- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Video konvertálás
- Hálózati / IP kamera
- Crypto Trade
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Videó stream letöltése
- Windows Insider Program
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.balazs.95
veterán
válasz cskamacska #17 üzenetére
az a probléma, hogy akikről te beszélsz, azok semmivel sem „jobbak”, mint a hithű keresztények, vagy más vallás hívői, sőt.
Én mondjuk nem vagyok vallásos, de csak a vallást magát tartom elítélendőnek, a hívőket egyáltalán nem.
Nem értek velük egyet, ez tény, de ettől még nem tartok bárkit is kevesebbnek, csak mert valamilyen vallásban hisz. A vallást egyszerűen figyelmen kívül hagyom, mintha nem is létezne, és reménykedek benne, hogy egyszer (még talán az én életemben) tényleg ki is kopik szép csöndben az emberek életéből, és eltűnik örökre.[ Szerkesztve ]
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
BonFire
veterán
Milyen az a "hithű" ateista? Azt hiszi, hogy nem hisz? Vagy WTF? A hívő hisz. A szkeptikus ateista tud.
A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.
-
PC-rev-RM
tag
Ez is igaz. Tolerancia, egymás érzéseinek, gondolatainak tisztelete,... ma már nem dívik.
"My GPU maker took more money from me than yours did from you! My GPU maker is #1!"
-
fecg21
aktív tag
"mert azt tapasztaltam, hogy a vallásosakat(legyen az keresztény, zsidó, vagy Krisna-tudatú hívő) egyszerűen bolondnak nézik, és néha úgy is kezelik."
Az olyan embereket akik teljes egészében alárendelik magukat valamilyen "felsőbb" hatalomnak, azokat csak sajnálni lehet. Nincs bajom azzal ha vallásos az ember, csak ezzel is sokan átesnek a bizonyos másik oldalra, lásd például hit gyülekezete...
Új hozzászólás Aktív témák
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest