Új hozzászólás Aktív témák
-
Zalaymate
senior tag
Na ez egy okos és frappáns ötlet az almásoktól!
Csak valószínűleg sajnos ismételten horribilis áron lesz kapható, az ilyen azonosítóval szerelt iPhone...
(= Zala =)
-
kételkedem
addikt
"A megoldás segítségével a billentyűzár feloldása továbbra is ugyanúgy történhetne mint eddig, vagyis a felhasználóknak nem lenne szüksége extra műveletek elvégzésére, ám az ujjlenyomat letapogatása révén a feloldás csak arra jogosultaknak lenne lehetséges."
Nagyon jó ötletnek tartom. A felhasználók jelentős része nem igazán szeret pin vagy egyéb kóddal, jelszóval bajlódni.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
Malory
tag
Már látom, amint a bűnügyi helyszínelőkből ismert módon kis pálcikákat csomagolnak az Iphone mellé, és akkor kenegethetjük a nyálkahártya váladékunkkal a telefont...
amikor flugrik a kis kék pop up:
Welcome, please insert your DNA sample...
No tahnks, Here you areazt a mindenit...
Vagy az izzadságból veszi a zogszigént, vagy mindig tépjem ki a hajam, vagy egy kis tű mindig megszúr, vagy mégis hogy:
[ Szerkesztve ]
-
Morden24
nagyúr
Na, ez végre igazán innovatív. Kurvajó ötletnek tartom.
Apple
Sectumsempra - For Enemies
-
David75
őstag
Mondjuk ha a sikátorban elveszik késsel tőled a telefont valami kisebbségiek akkor aztán magyarázhatod hogy semmit se tud kezdeni vele mert hát ujjlenyomat leolvasós...Azt se tudja mi az...
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 pro | Cube Acid 2020
-
KrAt
veterán
Tökjó ötlet
-
vehement69
senior tag
na van egy tippem, mi lesz jövőre/2 év múlva hatalmas eméjzing felirat mellett bejelentve
I am cancer in your bones
-
Atlantis
veterán
Jó ötlet ez, csak azért ezek az ujjlenyomat-érzékelők eléggé finnyásak. Nálunk a cégnél is ujjlenyomatos beléptetőrendszer van és bizony télen hidegben előbb meg kellett melengetni az érzékelőt, hogy elfogadja az ujjamat. Arról nem is beszélve, hogy eléggé pontosan kell illeszteni a meghatározott testrészt a felületre...ez a "gyors végighúzom az ujjam a feloldáshoz" kicsit nekem hihetetlennek tűnik. Persze meglátjuk, mi lesz belőle, ami kétségtelen, hogy van létjogosultsága a dolognak és tényleg nem felesleges szolgáltatás lenne.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
-
RandomGosu
senior tag
te jó ég én erre mondom azt hogy túl magas ez nekem
-
evone
őstag
ugy erted tovabbra is annyi penzert mint amennyieb most kerul? eddig 2 ev alatt tartotta az arat tokeletesen, megis egyre okosabb lett, sztem ezt a telefont akkoris draganalni fogjatok hogyha minden nokianal tobbet fog tudni.
ThinkPad X41,T61 < bármikor elcsérelem őket X200s-re. :)
-
Lirion
addikt
-
Magnum_
nagyúr
válasz RandomGosu #14 üzenetére
először én is ezt gondoltam, de annyira nem vészes, max, hogy a kijelző alá kerül
I humbly and respectfully decline™
-
evone
őstag
talan szerintem ha neha utanna is olvasnal a telefonnak, nem pedig fikaznad, akkor latnad hogy mivel let okosabb szoftveresen. es ok legalabb nem naponta hoznak ki uj telefont egy uj ficsor miatt, hanem a regi telefonjukba is elerhetove teszik az uj ficsorok nagyreszet.
ThinkPad X41,T61 < bármikor elcsérelem őket X200s-re. :)
-
macikos
addikt
"nem újdonság az ujjlenyomatos móka sem, a legújabb svájci órás luxusmobilnak is van"
És úgy mégis ki a francot érdekel a svájci órás luxusmobil? Egyáltalán mi az? Hogy néz ki? Biztos nagy piaca lehet... sőt, lekörözi az iPhone-t eladások terén...
A másik meg, hogy mindig ezt a rohadt újdonság szót emlegetítek, ami nagyon fontos szempont... Az érintőkijelző se volt újdonság, mégis az iPhoneban volt először normálisan használható. Hasonlóan az internethez, amit tud az összes gagyi szar, mégis az iPhoneon neteznek legtöbbet... Mobilra írt alkalmazásokból is millió van jó pár éve, mégis az App Storeban vásárolnak a legtöbben és valamivel nagyobb piaca is van...
[ Szerkesztve ]
-
Lirion
addikt
A saját tájékozatlanságod miatt nem lesz minden embernek világmegváltó újdonság, amit az apple kitalál.
Az internetezéskor meg legtöbben modenmként hasznláják a telefont, amit iphone-nal nem lehet, ezért azzal muszáj a készüléken netezni. Pont.evone: nem fikáztam, bármennyire is sérti az önbecsülésed, hogy szerintem a telefon nem igazán lett okosabb, azt nem írtam, hogy gagyi szar. A telefon ettől most is ugyanarra képes, mint egy évvel ezelőtt volt, ugyanazok a programok futhatnak rajta, ugyanazokat a filmeket nézheted rajta és ugyanannyi ideig tart egy feltöltés. Illetve annyiban okosabb lett, hogy a 3g támogatja a hsdpa-t és a gps navigációt is.
-
Atlantis
veterán
Ugye nem kezditek el a szokásost itt is?
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
csuvarszkia
csendes tag
... nekem nagyon bejött az IPhone 3G. Utánaolvastam rengeteget, fogtam kézben többször (hugom a T-nél van, sokszor benézek)... nagyon tetszett... Végre lehet kapni NET csomag nélkül is...
Vártam erre a pillanatra... túl sokat is...
...fórumok... és a blogok...
Sikeresen lebeszéltetek róla! Igen, Ti! Kedves ájfón-fáánok... annyira fikáztatok engem, (természetesen úgy értem minket), mint nem ájfón-fáán, hogy már csak azért sem vettem meg...
... bánom is, meg nem is... szeretem az új telefonomat... nem változtattam, amradtam a hagyományoknál...
...akartam az IPhone érzést... de mostmár nem kérek belőle...
-
MODERÁTOR
A DNS-felismerést egy "kicsit" soknak tartom, bár ezen a vonalon elindulva lehetne még azt is nézni, hogy milyen idegállapotban van a tulaj vagy esetleg kényszerítés hatására cselekszik-e, ne adj' isten, nem-e vágták-e le az ellenőrzött testrészt...
Xiaomi 13T
-
picur220
veterán
Nme lenne ez rossz cucc, de sajnos ha a telót ellopják, akár iphone vagy nem, a GSM-UMTS-alapú hálókon kb 60 nap alatt mérik be...
-
Malory
tag
Jaja, a bemérés kb addig tart, amíg a telfon megtalálja magát a hálózaton cellainformációk alapján, neagyisten bekapcsolt GPS esetén még gyorsabb és pontosabb is....
kéne is egy olyan alkalmazás, amit lopás/nem beütött PINkódmittomén esetén háttérben futtat a telefon és szépen térképen bejelölve óránként küldi, hogy hol is van pontosan az info@rendorseg.hu-ra; Segítség elraboltak tárgyú e-mailbenDNS, amúgy egészségi állapotmérésre jó lehet... de ez mán a futurális elképzelés (nem áll távol a valóságtól)
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Apple Pencil 2nd Gen., Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Apple iPhone 15 Pro & Pro Max Fine Woven
- Apple DUPLA C töltőkábel eredeti , 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest