Új hozzászólás Aktív témák

  • davidsz

    őstag

    válasz ToniSoprano #1611 üzenetére

    Amit kellett kikapcsoltam, elhiheted. Fél évente, évente cserélek telefont. Ha valami nem válik be, akkor kéthetente is... Volt nálam minden féle...

    LG G4 fórumba is ilyen hitetlenkedve fogadták hogy szar az adat és beszédforgalom együttes használatában a telefon ... mert ugye senki nem használja egyszerre a kettőt... Nem viccből irogatom. 6 és 6S-et ezek miatt ki sem próbáltam már. Honor 6 és 7 nagyon bevált és még árban is jó volt mindkettő. Egy éves volt a Honor 7, ezért cseréltem (pedig simán ment). Samu S6 minden frissítéssel rosszabb lett... A többit nem is írom, mert nem az a fórum.

    Az más kérdés, hogy ennél a i7-nél meddig lesz ez. Amint nem leszek megelégedve, akkor csere... bár nem tudom, akkor mire.

    Jelenleg is be van kapcsolva google+, helymeghatározás hozzá... ezen is. Zene, film nálam nem játszik. Max a mixcloud nevezetű app autóban hallgatva blún.

    Netet Wifin osztom.
    Vagy
    A másik, amikor telefonon kihangosítva beszélek, közben pl. Skypon megrendelek ... böngészőben keresek... árajánlatot adok, meg cikkszámozom... (adat és beszédkapcsolat)
    Én ilyenekkel cifrázom a használatot.

    Más - Fényerő: AUTO és 8-tól reggel 7 ig besárgulok direkt

    [ Szerkesztve ]

    Turbófeltöltők forgalmazása, javítása *** http://www.turbodave.hu

Új hozzászólás Aktív témák