Új hozzászólás Aktív témák
-
David75
őstag
Páran ezt már mondjuk egy ideje de a nokiások eddig hülyének néztek érte...
iPhone 14 pro | Cube Acid 2020
-
törölt tag
szerintem ez részben szándékos lehetett. először csináltak egy alapítványt, ahova bekényszerítették/terelték az eddig symbiant használó cégeket, aztán leépítették annyira, hogy kiszálljanak önként, majd az egész a Nokia kezébe került. jó lesz házi rendszernek, mint a bada a szomszédban...
-
Degeczi
nagyúr
egy apróság, de számomra nagyon fontos dolog, ami Symbianon megvan, de S40-en nem: telefonkönyvben a visszakeresésnél mindegy a vezetéknév keresztnév írásmód, mindkettőre keres!
tehát így végre teljes neveket lehet beírni a telefonkönyvbe, mert ha pl. "Kovács Laci"-t keresem, akkor is kezdhetem írni a "LA"-t, már ott lesz a menet közben alakuló listában
nem értem, miért nem ez az alap minden telefonnál
(illetve sejtem: nyugaton nem probléma, hiszen ott keresztnév/vezetéknév sorrendben írják be a neveket, így könnyű a gyakrabban használt keresztnév alapján a visszakeresés. Symbian előtti telefonjaimon ezért gyakran csak keresztnévvel szerepelt vki, de az nagy telefonkönyvnél már nem ideális, pláne ha Outlookkal is szinkronizálva van) -
Probber
őstag
Ez aztán a reklám az N8 és E7 számára...
"Rendben, mi a munka? Reklám! Egy kelet-európai üditőnek amit Splort-nak hívnak. A világ első cékla ízű kólája!"
-
Penge_4
veterán
Kár érte, pedig egykor a legjobb mobil OS volt (az UIQ után), de már a 3rd-nél már érezhető volt a süllyedés.
Remélhetőleg a Nokia feléleszti, mert nem szándékozom sem iOS-re, sem Androidra váltani. -
MichaelSD
őstag
Nokia egyszerűen nem érti meg, hogy ma már nem lehet csak mobil OSt eladni, hanem sokkal több szolgáltatás kell mellé (OviMaps stb.).
Az Android se csak azért megy, mert jó, hanem mert a Google minden szolgáltatását beletömi.
A Nokia helyébe én már rég beszáltbam volna pl. egyRoundcube fejlesztésébe. De hát ők tudják..
XMPP: sdmichael@kdetalk.net
-
Penge_4
veterán
válasz MichaelSD #13 üzenetére
Pont a múltkor volt róla valahol egy interjú Ari Hottinennel, aki elmondta, hogy mennyi jó ötlet volt, beleértve az érintőképernyőt, alkalmazásboltot, meg ilyesmiket, amiket nem tudtak átrugdosni az igazgatótanácson, mert visszadobták mondván, túl kockázatos és nem tudják, hogyan reagálnának rá a felhasználók, aztán megcsinálták mások és sikeres lett.
-
törölt tag
válasz MichaelSD #13 üzenetére
Nokia egyszerűen nem érti meg, hogy ma már nem lehet csak mobil OSt eladni, hanem sokkal több szolgáltatás kell mellé (OviMaps stb.).
Megértették, épp ezért indították el az Ovi szolgáltatásokat. A Maps igencsak jóra sikeredett szerintem (simán felveszi a versenyt a Google és a Microsoft megoldásaival), és a Store sem rossz, csak sajnos a programkínálat még hiányos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- ITX félgép - Aorus B550i Pro AX - Ryzen 7 5700x - 32GB G.Skill 3600 - Samsung 500GB 980 Pro - ELADÓ!
- Eladó egy 400w-os Chieftec tápegység
- JBL T750BT EREDETI/BONTATLAN Bluetooth fejhallgatók
- Eladó EREDETI/BONTATLAN JBL Partybox Encore bluetooth hangszóró (Karaoke funkcióval, mikrofonnal)!
- EKWB EK-Quantum Kinetic TBE 120 DDC PWM D-RGB - Plexi
- Harman Kardon Citation Multibeam 1100 Soundbar (Okos hangprojektor)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest