Új hozzászólás Aktív témák

  • SonyNex7

    senior tag

    válasz B-L-A-C-K #3670 üzenetére

    Enyém fekete :) de van mindenféle színben(piros,kék,fekete,barna szélekkel is) több gyártótól(Balcké I3C az enyém Rock,de van Ozaki,Jetech , de Spigen is ( Ultra Hybrid amit nem ajánlok).

    Azért ajánlom mert gyakorlatilag nem látod a hogy van neki hátulja annyira átlátszó (így legalább látszik az alma logó :D ) mintha csak bumper lenne,de nem tud karcolódni mert alul van neki 0,5mm keret amire ráül,felül is megvan ez a 0,5mm de mivel üveg van rajta ezért durván az előlap síkban van, illetve a fogása sokkal jobb mert nem csúszik nagyon jó minőségű szilikon( amolyan enyhe mattos textilbőr hatású).
    Olyan 5-6000 Ft-ból kihozható ha türelmes valaki ha nem +2e.

    Az egyik kolléga pár napja alkotott véleménye(meg az enyém is) alapján a szilikon besárgul,kilazul,illetve fenti megoldás szerintem sokkal elegánsabb,mintha valami gyári megoldás lenne.

    Annyi hogy az üveg meg a tok között van 0,5mm hézag de nem látszik csak 10cm-ről nézve mert az üveg festése olyan mint a gyári üveg.nyilván ide a por valamennyire bejut de szerintem nem zavaróan,normál nézési távolságból nem igen látszik.
    Maga az üveg egyébként 2,5D kialakítású de jobb lenne a 3D-s mert az teljesen felfekszik.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák