Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

 • aero.

  veterán

  LOGOUT blog

  válasz Ezekiell #20 üzenetére

  Ok, akkor elmondanám, hogy ez hogy néz ki a valóságban :)

  40 órás munkahét 4 napban, opcionálisan 60 (+2x10), teljesen önkéntes alapon.
  A biztonsági nagyon magas szintű, saját ruhádban dolgozhatsz, ingyen kávé, csocsó, játékautomata, pingpong a legalapabb takarítónak is.
  10% kedvezmény az amazon oldalán 1000 usd/gbp/eur-ig.
  Rengeteg discount merchandise-ra, parkolásra, bevásárlóközpontokban.
  Mobil app a munkabeosztáshoz, szabadságokhoz, fizetési elszámoláshoz.
  COVID alatt 2,5 hónapig 200%-os túlóra minden 40 óra felettre. (Egyébként 40-50-ig 150%, 60ig 200%) + az alapbéren felül 2 GBP / óra.
  Részvényvásárlási lehetőség, Júniusban 500GBP/EUR bónusz a COVID miatt ... és még biztos kihagytam jópár dolgot. Vagy mikor odahúznak egy mobil vidámparkot a parkolóba az épület évfordulóra ... vagy behívnak egy mexikói zenekart, hogy járkáljanak körbe a warehouseban gitárral.
  A teljesítményt meg könnyű hozni, ezek a panaszok a lusta emberektől erednek, akikből van rengeteg, divat lett szidni őket.

  Tényleg nagyon szar? Kétlem :)
  Tudod hol szar dolgozni? otthon raktárban

  A főnök kiabál, mert megteheti, mindenki susmusol, a kajádat ellopja a kollégád a hűtőből. A végén meg kapod a 140 nettót.

  [ Szerkesztve ]

 • aero.

  veterán

  LOGOUT blog

  válasz Ezekiell #24 üzenetére

  Warehouse-ban is van IT, rájuk is ezek vonatkoznak. Irodákban dolgozókkal nincs tapasztalatom, de a benefitek ott is járnak. A Logouton írt pár hónapja valaki, hogy felvették a HQ-ba IT-hoz, de azóta nem volt poszt.

  Tapasztalat nélkül ítélkezni róla nem jó dolog, látod, amit leírtam, de nekem is van olyan kollégám, aki csak úgy jellemezné, hogy: "f*cking sh*t" :)

Új hozzászólás Aktív témák