Új hozzászólás Aktív témák
-
ERipley
tag
Üdv! Új vagyok még itt, egy kérdésem lenne az értesítésekkel kapcsolatban: A gmailos levelekről (watch használatbavétel után) nem kapok a telefonra sem értesítést. Se rezgés, se hang formájában. A naptár és mail eseményekről is csak néma üzemmódban rezgést az órára. 🙁🤔 A segítséget előre is köszönöm! (S4)
Illetve ha van bevált temperált üveg S4 44mm-re, annak típusa/beszerzési forrása isérdekelne...
[ Szerkesztve ]
"Vagyok, aki vagyok, mert kell egy ilyen is."
-
trialboj
őstag
Hali, nem tudom van-e külön általános okosóra topik, én nem találtam.
Érdekelne hogy van-e olyan okosóra, ami hasonlít az apple designjára, de kerek a kijelzője, viszonylag olcsó, mivel nincs kihegyezve a fitness marhaságokra, amiket szerintem java részt hibásan mér.
Nekem csak arra kell, hogy jelezze az értesítéseket, és jól mutasson a csuklómon.Jelenleg ezt találtam: Samsung Galaxy Watch Active, de ez fitness cucc, és 3 nap alatt lemerül, illetve engem nem érdekel a lépésszámláló, meg mikor vegyek levegőt, hányszor áálljak fel, jelzéske. (bringázásnál, egy óra sem tud mit mérni, a pulzust sem tudja pontosan belőni(ha mozogsz és izzadsz), ahhoz mellkaspánt kell)
Bocs az offért, hálás lennék ha feldobnátok pár ötletet, merre érdemes keresgélni.
Köszönöm
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
-
raven24
tag
Sziasztok! Lenne egy tartozékok nélküli Apple Watchom, Series 2 fekete acél+ 3 szíj, egy gyári kék szilikon, egy fekete szövet és egy Hermes Copy (barna). Mennyit érhet ez így kb. Nem nagyon használom, felesleges számomra.
iPhone 14 Pro Max Deep Purple Eladó parfümök!! Nézz be hozzám!
-
CsonkaImo
addikt
Sziasztok!
Augusztus kihívásába a biciklizés nem tartozik bele? Tegnap tekertem 36km-t és nem adta hozzá a már teljesített távhoz.
-
trialboj
őstag
válasz Gsx-rr #13212 üzenetére
Arra gondoltam, hogy a marhaságok helyett (HR szenzor és step counter) tolják a fejlesztést, a minőségi designba, kijelzőbe, és jó anyagokba, ahogy az apple teszi.
Biztos nem én vagyok az egyetlen aki szeretne egy szép órát, de nem kíváncsi a sok extra infóra, csak értesítés legyen, és jól mutasson, mint egy minőségi általános óra, na meg ha lehet ne kelljen 2 naponta töltőre dugni, de ez már utópia, aksik terén az őskorban vagyunk sajnos.
Kösz a tippet, léptem is.
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
-
VMatteo
őstag
Tudnátok ajánlani jó minőségű Milánói szíjat, ami nem az eredeti?DDDDD Ebayről vennék, lehet nem fog tetszeni, szóval 2-3e Ft állítsa meg
Tisztelet a Gépésznek!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Luck Dragon #13222 üzenetére
Miért? Elromlott az órám, vettem egy másikat, meg aliról jött egy szövet szíjam, ennyi, semmi extra.
VMatteo: Nekem van egy, órához kaptam, de nem hordom, ha érdekel írj rám.
[ Szerkesztve ]
-
lezu20
tag
Sziasztok! Hogy tudok beállítani az órán túra útvonalat? Ezt telefonon kell előre valahol beállítani ? Kerestem már mindenhol de nem találtam. Ha igen lehetőség esetleg van olyan funkció is, hogy jelzi az óra térképen, hogy éppen hol vagyok, és merre van a cél. Köszi! Apple watch 4-em van.
-
mr.tamasbiro
őstag
Egy gyors kérdés. Most hogy eladom az órát honnan kell megszüntetni a párosítást?
-
WestBam
senior tag
válasz mr.tamasbiro #13231 üzenetére
Óra alkalmazás, rámész a saját órádra, azon belül az “i” információkra, majd apple watch párosításának megszüntetése.
⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
Arcképgyáros
-
Arcképgyáros
válasz mr.tamasbiro #13236 üzenetére
Próbáld ki, ha törölve van a fiókodból akkor az iCloud alatt úgy sem fogja mutatni.
-
Arcképgyáros
válasz mr.tamasbiro #13238 üzenetére
iCloud.com -> belépsz -> jobb fent neved -> iCloud beállítások -> rámész az órára -> mellette X
[ Szerkesztve ]
-
WestBam
senior tag
válasz mr.tamasbiro #13234 üzenetére
Hopsz, de igen, jól írja Secret.
⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
IOX
tag
válasz trialboj #13210 üzenetére
Szia! Mind 2 ugyan azt tudja, van Active-m és Series 3 GPS-em is. Apple nehézkesebben állítható, szinte csak a telón lehet. Ha leveszed a csuklódról lekapcsol a pulzus érzékelője. Samsung-on lehet állandó pulzusmérést aktivizálni, pontos. Apple használatija is írja, hogy izadság, tetoválás és egyéb dolgok befolyásolhatják a pulzus pontos mérését. Mindegyiket eladom, vérnyomásmérőt vettem és néha felveszem a SEIKO krongráfom.
-
csab2
veterán
Kint van a WatchOS 5.3.1
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
IOX
tag
-
IOX
tag
válasz Totheground #13244 üzenetére
Bakker, összehasonlítottam a SAMSUNG-al. Az nem kapcsol le ha leveszed. Segítek, ez igazán azért fontos mert ha leveszed ez nem meríti az aksit a Series 3-on (nem írtam, hogy a töltőre raknám), a Samsung viszont tud folyamatos/állandó pulzusmérést
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan új Garmin Fenix 7x Pro Solar
- Apple Watch S4 Stainless Steel 44mm (Cellular) 92% akku!
- Pár hetet hordott Pixel Watch 3 LTE!!! 41mm dobozában, mindenével Gar!
- Apple Watch 8 41mm Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3737/
- Apple Watch Series 8 45mm - éjfekete alumínium tok, éjfekete sport szíj
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest