Új hozzászólás Aktív témák
-
Dawide@axele
aktív tag
válasz zola96 #15700 üzenetére
Mire cseréled a telód?
Én meg most léptem be 1 hete egy új 5S-el!Nagyon meg vagyok vele elégedve!Soha többet Droid vagy Windows Phone!
[ Szerkesztve ]
Playstation 4 , Iphone 7 Plus , Iphone XR 128GB, Iphone 12 mini, Iphone 14, Appe Watch, XBOX Series S, Surface Pro, Steam Deck 512
-
half333
őstag
válasz Mephistoone #15681 üzenetére
Hogy lehet az h a 4S akkuja a második legjobb üzemidőben a videóban? Az egyik legrosszabb, ez köztudott,meg tapasztaltam is,gyári akkuval és utángyártott uj akkuval is,1 nap a max, az 5s-nek tovább kellene bírja viszont ezen nem bírja valami sokáig. hogy lehet ez?
Insult - persze,így gondolom én is csak egy saját tapasztalatot,véleményt osztottam meg. A 4 nap nyilvánvaló h alig használtam,inkább csak sms,meg 2G,így 3G,mobilnet állandó bekapcsolásával,meg csak messenger-t meg facebook-ot használom,meg esetleg 1-2 hívás sms,így másfél nap kb
VoidXs - értem,kösz!
[ Szerkesztve ]
-
Mephistoone
senior tag
válasz Mephistoone #15703 üzenetére
Amugy letezik olyan program ios-re mint androidon a wake lock detector vagy gsam battery?
-
törölt tag
válasz Mephistoone #15704 üzenetére
Nincs rá szükség szerintem.
Az akkumulátor menüpontban látod mik a nagyfogyasztók (nem úgy mint droidon, amikor odaírja hogy "Android OS" aztán találd ki mi van).
A net és helyzet hozzáférést alkalmazásonként tudod kapcsolgatni, ha esetleg valamelyik rendetlenkedne. -
zola96
senior tag
válasz Dawide@axele #15701 üzenetére
Először egy Vernee thor, utána pedig a 7es vagy ha nagyon gagyi lesz a 7 akkor csak egy 6s
-
Pophair
csendes tag
Sziasztok! Biztosan láma a kérdés mégis a segítségemre lenne:
Nem szeretném a jelenlegi 9.3.3-at frissíteni, ezért a beállítás ikonnál jó lenne ha nem jelezne a piros 1-es. Szóval: hogyan tudom eltávolítani, van rá vmi mód? -
zola96
senior tag
Mar ha valaki elvinné 😂
-
Noxy
veterán
-
Gerdave
csendes tag
Sziasztok,
van valakinek tapasztalata iPhone 5S kijelzőcserével kapcsolatban? Adott egy 5S, a kijelző jobb felső sarka kicsit elvált a készüléktől, feltehetőleg elengedte a ragasztás. Jó lenne tudni melyik az utángyártott de mindenképpen megbízható kijelző, hol lehet beszerezni és egyebek, a beszerelést meg tudjuk oldani.
Köszönöm
-
DJosef
őstag
Annyit olvastam mar ezt a "jobb felso sarokban elenged a kijelzo" hibat, hogy megneztem a sajatomat is vegul.
Hat van neki egy kicsike kis holtjateka, minimalisan betudom nyomni. A tobbi sarkon szikla szilard. Gondolom akkor engem is elert ez az atok. Most azon dilemmazok, hogy iCenter vagy Almarium!?
Forget about it
-
tomyka74
senior tag
válasz DJosef #15716 üzenetére
nekem erre azt mondták isamurai-ban mikor akksit cseréltettem ,hogy ezzel az elvált kijelzővel nem tudnak mit csinálni ettől müxik ugyanúgy ,lehet vele élni!
végül is igaz,a helyzet nem rosszabodik és működik rendesen és végül is tudok vele élni ,már nem is lesegetem nem foglalkozok vele!
jövőre vagy ha úgy jön ki az anyagi lépés akkor nemsoká SE. addig már így használom!![ Szerkesztve ]
-
DJosef
őstag
válasz tomyka74 #15717 üzenetére
Ezzel nem teljesen ertek egyet.
Velemenyem szerint minden olyan hiba, vagy elvaltozas ami elter az uj keszulek allapotatol es nem fizikai behatas eredmenye az hibanak minosul. (Esztetikai, elektromos...)
Es ahogy a megfogalmazasban is benne van ez szeria hiba, gyartasi vagy tervezesi, de hiba es mint ilyet javitani kell.
Csak ezert nem szeretnek "uj" telefont az ujra ragasztas is tokeletesen megfelel.
Azzal a reszevel viszont egyetertek veled, hogy azert ezzel egyut lehet elni.
Forget about it
-
TestamentDNR
aktív tag
Sziasztok!
Egy hónapja vagyok életemben először Iphone tulaj.
A következő észrevételeim vannak, és meg szeretném kérdezni, hogy fogadjam el és éljek együtt vele, vagy vigyem szervizbe?
9.3.3 van fent
- Néha úgy dönt, hogy nincs mobilnet (heti 1-2x), majd egy restart megoldja. Pár naponta újraindítom, ezáltal főleg. Ezt úgy is előadta már, hogy 3G nem ment, átváltottam 4G-re, az ment. Restart, volt 3G ugyanott.
- Néha úgy dönt, hogy nincs net wifin keresztül. Restart után van.
- Nagyritkán a Home gomb csak második nyomásra veszi a lapot (lehet nem nyomom meg eléggé, szóval ezért még nem pattognék)
- Bizonyos alkalmazásokban (pl App Store) a felső sávnál rossz helyre érzékel kicsit. Gyakorlatilag alá kell nyomni 2mm-t. És nem minden alkalmazásban. Mint amikor rossz az érintés kalibráció.
- Otthoni asztali gépemen win 8.1-en nem jelenik meg az iTunes felrakása után sem a telefon meghajtóként. Előlapi USB-be dugtam, lehet ez probléma?Ezen felül tetszik nagyon. Gyors, pedig 5S, a kidolgozási minősége top, és különben is wow!
Nem akarok a kákán is csomót keresni, de ha lehet valamin javítani, miért ne?!Köszönöm, ha valaki foglalkozik eme kérdéseim megválaszolásával!
-
vilmose33
őstag
válasz TestamentDNR #15721 üzenetére
Ennek nem igy kellene működnie. Szerintem gariztasd ha van rá. Nekem is 8.1 van a gépemen simán látja,mind az Itunes mind meghajtóként.
[ Szerkesztve ]
A jövő most van
-
Dovloran
senior tag
válasz DJosef #15718 üzenetére
Anniyval egészíteném ki a mondandómat, hogy, ha garanciális problémád van akkor nem ajánlom az iStyle-t. Inkább bármi mást.
Samsung Galaxy Y ~ LG Optimus F6 ~ Apple iPhone 4S - iOS 6.1.3 ~ Apple iPhone 5S ~ Meizu M6 Note ~ Lenovo S5 Pro ~ Umidigi S5 Pro ~ Google Pixel 6a - GrapheneOS
-
bigdady
nagyúr
Az alányomás az ilyen.
Sajátgépben jelenik meg nem külön meghajtó.
Többi nem normális -
Tibee86
nagyúr
válasz TestamentDNR #15726 üzenetére
Egyből apr szevizbe érdemes. Andrássy-n iStyle, Bécsi úton iCentre, vagy a westend mellett valamelyik kis utcában van az Almárium.
-
xpsyx
tag
Nekem a mobilnet ugyanígy viselkedett anno a 4S-emen. Nem tudtam megoldani, bár az Gevey-es volt, és ráfogtam arra, de ezek szerint nem ez lehetett a baj.
PSNID: xPxSxYx | iPhone Xr | Macbook Pro M1
-
Dovloran
senior tag
válasz TestamentDNR #15730 üzenetére
Én az Árkádba mentem először, de közölték, hogy kb 1 hétbe fog telni elvinni nekik az Andrássy úti szervizükbe a készüléket ezért inkább magam jártam el. Szerintem neked is jobban megérné elmenni az Andrássyra.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Y ~ LG Optimus F6 ~ Apple iPhone 4S - iOS 6.1.3 ~ Apple iPhone 5S ~ Meizu M6 Note ~ Lenovo S5 Pro ~ Umidigi S5 Pro ~ Google Pixel 6a - GrapheneOS
-
-
kótyagos42
csendes tag
Szia!
Nekem is volt hasonló problémám,9.3.3 mal,de amióta 9.3.4-et feltettem minden rendben.
-
Tibee86
nagyúr
válasz monroe8609 #15732 üzenetére
Ahogyan már többen írtuk garanciális probléma szóval nem fognak elhajtani.
-
lindermen
senior tag
válasz TestamentDNR #15735 üzenetére
Valaki feltette már a 10-ből pb 6-ot?
-
monroe8609
aktív tag
Tapasztalt mar valaki közületek képernyő vibrálást??egyik bekapcsolás utan durván vibralt a kijelző aztan fokozatosan megszűnt...hm..nem tetszik
-
VoidXs
nagyúr
válasz monroe8609 #15738 üzenetére
Érintkezési hiba lehet. Az 5S előlapja szeret elválni a többi részétől, valószínűleg az az oka.
[ Szerkesztve ]
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
VoidXs
nagyúr
válasz monroe8609 #15740 üzenetére
Nálam is még csak ott szakad, de csak erősen nyomva mozog. Ha lötyög, az már gond.
[ Szerkesztve ]
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
Dovloran
senior tag
válasz monroe8609 #15742 üzenetére
iStyle-on kívül bárhol...(Almárium, iCenter)
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz monroe8609 #15746 üzenetére
Van akinek X céggel van negatív tapasztalata, van akinek Y-nal, ez máshol is így van.
-
sazo
tag
Sziasztok!
Be lehet állítani az 5s-en egy e-mail fióknál (upcmail), hogy csak az elmúlt pár nap e-mailjeit töltse le? Most minden egyes frissítésnél letölt az upc szerverről 60-70 régi levelet, ami bosszantó.
Minden segítséget köszönök.
Üdv:
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest