben van és 98%-ban bubi mentes. (Középről kifelé kell indítani a felragadást). Kereső: Üvegfólia full glue.
Nem Kínából jön.
Közelség érzékelőt sem bántja.[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
voncci
aktív tag
Sziasztok! Nálatok működik rendesen az automatikus fényerőszabályozás? Este folyamatosan fel, le veszi a fényerőt lehet ezzel valamit kezdeni??? Más, ma meg jött a Miui 12. Azzal meg az a bajom, hogy ha lehúzom az értesítési sávot, akkor csak az értesítéseket húzza le a kapcsolókat nem, csak ha jobb felül húzom le. Ez ekkora telefonnál elég kényelmetlen. Csak az IPhone-os megjelenésítésnél. A réginél OK-s. Nézetem pár videót a neten, ott sem volt jó. Más telefonoknál úgy működik, ha jobbról húzod a kapcsolók balról az értesítések jönnek le Gesztusvezérlésnél a kijelző alsó részén középett az utolsó alkalmazásváltó sincs ami a Pixeleknél van. Ez is más Xiaomi telókon ott van. Ezt sem értem! Hogyhogy nem egységes ez az egész?!
-
voncci
aktív tag
válasz Kolondrum #979 üzenetére
Biztosan rosszul fogalmaztam elnézést! Miui 12-ről beszélek. Ha az IPhone-os kinézet van beállítva a kapcsolóknál (állapotsor, új irányítóközpont) és gesztusvezérlest használok, akkor lehúzásnál csak az értesítések jönnek le, a kapcsolók nem. A kapcsolók csak akkor, ha a kijelző tetejéről húzom le
A fényerőszabályozás nálad OK???[ Szerkesztve ]
-
mgTerminator
veterán
Az értesítést balról kell lehúzni, a kapcsolókat meg jobbról. Xiaomi.eu-ban ezt fel is lehet cserélni.
Nálam nagyjából jó a fényerőszabályzás, de ugye nem árt tudni hol van a szenzor mert ha véletlenül letakarod a kezeddel akkor le fogja venni Ha esetlegesen túl sok, akkor automata módban tudod állítani a csúszkával. -
voncci
aktív tag
válasz mgTerminator #981 üzenetére
Akkor az EU-ban jól működik
-
pg1966
aktív tag
Amióta frissült a 12-es MIUI-ra, az akku-statisztika csak az utolsó 24 órát mutatja, nem a feltöltéstől eltelt időt. Azt se írja, hogy mennyi ideje volt feltöltve. Nem állítható ez valahogy, hogy ha pl. 2 napig használom egy töltéssel, akkor azt is mutassa?
-
csapoze
csendes tag
Sziasztok, 2 napja én is tulaj lettem. Olyan hibát találtam, hogy ha galériából osztanek képet whatsappon, akkor azt a hibát írja ki, h nem támogatott formátum. Fordítva, ha whatsapp-ba lépek és képet csatolok akkor működik. Kiprobalja nekem valaki, hogy nála működik e? Köszi. (egyelőre gyári Rom van rajta, bootloader nyitás megkerve)
-
fujifilm1
senior tag
Sajnos nem oldja meg.
A Stabil EU ban is ugyan úgy csak az utolsó nem tudom mennyi órát mutatja - totál használhatatlan.
nekem átlagban négy nap az akku idő. Néha három (Jóó csak viccelek nyilván ezzel is teljesen elégedett vagyok )A gyári beépített akku statisztika teljesen gáz.
Igazán nem értem a fejlesztői szándékot, - mire gondolhatott a költő- kinek lesz ez jó ?Megpróbáltam Gsam battery alkalmazást amit Kolondrum ajánlott.
Ez eleinte jó volt, de a második vagy harmadik töltés után nem nullázta le a számlálót.
A screen time maradt az előző X ⏰ ,
a teljes futásidő meg a négy napról folytatódott, miután lehúztam a töltőről.
Hiába volt arra állítva hogy a töltő disconnect- nullázza.Most megint feltettem a klasszik Accubattery-t, - megnézzük hátha ez jobb.
[ Szerkesztve ]
-
fujifilm1
senior tag
-
voncci
aktív tag
Srácok! Aki EU romon van, annál működik rendesen az érintéses fizetés???
-
voncci
aktív tag
válasz mgTerminator #995 üzenetére
Köszönöm, lassan letelik a várakozási idő és már nyitok is...
-
92Mcmxcii
újonc
Nem teljesen uaz a probléma, de nekem galériából semmilyen alkalmazással nem enged megosztani... Nincs hibaüzenet, egyszerűen nem reagál a nyomásra... Viberből, Messengerből engedi kiválasztani, el is küldi... 12.0.1.0 QJKEUXM
Ettől eltekintve eddig minden faxa...😁[ Szerkesztve ]
-
fujifilm1
senior tag
Van új stabil EU - 12.0.4
xiaomi.eu_multi_HMK30Pro_V12.0.4.0.QJKCNXM_v12-10.zip 2020-07-20 3.4 GB
én eddig a 12.0.2-t raktam fel, a 0.3 úgy látszik kimaradt.Ha felrakom, utánna Debloat és Magisk majd újból a millió beállítás az alkalmazásokon.
- na mindegy....[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Total Commander
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Programozás topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Androidos tablet topic
- Digitális Állampolgárság Program
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Autós topik
- Új, XPC slim sorozatú barebone gépek a Shuttle égisze alatt