Hirdetés
- Kivásárolhatják az Ubisoftot
- Python programozás
- Így hódítaná vissza a fiatalokat a Facebook
- Mesterséges intelligencia topik
- DIGI internet
- Programozás topic
- Vannak gondok, de nagyon ragaszkodik a chipgyártáshoz a Samsung
- Linux kezdőknek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecogame
veterán
Nem is teljesen világos, hogy az év elején miért jósolta azt, amit.
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
gabor7th
addikt
Felesége bánhatja, hogy nem várt még egy évet...
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
-
-
törölt tag
ájfónra akkor is lesz a parasztnak pénze ha már ételre sem
-
"Egy idő után már nem a még több pénz érdekel, hanem a hatalom."
A két dolog csereszabatos.#10) Ezekiell: "ételt is Amazontól rendelnek tőlünk nyugatabbra"
Inkább élelmiszert. De mást is, mivel kettő szolgáltatás érhető el, azonos logisztikai háttérrel.
Ha "jó" helyen laksz, és még este nyolc előtt, egy szűkebb kínálatból megrendelsz árut, még aznap kiszállítják. Egy órán belül felárért, két órán belül ingyen. (Az árak azért valamivel magasabbak, mint a "rendes" kínálatban.)Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
Ezekiell
veterán
válasz Hieronymus #11 üzenetére
Jogos, élelmiszert A Prime meg adja, ja.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.
-
kk75
tag
Mielőtt az emberiség szép lassan kipusztul, még vásárol magának ezt -azt online. Éljenek a webáruházak, disneyland és a külföldi turizmus.
[ Szerkesztve ]
Dominion (Uralom) film a nagyüzemi állattartás kegyetlenségére hívja fel a figyelmet : https://www.dominionmovement.com/watch
-
pengwin
addikt
Mert nem akarta, hogy már akkor arról szóljanak a hírek, hogy az Amazon a kereskedelem újabb komoly szeletére teszi rá a mancsát miközben a kisebb vállalkozások tömegével tűnnek el.
Így is elég rossz a sajtója tőlünk nyugatabbra, nem kellett volna még hozzá az is, hogy az emberek előre tudják: az átlagember gazdasági katasztrófája az Amazonnak mekkora lehetőséget és extra profitot fog hozni.
Ez a vírusválság szerintem nagyon meggyorsította a gazdaság koncentrációját a megavállalatok kezében.
[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
-
tntmax
aktív tag
<p>Bezos bazi jól járt.</p>
-
kk75
tag
Az Amazon és a többi kizsákmányoló Multi, világszerte olcsó-eldobható munkaerőt alkalmaz a telepein. Éhbérért dolgoztatva ezeket a kiszolgáltatott embereket.
A Multi cégek a rabszolgaság új modernizált formáját hozták létre, miközben tönkre teszik a bolygót.Dominion (Uralom) film a nagyüzemi állattartás kegyetlenségére hívja fel a figyelmet : https://www.dominionmovement.com/watch
-
Ringman
nagyúr
abból nő a vagyona, hogy az amazonnál botrányos munkakörülmények+ ott van az erőfölénnyel való visszaélés.
javaslom az "amazon working conditions" kifejezésre rákeresni
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Ezekiell
veterán
És miután elszörnyülködtél a warehouseokban uralkodó munkakörülményekről, kicsit olvass utána a valódi profitot hozó arcok munkakörülményeinek (IT). 60+ munkaórás hetek, folyamatos crunch, totál teljesíthetetlen performance metrikák, stb. Teljes kiégés záros időn belül.
Az Amazon nagyon szar hely...Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.
-
Ringman
nagyúr
aztán meg a végén kirúg az AI
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Ezekiell
veterán
Jaja.. Amazon nagyon szar hely melózni. Nekünk nagyon kényelmes, mint customer, de ott dolgozni szörnyű.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.
-
aero.
veterán
Ok, akkor elmondanám, hogy ez hogy néz ki a valóságban
40 órás munkahét 4 napban, opcionálisan 60 (+2x10), teljesen önkéntes alapon.
A biztonsági nagyon magas szintű, saját ruhádban dolgozhatsz, ingyen kávé, csocsó, játékautomata, pingpong a legalapabb takarítónak is.
10% kedvezmény az amazon oldalán 1000 usd/gbp/eur-ig.
Rengeteg discount merchandise-ra, parkolásra, bevásárlóközpontokban.
Mobil app a munkabeosztáshoz, szabadságokhoz, fizetési elszámoláshoz.
COVID alatt 2,5 hónapig 200%-os túlóra minden 40 óra felettre. (Egyébként 40-50-ig 150%, 60ig 200%) + az alapbéren felül 2 GBP / óra.
Részvényvásárlási lehetőség, Júniusban 500GBP/EUR bónusz a COVID miatt ... és még biztos kihagytam jópár dolgot. Vagy mikor odahúznak egy mobil vidámparkot a parkolóba az épület évfordulóra ... vagy behívnak egy mexikói zenekart, hogy járkáljanak körbe a warehouseban gitárral.
A teljesítményt meg könnyű hozni, ezek a panaszok a lusta emberektől erednek, akikből van rengeteg, divat lett szidni őket.Tényleg nagyon szar? Kétlem
Tudod hol szar dolgozni? otthon raktárbanA főnök kiabál, mert megteheti, mindenki susmusol, a kajádat ellopja a kollégád a hűtőből. A végén meg kapod a 140 nettót.
[ Szerkesztve ]
-
Ezekiell
veterán
Örülök, hogy neked ilyen tapasztalatod van. Nagyon sokaknak nem. Én nem dolgoztam Amazonnál, egyik alkalmazottam igen. Valamint a recruiterük, amikor beszéltem vele anno, legalább őszinte volt az "optional overtime" kérdésében, hogy mennyire optional az
De mondom: örülök, ha neked jó helyed van ott, maradjon így sokáig!
Bár ahogy írod, abból az jön le, hogy raktárban/ilyesmi területen dolgozol ("warehouseban" - de ha nem, akkor javíts ki), én az IT (AWS infra engineering főleg) részről beszéltem, vszeg ebből erred a két teljesen eltérő nézőpont
[ Szerkesztve ]
-
aero.
veterán
Warehouse-ban is van IT, rájuk is ezek vonatkoznak. Irodákban dolgozókkal nincs tapasztalatom, de a benefitek ott is járnak. A Logouton írt pár hónapja valaki, hogy felvették a HQ-ba IT-hoz, de azóta nem volt poszt.
Tapasztalat nélkül ítélkezni róla nem jó dolog, látod, amit leírtam, de nekem is van olyan kollégám, aki csak úgy jellemezné, hogy: "f*cking sh*t"
-
Ezekiell
veterán
Nem is a benefitekkel van a gond. Pl Expedianal is volt minden szép és jó, csúszda meg ingyen kaja meg pénteki céges piálás meg masszázs meg minden lószar, amikor ott dolgoztam Londonban. 1 dolog nem volt: work-life balance. Amit meg lehet fizetni egy darabig, de csak egy darabig.
Szóval amíg úgy érzed, hogy megy a dolog VAGY tényleg van work-life balance azon a területen ahol dolgozol, akkor királyság van, és have fun De azért az alap, hogy egy Amazon méretű cégnél nagy különbségek lesznek nemcsak position és position között, de location és location között is (és akkor még a line managerekről nem is beszéltünk )
Mint írtam: ami tapasztalatom van, az AWS engineering, az ott kemény, húzós, cruncholós meló. Megfizetik/kompenzálják nagyon, és remek szakemeberekkel dolgozhatsz, és olyan terméket csinálsz, ami tényleg emberek millióinak/milliárdjainak befolyásolja az életét - de cserébe a lelked adod. Ami rendben is van egy bizonyos korig/családi állapotig.
De még egyszer: nagy különbségek vannak cégen belül. Erről mondjuk Tim Bray tudna mesélni
-
BerserkGuts
őstag
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
Hi!King
őstag
A járvány kitörésekor eltűnt egy rakás német termék a hazai élelmiszerboltokból, és jópár nem jelent meg újra, elsősorban tartós élelmiszerekre gondolok, az átlag itthoni alternatíváknál jobb minőségűekről van szó. Már felmerült nálunk, hogy rendelünk egy nagy adaggal az amazon.de-ről.
-
moleculez
veterán
Én az alsó végéről vauzok, annyi közöm van hozzá, hogy Flexes kiszállító vagyok én is, meg a családban, háztartásban többen is.
Saját kocsival, saját benzinnel warehouseba be, csomagokat be a kocsiba, kiszállítani a címeknek. Percre pontosan ki van találva, hogy annyi csomagom legyen, higy a timeslotban végezzek, mobil app adja az útvonalat, meg mindent. Ha túlszaladok, kifizetik. Ha ügyes vagyok heti 2-3 de akár 400£ is összejön, de az ritka. Heti 20-25 óra megy el vele. Benzin (1.2-es kis autó), amortizacio után is bőven profitábilis nekünk.
Vásárlás szempontjából meg elsődleges platform a Tesco melett. (Az a másik melóhelyem, másik történet)[ Szerkesztve ]
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nem mérik majd olcsón a GDDR7 memóriát a gyártók
- Milyen asztali médialejátszót?
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Kivásárolhatják az Ubisoftot
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft