- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Proxmox VE
- Microsoft Excel topic
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
rb26dett
aktív tag
Sziasztok! 2napja vettem egy ilyen ketyerét, eddig nagyon tetszik, viszont sokszor kapok olyan hibaüzenetet hogy az inditoalkalmazàs sajnos leàllt, és ilyen végtelenbe futó betölt, hiba betölt, hiba váltakozàsàt kezdi el, és csak ha gyorsan elkezdem nyomkodni a menü gombot akkor szűnik meg, még a kikapcs se segít... tuti valami szoftveres gubanc de mi lehet? Semmi extra nincs feltéve alap gyari widget... jart mar mas is igy?!
-
rb26dett
aktív tag
válasz emerzee #2298 üzenetére
Köszi, és ez nem fogja jobban meríteni vagy ilyesmi? Tehát ez nem egy olyan dolog, hogy rátelepül az előzőre, hanem valóban cserélődik?! Bocs a hülye megfogalmazásért, szóval a jelenlegi gyárival biztos valami nem kóser, ha telepítek egy másik launchert, akkor az előző nem fog betöltődni?
-
rb26dett
aktív tag
Nálam is csinálta, és semmi extrát nem állítottam át a gépen, itt adták az instrukciót hogy cseréljem le a gyári launchert, és azóta tökéletes, nálam a gyárit csak úgy tudtam működésre bírni, ha elkezdtem a menü gombot nyomkodni, akkor helyreállt.... (a következő pár manőverig, aztán folytatta újra..)
Amúgy gyári tokot sehol nem lehet hozzá kapni? Mindenhol azt látom hogy elfogyott, nem rendelhető stb stb... ?!
[ Szerkesztve ]
-
rb26dett
aktív tag
Hali! OTG support nélkül a ketyere nem kezel 3g sticket se?
-
rb26dett
aktív tag
Hali! Bt egérnek van létjogosultsága? Van értelme venni hozzá, vagy felesleges? Van valami program amit jobb esetleg vele kezelni?
-
rb26dett
aktív tag
Sziasztok! Fóliát hol lehet venni hozzá? Illetve nagy szükség van rá? Mennyire sérülékeny a kijelzője? Nekem a Galaxy SII -n is van 1 karc, pedig mindig tokba van, szóval a gorilla glass-ra se adok sokat, de ez gondolom ráadásul nem is üveg... Tokot mindenképp akarok hozzá venni, az mellé már nem feltétlen kell a fólia nem?!
-
rb26dett
aktív tag
Hali! framaroot-al ha rootolom a gépet, azzal ugyan úgy unrootolni is tudom? Ergo ha vissza akarom állítani eredeti állapotra akkor megtehetem, és gyakorlatilag visszaállítható a "garanciális" állapot? Nem csináltam még ilyet, csak van jó pár progi amit kipróbálnék, és enélkül nem megy, de elszúrni se akarom a kütyüt, mert nem vagyok nagy mágus android téren, nem akarok semmi egyedi romot vagy ilyesmit, csak roothoz kötött programokat használni.
-
rb26dett
aktív tag
Ha unrootolja az ember marad nyoma a gépben hogy rootolva volt?
-
rb26dett
aktív tag
válasz umfrider #2936 üzenetére
Isten ments hogy késsel feszegesse bárki is bármilyen műanyag készülékről legyen szó, van erre kialakított MŰANYAG feszítő, de sokan MŰANYAG gitárpengetőt használnak mobilok, távirányítók és egyéb összepattintott eszközök szétpattintására, aminek marha egyszerű oka van, a kés, csavarhúzó keményebb anyag, így kiperemezi a műanyagot, míg pl a gitárpengetőt végighúzza az ember az illesztésen belenyomva károsodás nélkül szétpattintható...
-
rb26dett
aktív tag
Megtudná valaki mondani nekem, hogy miért van az az érzésem mint ha nem volna olyan gördülékeny a menü mint amikor megvettem, pedig nincs semmi különös alkalmazás rajta, csak facebookozásra használom szinte,1-2 játék van rajta, de az is csak kb kipróbálás szinten van rajta... olyan zökkenőmentesen ment rajta minden, most meg a facebookon pl akarok görgetni és meg-meg akad görgetés közben egy pillanatra, nem nagyon, de zavaró, vagy lehet a facebookban lenne a hiba?
-
rb26dett
aktív tag
válasz Levente75 #3111 üzenetére
Ez igaz, csak sajnos mindenki ezt a sz@rt használja, mikor én elkezdtem ezzel foglalkozni akkor indult ez a google +, reménykedtem benne hogy beéri, mert már akkor sem volt szimpi a face, de hamar rá kellett jönnöm, hogy nekem hiába szimpibb az, amikor a kutya nem regisztrál arra...
-
rb26dett
aktív tag
Srácok az miért van, hogy leszedtem a hill climb racing játékot, ami a galaxy s2-esemen röccenéstelenül megy, nem egy komoly játék, ezen meg nem túl folyamatos a játék kicsit lassú, pedig ez egy jobb hardware elvileg... ez miért van? Nem erre a gpu-ra van optimalizálva a játék vagy mi?
-
rb26dett
aktív tag
Hali! Találkozott már valaki olyannal, hogy a memóriakártyáról indított videó vagy zene akadozik, ugrik? A memókari Class 10 32Gb Kingston. Mi lehet erre a megoldás? Formázzam le és rakjak rá újra mindent? Alig van rajta valami egyébként tehát nincs nagyon tele vagy ilyesmi...
-
rb26dett
aktív tag
válasz rb26dett #3471 üzenetére
Megvan a bibi, a memóriakártya gondolt egyet és úgy döntött hogy ő most bizony védetté teszi magát, és gőzöm sincs mit tudok vele kezdeni... van valakinek erre valami ötlete? Nagyon bosszús vagyok, alig használom a kütyüt, a 32 gigás kártya meg ugye nem volt occsó mulatság hogy csak úgy kidobáljam...
-
rb26dett
aktív tag
válasz emerzee #3479 üzenetére
Kipróbáltam az összes létező dolgot, egyik sem vált be, úgy néz ki meghalt a memókártya, egyáltalán létezik microsd-nél ilyen hogy írásvédetté tétel? Mert Sd-nél van ugye a kis pöcök ami ahogy észleltem csak fizikailag a memóriakártya foglalatban érzékeli hogy na oda van tolva úgyhogy nem írunk rá, mint anno a vhs kazettánál a kis pöcök az elején ha ki volt törve akkor nem lehetett rá másolni... ami pech hogy kb 2 hónapos a kártya...
-
rb26dett
aktív tag
válasz emerzee #3488 üzenetére
Hát igen... amúgy 99%-ba csak a tabletbe volt benne, arra is wifin keresztül töltöttem az adatot, szóval biztos hogy nem én szúrtam el valamivel a kártyát... no mindegy túl van tárgyalva, muszáj leszek kicseréltetni... jaja manapság már a kenyérpirítónak is van mircoSd foglalata, biztos találok neki helyet
-
rb26dett
aktív tag
Sziasztok! Vettem a ketyeréhez egy tokot (nem gyárit sajna) és ez természetesen nem működik transcover-ként. Van rá valami megoldás hogy ez is úgy működjön? teszem azt valahova mágnest tenni bele vagy mittomén ilyesmire gondoltam, próbáltam hűtőmágnest rátenni de azzal meg se moccan, bár azt se tudom melyik részén kéne erőltetni ezt a dolgot... szóval ha valaki ezzel tudna valami infót adni azt megköszönném.
-
rb26dett
aktív tag
Hali! Meg tudja valaki nekem mondani, hogy mit kell beállítani ahhoz hogy lezárt képernyő mellett is elvégezze az appok frissítését? Mert jelenleg ahogy lezár a képernyőzár abba hagyja a frissitést...
-
rb26dett
aktív tag
válasz bostone #4398 üzenetére
Elvileg sikerült megoldani, a play áruház beállításaiba nem volt engedélyezve hogy automatikusan frissítheti az appokat.... csak az volt nekem a fura hogy így ha én manuálisan rámentem hogy frissítse mind az appokat, el is kezdi de lezárt a képernyő és mint ha nyomott volna az ember egy pause-t abbahagyta az egészet amíg újra fel nem oldottam a kijelzőt....
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Jövedelem
- Spórolós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- iPad Pro M2 11"(2022) 128GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3772
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 12.9" 512 GB Wi-Fi Space Grey + Pencil 2 + Magic Keyboard garanciális
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- OnePlus Pad 8/128GB Halo Green tablet - csak kipróbált
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest