Új hozzászólás Aktív témák
-
Jander
senior tag
Bizony szuperjó lett a Bad Company 2 multiplayer! Remélem sokáig ottmarad jól megérdemelt helyén!
If practice makes perfect, and nobody's perfect... WHY PRACTICE?
-
Sicilian
addikt
Várható volt
nothing is true everything is permitted..
-
piqla
őstag
Mivel erdemes jatszani vele? PC vs. konzol? A latvany miatt gondolom nem mindegy; ja, es nincsen fel milliom pecere.
Koszi!Szereted az állatokat?
-
Harlek
tag
Bár irányítás FPS-eknél mindig az egér+billentyűzet kombó az ideális, de az tény, hogy a konzolok esetében nem kell a megjelenítés tekintetében kompromisszumokat kötni. (Értsd: nekem PC-n éppen, hogy csak eldöcög, kétlem, hogy ilyen problémájuk lenne a konzolosoknak.)
[ Szerkesztve ]
-
Cathulhu
addikt
Viszont nagyon nem mindegy, milyen az a gyonyoru grafika. konzolon ugyebar 720p, semmi elsimitias, PC-n egy also-kozep gep (2 magos intel, 4830 rohogve viszi 1440x900, medium-max beallitasokkal, es ott mar szebb mint a konzol)
Nekem kb 200e-es gep (nem felmillas) (adatok a profilomban) 1280x1024 mindent maxra (8xMSAA, 16x anizo, stb stb) olyan rohogve viszi reccenes nelkul, hogy orom nezni. Ja es itt mar osszehasonlithatatlanul szebb mint a konzol...
Szerk:
Az AvP-nek nagyon orulok, sok fika ellenere, szerintem remek jatek lett mind single mind multi reszrol. Remelem sokaig ott tronol a listan, ha a rebellion tartja ezt a minoseget (sot, mostmar van alapjuk egy jobb szerzodeshez is) akkor en el leszek kenyeztetve
[ Szerkesztve ]
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
Arena87
aktív tag
Engem őszintén szóval, nem érdekel a grafika. Ha egy embernek fontos a grafika, akkor mennyen konzólra, ne PC-vel játszon, de akit a pörgős Warok érdeklik azoknak meg tökmindegy hogyan is néz ki az a játék. Legalábbis engem nem érdekel. Ha meg van 125 fps stabilan 1024*768 vagy nagyobb felbontáson, akkor őrömmel játszok veryLow grafikán és 16bit-es színmélységen. De ha jobb a gépem és tartja ugyan ennyi fps-t 125-ön, akkor jobb grafikán fogom tolni. Cheat-ek ellen és warez ellen, csak egy megoldás van: NE tört szerveren játsz. Ennyi. Természetesen lesznek olyan egyének is, akik eredeti szervereken is csalni fognak. Ezt a tényt el kell fogadni, nem lehet mit tenni ellene.
És igen, ízig-vérig PC-s vagyok
[ Szerkesztve ]
東方神霊廟 [Mausoleum of Divine Spirits] ~Ten Desires
-
sheriff.crib
tag
Én nem merem megvenni a gammát...
Ableton Live - NATIVE INSTRUMENTS -
-
Jander
senior tag
Na erről beszélek, ők voltak a vérPC-sek.
Akkor értelmezzük: nem, ennél a játéknál nincs frame esés, és igen van olyan játék ahol hatalmas robbanás / effekt hegyeknél van. De ez igazán ritka, és a HDD-re installálás óta még kevesebb. PS3-nál nem tudom hogy van.
Grafika pedig nálam konkrétan nem 720p, hanem 1080p. Élsimítást pedig ilyen felbontásnál már PC-n sem használtam, de persze lehet simán. Viszont amilyen gép azt bírja, nem annyiba kerül mint egy konzol. PS3-on pedig ha jól tudom 1080i-ben is lehet játszani, persze boxon is, de ott trükkösen van megoldva emlékeim szerint.
Warez valóban van, de a legutóbbi óriási bünti óta szerintem nem sokan próbálkoznak Live-on. Főleg nem a mainstream játékokkal, és a BC2 az. És az, hogy itthon viszonylag nagy a warez tábor konzolon, bőven nem azt jelenti, hogy máshol is. Sőt.
-
Silenzio
addikt
De a BC2 single is jó. Nem olyan fantáziátlan mint a fos Modern Warfare 2-é. Multit nem próbálok, nem szeretem az ál-taktikai fps-eket. De ott a hangulat kiváló.
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
Cathulhu
addikt
aham, szoval aki mast gondol az pfuj, verpeces... nagyon gyenge flamekiserlet, komolyan nem ertem miert kellett elkezdened... no comment.
amugy 720p az csak upscalinggel.. Az elsimitas meg foleg ebben ajatekban baromi fontos,a ttol, hgy te hasznalod vagy sem. Meglehetosen recesek a texturak, es baromira tud interferalni az eros kontraszt foleg mozgasnal.Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
SolidMetal
csendes tag
Én szeretném rövidre zárni ezt a vitát, mert el fog fajulni! Teljes mértékben igazad van! A gépednek körülbelül egy szinten van a grafikája a konzolokkal, talán picit jobb is. És "csak" 200E, nem 500. Az a baj, hogy sokaknak a 200E nem középkategóriás PC, pénzügyileg legalábbis biztosan nem. Azt tessék hozzászámolni, hogy egy hasonló grafikás konzol újonnan X oldalról 45ért elvihető PS oldalról 65ért. Szerintem ha van pénz brutál PC-re ott szebb a graika, de egy 70E-s PC meg se szagolja az exe féjlt se
-
Cathulhu
addikt
válasz SolidMetal #16 üzenetére
nem, ezt mondom, messze nem egyszinten van a grafika. egy kozepkategorias PC-nek van egyszinten a grafikaja. Ami nalam van, az merfoldekkel szebb. Tudom nehez elfogadni, de latni kell.
Amugy meg 2-3 jatek vasarlasa utan az arkulonbozet mar elgondolkodtatja az embert, hogy befektessen egy kozepkat gepbe.
Reszemrol is lezarva, de ha kell, csinalok par screenshototAshy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
atee
őstag
Teljesen mellékes, hogy konzolon vagy PC-n jobb a grafika a BC2 nek. Egyrészt FPS ami behatárolja erősen. Mivel konzolon csak erős megalkuvással lehet játszani. (tudom meg lehet szokni, de ettől még a fizika az fizika)
A PC-n meg a kezdetek után úgyis mindenki leveszi a csillivilli efekteket. Szép szép, de, ha nem látom az ellenfelet multiban akkor nem sok értelme van[ Szerkesztve ]
D-day 2002-01-04 01:54
-
félisten
Hajh, már megint csak a szájtépés.
Mindenki azon játssza, amin szeretné, vagy amit megenged a pénztárcája.
Ha kevés a pénz de van otthon HDTV (ugye-ugye?), akkor konzol, de ha normális grafika és normális irányítás kell, akkor evidens hogy PC.
Warez meg.. nem unalmas még? -
Fortissimus
őstag
válasz sheriff.crib #11 üzenetére
mitol felsz?
''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...
-
Jander
senior tag
Nem mindenki, csak azok akik a controllert debil béna sz*rnak lehordják, és fújolnak amikor arról van szó, hogy FPS-t kell irányítani.
A többiről lehet vitatkozni, megértem, ha Neked fontos, hogy ne legyenek recések az élek, nekem az a fontos, hogy tudjam a megvett játék futni fog, és nem lesz senkinek se hátránya vagy előnye amikor együtt játszunk. Egyszerű a kezelés, hiphop 1 gomb és dumálok a haverokkal játék közben... kényelem. Nekem erről szól a játék, én már rég meguntam a PC-t, nekem drága. Véleményt kérdezett, én leírtam, elnézést ha megbántottam valakit, de aki nem inge ne vegye magára.
-
SolidMetal
csendes tag
Elhiszem, hogy szebb. És hogy PC-n "normális" grafikával lehet játszani. Csak azt sem kéne elfelejteni, hogy az AVP lehet szebb ugyebár, csak mondjuk ottvan egy belsős, szuperul optimalizált Uncharted 2 példának, ami csúnyán felpofozza az AVP összes verzióját.. Szóval grafikai versenyekről ennyit.
-
Cathulhu
addikt
dehogynem. Allitottam en mast?
De pc vs konzol arak kozt eddig a legdurvabb premier napon 8k kulonbozet volt, 4-5k alap. iden eddig 3 jateknal tartok (mind eredeti, premier, nem eztveddmeg akcio), lehet szamolgatni.Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest