- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Proxmox VE
- Microsoft Excel topic
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
manu75
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék tanácsokat ötleteket kérni tőletek a használathoz, akiknek ez a táblagépük van. Megköszönném, ha privátban megosztanátok a tapasztalataitokat, még a gps használat érdekelne, mit kell feltenni esetleg még hozzá, és flasht lehet e rá tenni, hogy a böngészőben minden megjelenjen? -
manu75
aktív tag
GPS használattal kapcsolatban tudna valaki segíteni úgy mindenben ami ezzel kapcsolatos?
-
manu75
aktív tag
Segítséget kérnék, feltettem a táblagépre az eset mobile security-t és az elején lévő beállításoknál a kéretlen alkalmazások keresésénél van alatta írva, hogy Válasszon, nekem ott üres fehér rész van és a tovább gombra sem enged. Ha kilépek belőle és az eset ikonra nyomok ugyanúgy feljön ez a rész. Ami a livegrid után jönne és nem tudok továbblépni belőle.
-
manu75
aktív tag
válasz emerzee #2124 üzenetére
Köszi sikerült feltennem a kódot is elfogadta, játék telepítésekor írta is, hogy ellenőrzi. Némileg megnyugtató, bár van fönt rajta olyan játék, amire az eset azt írta, telefonszámokat továbbít, meg gps koordinátákat merre vagyok, de felőlem azokat leshetik.
Lenne még kérdésem mindenki mást ír, mond még a kézikönyvben is azt írták egyik sorba használat előtt töltse 8 órát a másik mondatban, meg ha fel van töltődve ne maradjon töltőn. Használat közben ha töltőn van a táblagép, de már nem töltődik, és így van tovább használatban az befolyásolja később az akkumulátor "élettartamát", hogy töltés nélkül esetleg csökken majd a teljesítménye kevesebb ideig bírja? Ugyebár suliszünet van és hát simán lemerítik a gyerkőcök délutánra.
-
manu75
aktív tag
Sziasztok!
Milyen autós töltő jó ehhez a tablethez?
-
manu75
aktív tag
Segítséget kérnék. A kezdőképernyőről eltűnt az óra meg hőmérsékletet írt helyet hol vagyok középtájékon. Hol tudom ezt visszaállítani sehol nem találom. Alap gyári beállítások vannak a tabon.
-
manu75
aktív tag
Valakinek lenne kedve kipróbálni megnézné, hogy a play áruházból letölthető Grimfall nevű játék elindul e a táblagépén. Nálam nem megy de egyszerűbb telón meg elindul.
-
-
manu75
aktív tag
Sziasztok!
Segítség kellene, alapból 5 ablak közt lehet lapozni a táblagépen, most a kisfiam elállította úgy, hogy csak 2 ablak van ezek között lehet váltani így a kint lévő ikonok sem úgy vannak ahogy voltak. Hol lehetne ezt visszaállítani?
-
manu75
aktív tag
válasz Gabika7676 #4628 üzenetére
Lehet arra gondolsz, ráteszed két ujjad a tabletre vársz egy picit és összehúzod az ujjaidat, ilyenkor előjön az a képernyő ahol lehet a lapokat állítani.
-
manu75
aktív tag
Sziasztok!
A gondom az, hogy a táblagépen, nem tudom a wifit bekapcsolni. A beállításoknál inaktív a wifi kapcsológomb, nem lehet a ki és be között váltani. Ha éppen beadja és átváltok a "be" állapotra akkor sem történik semmi egy ideig, majd visszavált a "ki" állapotra. A főlapon ha lehúzom a menüt, ott meg se nem aktív se nem kikapcsolt inkább a kettő közti átmeneti szín állapot van a wifinél, de ott sem reagál ha rányomok a wifire. A múltkor ezt már eljátszotta, de utána magától helyreállt, most nem akar csatlakozni. Minden más gombon a gps, bluetooth, stb működik ki be lehet kapcsolni csak a wifi nem akar menni.
Találkozott már valaki hasonló problémával, lenne ötletetek? Semmi mókolás se root nem volt a táblagéppel, eredeti gyári állapot van rajta.
-
manu75
aktív tag
válasz moli.hu #5190 üzenetére
Szia!
Próbáltam keresni de nem igazán tudtam megfelelő választ találni erre a problémára. Amit linkeltél ott látom, hogy a data mappában kellene keresgélni és ott kitörölni azt amit ír, ha jól értelmezem, de ha megnyitom a fájlkezelőt a data mappában nekem nincs további misc/wifi lehetőség, sőt ha keresést indítok a fájlkezelőben nem ad találatot egyikre sem.
Azóta valamikor visszajött egyébként a wifi, de most gondoltam kipróbálom amit mutattál megint elment, és ugyanúgy nem érzékel semmit. Tudnál segíteni hol keressem meg pontosan?
-
manu75
aktív tag
válasz moli.hu #5192 üzenetére
Ez a megoldás nem segít, gyanítom neki sem sikerült erre írt oda egy hülyeséget. Több helyen is találtam erre vonatkozó hibát, de megoldást sehol sem. Valami nyűg lehet a tabbal, mert hétvégén használat közben gondolt egyet és újraindult, vagyis csak próbált de nem töltött be. Bekapcs gomb hosszan 2. volt hogy 3.-ra jött csak be. Na ekkor csináltam egy hard reset-et rajta, de az sem segített, sőt most már a beállításokban sem lesz aktív a wifi gomb csak nagyon ritkán, de akkor sem lehet bekapcsolni rajta a wifit. Pedig nincs agyon használva alig volt rajta pár program a gyáriakon kívül, aksija is kiváló még mindig. Lejelentettem az ASUS felé az ügyfélszolgálaton nagyon segítőkészek voltak remélem sikerül megcsinálniuk.
-
manu75
aktív tag
Hát ebből ott semmi nem lesz, mivel már lejárt a garancia, 11k (bevizsgálás+munkadíj+szállítás) és akkor ott tartok, hogy megnézték mi a baja utána jönne az alkatrész ami a hibából következtetve alaplaphibás. Árát nem tudom, de inkább 20k-nál több, mint kevesebb így hallásra.
-
manu75
aktív tag
Nos a tab oda jutott, hogy indulna az Asus logo körül forog, de nem tölti be a rendszert. Amiket próbáltam az a hard reset, lehúztam az aksit is de nem segítettek. Lenne valakinek valami ötlete, mit lehetne megpróbálni még? Már régóta csinálja, de eddig mindig betöltött néha sokadjára de csak sikerült, meg a wifije is rossz, mint korábban írtam egyébként érthetetlen módon vagy 1 hónapra, hogy totál elment a wifi rajta egyszer csak újra megjelent magától utána megint elment.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Notebook hibák
- További aktív témák...
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
- iPad Pro M2 11"(2022) 128GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3772
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest