Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

 • Ezekiell

  veterán

  válasz aero. #25 üzenetére

  Nem is a benefitekkel van a gond. Pl Expedianal is volt minden szép és jó, csúszda meg ingyen kaja meg pénteki céges piálás meg masszázs meg minden lószar, amikor ott dolgoztam Londonban. 1 dolog nem volt: work-life balance. Amit meg lehet fizetni egy darabig, de csak egy darabig.

  Szóval amíg úgy érzed, hogy megy a dolog VAGY tényleg van work-life balance azon a területen ahol dolgozol, akkor királyság van, és have fun :) De azért az alap, hogy egy Amazon méretű cégnél nagy különbségek lesznek nemcsak position és position között, de location és location között is (és akkor még a line managerekről nem is beszéltünk :) )

  Mint írtam: ami tapasztalatom van, az AWS engineering, az ott kemény, húzós, cruncholós meló. Megfizetik/kompenzálják nagyon, és remek szakemeberekkel dolgozhatsz, és olyan terméket csinálsz, ami tényleg emberek millióinak/milliárdjainak befolyásolja az életét - de cserébe a lelked adod. Ami rendben is van egy bizonyos korig/családi állapotig.

  De még egyszer: nagy különbségek vannak cégen belül. Erről mondjuk Tim Bray tudna mesélni :)

  Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.

Új hozzászólás Aktív témák