- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Synology NAS
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
ElEvEn11
senior tag
Tudomásom szerint a TypoTex kiadó már jóval korábban adott ki egyszerre digitális és offline formában is. Az oldalukra is feltettek több könyvet. Legalábbis nekem így rémlik.
Szerintem az iLindowsdroid, egyedi GUI-val a világ legjobb op.rendszere. ;o)
-
vtechun
veterán
na, ez igazán örvendetes, már csak kompromisszummentes e-könyv olvasókra lenne szükség
-
válasz #95561216 #13 üzenetére
110-ért viszont simán összemérhető egy 150 ezres iRex DR800-zal
Erasmus: BeBookom (Hanlin V3), Sony PRS-600-am és B&N nookom volt előtte. A trióból a Sony volt a legrosszabb, egyetlen helyzetben látszott jól a képernyője: a Sony márkaboltban, ahol sokfelől jött az erős szórt fény. Mindenhol máshol a csillogó érintőfólia miatt szar se látszott a képéből. A másik kettő so-so.
Ha ésszel használom az iPadet, tehát pl. nem vaksötétben akarok olvasni vele, hanem csinálok háttérvilágítást, és jól belövöm a Brightnesst (ami egyébként az iBooksban és a CloudReadersben - CBZ, CBR, PDF olvasó - külön is szabályozható), akkor hosszabb szövegeknél se fárasztó szerencsére. Nagyságrendekkel jobb, mint pl. a munkahelyi ViewSonic TN paneles izé itt előttem.
Egyébként akár napfényben is látható, közepes fényerőnél már olvasható a brutál két órási tűző sugárzásban is.
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
Alex91
félisten
válasz #95561216 #13 üzenetére
Ha annyi lesz itthon az indulo ara, akkor valoban sok, ha 150k korul, akkor szerintem az mar elfogadhato ar. (Persze nem olcso, de nem is komondottan draga .)
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Erasmus
őstag
kösz! általában mindenki csak látatlanban pofázik...
egyszerűen én is azt gondolom, hogy az e-ink, legalábbis jelenlegi formájában (de őszintén szólva a jövőt megelőlegező színes prototípusok is ezt mutatják) nem működik. ahogy a fociban mondják: az elgondolás jó vót, csak a kivitelezésben vót hiba. jó dolog a szemkímélő kijelző, de csak akkor, ha használható arra, amire kitalálták. márpedig a rettenetes lassúsága és az ebből fakadó körülményes kezelhetősége miatt ezek az ebook readerek a legjobb szándékkal is csak kísérleteknek nevezhetők. igaz, tapasztalatom csak a telekom-féle hanvon n516-tel van, de az katasztrófa. előbb lesz szemkímélőbb lcd-nk, mint használható válaszidejű, ne adj isten színes e-papírunk.
[ Szerkesztve ]
-
Azért a Hanvon egy elég szélsőséges eset...
Ha nem lett volna a rezisztív érzékelő a kijelző előtt, a PRS-600 egy nagyon jó eszköz lett volna, hardveresen az egyik legerősebb, de a scrollozást, képnagyítást például a kijelző is elősegítette: volt egy 1-bites színmélyégű, de töredék másodperc alatt frissülő módja, amit ki is használt a rendszer.
A nooknál meg az Android volt a gyenge láncszem.
Egyik munkatársam vagy ma, vagy holnap vesz egy DR800-at, ha minden jól megy Akkor lesz egy kis high-end tapasztalatom nekem is.
“All nothings are not equal.”
-
Alex91
félisten
Az Apple a tozsden elkapta a Microsoftot !
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
-
Kedvezményes e-book reader vásárlás, hozzá havi előfizetés, a könyvolvasóra részletfizetési lehetőség, stb. Én ezeket várom, de ez valóban mérföldkő.
-
Diopapa
addikt
Drágák az ekönyvek, ez így bukó...
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
Új hozzászólás Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Autós topik
- Sorozatok
- LED világítás a lakásban
- Realme GT Neo2 - ők már nem zöldfülűek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos autók - motorok
- Apple notebookok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.