Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Csizmás
titán
gondolom a bigyo.hu-ról már berendelte az USB-s nagy piros pánikgombot.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Konflikt
addikt
ezek azthiszik h az internetet csak az emberek olvasasra, jatekra, csetelesre, web2-re -> szorakozasra hasznaljak?
vki ezen keresztul dolgozik (konferenciak, mail, stb), kul. penzugyi dolgokat intez (netbank, tozsde, stb), stb.Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA
-
azbest
félisten
Egyébként meg mi akadálya van annak, hogy a világ többi részén tovább működjön az internet, ha az USA levágja magát (úgy észak koreais módon)?
(tudom, tudom... sok cég amerikai szervereket tart még külföldről is... de ilyen lépések után valamelyik élelmes ország szépen magához csalogathatná az IT befektetőket és oda is költöznének sokan)
-
daninet
veterán
szabad ország... a baj szerintem ott van hogy az emberek az ilyet ámerikában bekajálják és nem veszik magukat észre
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Mr.Csizmás
titán
ezek azthiszik h az internetet csak az emberek olvasasra, jatekra, csetelesre, web2-re -> szorakozasra hasznaljak?
...meg hogy a terroristák ott üzengetnek...pedig 9/11-nél is csak sima SMS-ekben szervezkedtek.
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
karnokd
tag
Ez engem a Jericho című posztnukleáris sorozatra emlékeztet, ahol szintén lekapcsolták az Internetet. Egyébként, egy ilyen lekapcsolás ezerszer többet árt az országnak, mint bármilyen külső kibertámadás: egy egész országot lehet így DOS-selni.
Cf550W + E6600 @ 2,4 + 4GB 800MHz Kingston 5-5-5-18 + Asus P5B Deluxe + 2 x 320GB + 1TB +SB Xtreme +Nec18x + GF250GTS 1 GB Twint Frozr
-
Misi1979
őstag
Szerintem ez töklogikus döntés. Ha bármilyen csapás érné az országot, akár belső, akár külső támadás, az internet nyújtotta szabadság nagyon sok ember életébe kerülne. Lásd: pánikkeltés, dezinformáció.
Ezt a kikapcsolás-dolgot úgy tudom elképzelni, mint a jelenleg is működő Emergency Alert System-et (amerikai katasztrófafilmekből ismerős lehet, bár az az elődje, az EBS), tehát a Fehér Ház a netre kapcsolódni akarókat egy adott tartalom felé irányítja, legyen az pl. az adott vészhelyzetre vonatkozó információkat tartalmazó weboldal.
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
chepavel
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #6 üzenetére
Én erre azt mondanám, hogy azóta eltelt pár év.
Ha én egy gonosz terrorista lennék, tuti, hogy használnék skype-ot, steganográfiát, stbstb..
De ez szubjektív..Áj Láv Aggregáth 5.0! ||| Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! ||| https://500px.com/pavelandras
-
chepavel
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #11 üzenetére
Volt, csak azóta sok minden változott.. Ma már mobilnettel szaladgál az utolsó bagdadi birkapásztor is
Áj Láv Aggregáth 5.0! ||| Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! ||| https://500px.com/pavelandras
-
Konflikt
addikt
válasz Mr.Csizmás #6 üzenetére
szanalom.
akkor legyen letilthato a mobilhasznalat is egy gombnyomasra. ez kell ezeknek.Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA
-
Mr.Csizmás
titán
-
zoltanz
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #15 üzenetére
A könyveket Adolfka is betiltaotta valamikor vagy az másik történet? Nemsokára feltünő megülömböztető bélyegeket kell viselnie egyeseknek?
[ Szerkesztve ]
-
bambano
titán
Ha azt hinnék, hogy csak ilyen otthoni dolgokra használod, nem akarná mindenki folyamatosan megregulázni. Tudják, hogy te is komoly céllal használod, meg a terroristák is.
#13: a délszláv válság idején a mobilhasználat tiltható volt egy gombnyomásra, meg is nyomták sokszor azt a gombot.
[ Szerkesztve ]
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
-
lapa
veterán
ha jól tudom Mo-on is benne van a lekapcsolás a jelenlegi vagy jelenleg elfogadásra váró (ezt már nem tudom pontosan) protokollban.
btw ezúton üdözlöm azokat, akik eddig folyton arról akartak meggyőzni, hogy a vezetékek keresztbe meg kasul és óriási a redundancia, és hogy mennyire nem lehet megbénítani. az internetnek az a része megbízható, ami rajta van a merevlemezen.
-
törölt tag
válasz Mr.Csizmás #15 üzenetére
Túlzó hippi rinya.
-
zoltanz
nagyúr
Mért mi vagyunk, nem EU? Az, hogy effektív nincs működő gazdaságunk csak toporgunk és nem tudjuk lecserélni a FT -ot más kérdés...
Én úgytudom mo régóta évek óta nettó befizető az EU -ban, úgyhogy nem értem mire célzol? (az államadóság a világbanknak megint más kérdés...) -
zoltanz
nagyúr
válasz #95561216 #25 üzenetére
Dolgozzon verítékkel a pénzért az a csámpáslábú, büdös algériai nénikéjük. A szerződés az szerződés, későn fizetésre meg van késedelmi kamat is. Viszont ha valaki nem tarja be a törvényt, vállalja a következményeket annak minden hátrányával. Akkor kell gondolkozni mielőtt álvésnek valamit pl biztosíték stb...
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz Mr.Csizmás #35 üzenetére
Elektronikai hadviselés kifejezetten az A-6 Prowler és F-18 Growler dolga.
-
bambano
titán
válasz Mr.Csizmás #35 üzenetére
Rendben, elfogadom. Maradjunk annyiban, hogy bazi nagy darab vasak repkednek, ahol elég nagy sugárzási teljesítmény áll rendelkezésre ahhoz, hogy lehetetlen legyen bármiféle rádiós kommunikáció.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Sweet Lou 6
addikt
Úgy látszik Barack nem látta a South Park azt a részét, mikor elment a net
sweetlou6.wordpress.com
-
Konflikt
addikt
válasz Sweet Lou 6 #43 üzenetére
a legnagyobb az over logging
Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA
-
dajkopali
addikt
annyi azért legyen világos:
valóban, a két szenátor, amikor tavasszal benyújtotta a törvénymódosítási javaslatot, tényleg teljhatalmat akart adni az elnöknek az internet kapcsán vészhelyzetben - ez amúgy nem szokatlan, a római birodalom óta ismerjük: már ők is rájöttek, hogy háborúban vagy egy diktátor (nem mai értelemben, hanem a totális hatalmát illetően) vezeti győzelemre a közösséget, vagy senki
ha most kitörne egy nagy háború, mi magunk is készséggel ruháznánk fel egy alkalmas embert teljhatalommal a saját érdekünkben
de: csakis háború esetén; a római történelem másik nagy tanulsága, hogy vissza lehet-e venni ezt a hatalmat, illetve hogyan lehet biztosítani azt, hogy vissza lehet venni a jogosítványokat a diktátortól
a hírhez: az új szöveg épp azt bizonyítja, hogy a privát korporációk elég erősek ahhoz, hogy ne engedjék az amerikai elnököt egy "piros gombhoz", legalábbis a szabályozás szintjén[ Szerkesztve ]
"fácánjava calvadosban/teljesítünk, egyre jobban " - Konok Péter
-
blueMerle
veterán
Hát, ha lekapcsolják a netet akkor remélem minden hónapban lesz egy offline Prohardver újság, amihez egy floppy lesz mellékelve, amire mindenki megírja a múlt hónapi hozzászólasokra a reagálásait, majd postára fel, és kov. hónapban a postás bácsi hozza a kovetkezo adag offline Prohardvert, és így tovább..
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Path of Exile 2
- eBay
- Több helyről érkező SteamOS-t jósol a Valve arculati irányelveinek frissítése
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- ASUS DUAL RTX 3050 OC eladó! Fóliás! Garanciával, számlával!
- 0 perces RYZEN 3 laptop eredeti Win10-zel!!! Garancia + számla!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 3700X/5800X + RX 6800 16GB! GAR/SZÁMLA/BESZÁMÍTÁS/INGYENFUTÁR!!!
- Laptop szerviz - Alaplap javítás ingyenes bevizsgálással
- Intel i7 11700k, MSI Suprim 3070ti, MSI Z490, Phanteks rgb ház, SSD, 16GB ram teljes konfig eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest