Új hozzászólás Aktív témák
-
zola96
senior tag
válasz 313313 #15100 üzenetére
Semmilyen papírt se adtak... Egy munkalapot kellett aláírni, szóval ennyi "könnyebbség" van. Szóval papír hiányában igen nehéz bizonyítani. De ha még lenne is papír az se változtatna semmin... Viszont nem tudtuk leellenőrizni mint mondom, mivel nem kapcsolt be. Így nyert ügyük van. Ráadásul ki a fene gyanakodna ilyenre magától... Mindenesetre ha megjön a visszajelzés akkor sem hagyjuk annyiban, hogy egy 80+k-s alkatrészt elcsaljanak és ők visszaadjanak egy olyat ami nem működik és nem az IMEI is rossz.
A rendőrségnek meg vannak az eszközei... Bár ez magyarország ugyhogy meg nekem tudom mit lehet tenni... Imei alapján be tudnak egyáltalán mérni telefont? Ha eladták már akkor lebuknak.. -
313313
addikt
válasz zola96 #15101 üzenetére
Elvileg be tudják mérni, kérdés mi kell hozzá.
Szóval nem biztos, hogy ha besétálsz feljelentést tenni ismeretlen tettes ellen, akkor foglalkoznak is veled.
A telefonról van névre szóló számla? Az kelleni fog...Szerk.: Magyarisztán vs rendőrség.: Illető leadja javításra a telefonját, az elkészül 40-50k körül (kijelzőcsere). Az ügy húzódott pár hónapig, de kész lett a telefon. pacák ment a készülékéért, majd egy jó húzással fizetés nélkül távozott az üzletből. Alkalmazott besétált feljelentést tenni a rendőrségre, felvették a jegyzőkönyvet, majd pár héten belül jött a levél, hogy az eljárást megszüntették. Bolt bukta a javítás árát, pacák meg megúszta. Megtörtént eset...
[ Szerkesztve ]
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
zola96
senior tag
válasz 313313 #15102 üzenetére
Annak lennie kell. Meghát dobozon levő imei meg a hátlapján levő imei megegyezik. S mivel mi nem tudjuk használni a telefont és bizonyitani tudjuk (ha iSamurai ad papirt rola hogy valoban más imei-s alaplap van benne) hogy a mi alaplapunk valamerre másfele járkál és be van kapcsolva a készülék akkor bemérik. Ha olyan jó arcok... Nem 200Ft-os pénztárcáról van.!
[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
válasz zola96 #15096 üzenetére
Két ember verekszik, oda megy a rendőr és meg kérdezi az egyiket, hogy hogyan kezdődött.
Hát kérem szépen úgy, hogy Ő visszaütött. Érted?
Az hogy más bajai is van az lehet az eséstől is, mert úgye arról nincs videó, hogy csak úgy lágyan bele csobbant a habokba. Írni meg mindenki azt ír amit akar. Ezzel meg vigyázni kell mert a biróság sem csak az egyik felet hallgatja meg, hanem a megvádolt másikat is.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
reloop
csendes tag
válasz zola96 #15103 üzenetére
Kedves Zola!
Barátnőd Sz. L telefonjának meghibásodását szombati napon jelezte szervizünknek üzenet formájában. Fentebb írtad, hogy a wc-be esett a készülék, de itt az üzletben azt mondta, hogy pocsolyába.
A készüléket hétfői napon hozta be szervizünkbe azzal a céllal, hogy ultrahangos tisztítást végezzünk rajta, mivel nagyon sürgős neki. Azonnal nekiláttunk az említett telefonnak, melynek belsejében továbbra is nagy mennyiségű folyékony víz (remélhetőleg) volt található. A készülék ultrahangos tisztítása után a funkciók tesztelése folyamán megállapításra került, hogy az alaplapot súlyos károsodás érte.
Az ultrahangos tisztítás lényege, hogy a víz, és a korrozió nyomai eltüntetésre kerüljenek.
Szervizünk mindig korrekten áll az ügyfelek bárminemű panasza előtt, de ezek sajnos súlyos vádak egy nyilvános fórumon. Nem cseréltük ki az alaplapodat, és máshol sem tennének ilyet, a jó hírnév sokkal fontosabb! Nem a szervizek a rosszindulatúak, kis odafigyeléssel most is működőképes lenne a készüléketek.
Bármilyen problémád van természetesen szívesen várunk, vagy jogorvoslattal élhetsz, ahogy persze mi is, amennyiben nem változik meg a magatartásod a nyilvános fórumon.
Üdv.
iPhone Szerviz Szeged -
zola96
senior tag
válasz reloop #15105 üzenetére
Rendben ha ti tisztázzátok magatokat rendben van. De olyanokat mondtatok barátnőmnek amikre csak néztem én is és a pesti kollégák is, hogy az ultrahang nem talált semmit. Gondolom valaki szólt innen, hogy megvitatom ezt a témát egy nyilvános fórumon. Úgy vélem nincsen ebben semmi rossz, az emberek tájékozódnak és nyíltan kommunikálhatnak (még) ebben az országban. A pocsolya és wc esete szerintem teljesen mindegy. Mivel a wc makulátlan tisztaságú volt... S ha remélitek, hogy csak az volt benne akkor ha más lett volna ti is éreztétek volna.. Ha pocsolyába esik akkor talán még gázabb lett volna a helyzet, mivel ott lehet falelvél töredék föld darabkák stb. És nem a "szervizesek rosszak" precedensét akartam felhozni. Csak mivel nem egy 200Ftos nokia késüzlékről van szó, úgy döntöttünk felküldjük Pestre is. Úgy gondolom szabad jogunk volt dönteni. Ha pedig tilos egy nyilvános fórumon megvitatni bármit is ( esetleg megosztani más emberekkel a gondolataim,) és arról eszmecserét folytatni akkor milyen világban élünk?
Kis odafigyeléssel... Ti ezekből a kis figyelmetlenségekből éltek.. Nem direkt dobta bele, vagy szerintetek igen? S nektek teljesen mindegy innentől a történet ha nem tettek olyat, ami miatt fájnia kell a fejeteknek. Mi kifizettük amit ki kellett a többi pedig szabad vita tárgya.[ Szerkesztve ]
-
func93
senior tag
Sziasztok!
Valaki tud segíteni hogy miért nem tudom beta profillal rátenni a 10-es rendszert? Csomó helyen láttam ytb. Sajna nekem állandóan csak az ios9 profilt dobja fel.0
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
reloop
csendes tag
válasz zola96 #15106 üzenetére
Szerintem a barátnőd félreértette amit mondtunk.
Az ultrahangos tisztítás nem keres semmit, csak tisztít Isopropanol segítségével, célja a korrozió megelőzése, és a fém alkatrészek vízmentesítése .
Ilyen mondatokkal minket is lejárattok az ügyfeleink előtt.
Az hogy milyen folyadékban van nem teljesen mindegy, amíg az esővíz ásványi anyagoktól szinte mentes, addig egy patyolat tiszta wc-ben savas/lúgos kémhatás van a tisztító szerek miatt, ami a legrosszabb ebben az esetben.
Lelkiismeretünk tiszta az alaplapodat nem cseréltük ki, amennyiben feljelentéssel élne barátnőd természetesen állunk elébe. Azonban a rágalmazást tovább folytatod sajnos akkor nekünk is meg kell tenni a megfelelő lépéseket a jogorvoslat felé.
Köszönöm megértésedet.Üdv. Iphone Szerviz
-
Noxy
veterán
válasz zola96 #15109 üzenetére
Majd ha nem írod le a cég nevét, helyét akkor igen. Ha meg leírod, innetől már rágalmazás mert a nevén nevezted.
Ehhez jogi végzettség sem kell.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
danilla
őstag
válasz reloop #15108 üzenetére
Tehát ha én igénybe veszek egy szolgáltatást, ahol azt feltételezem, hogy átvertek. De nem mondom biztosra, csak feltételezem, és egy nyilvános fórumon megérdeklődöm, hogy abban az esetben ha beigazolódik, hogy feltétlezésem helyes volt milyen lehetőségeim vannak. Akkor én rágalmazok?
Nagyon remélem, hogy ezt nem gondoljátok komolyan, hogy bármilyen jogi lépést tenni fogtok...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Csengőhangot hogyan tudok névhez rendelni?
-
Noxy
veterán
válasz danilla #15111 üzenetére
Talán itt kellene ezt folytatnod.
Amúgy meg nem gondolod komolyan, hogy egy akár sufni GSM-s bolt (szép jelző) egy szaros iPhone miatt kockáztatja a nevét, vagy több alkalmazott munkahelyét, megélhetést.
A befizetett adó és járulékról nem is beszélve.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Paca2
senior tag
Én is iphone szervizbe vittem Szegeden, vízbe esett 5s, fél nap után vittük be kikapcsolva, kikapcsolás előtt képernyő hibásan működött, tisztítás, ultrahang után tökéletesen működik azóta is. Mindösszesen az ultrahangot kellett kifizetni (asszem 6000 volt)
[ Szerkesztve ]
Kindle Paperwhite 2. 2013. nov. | HP Probook 450 G3 2016. febr. | iPhone 6s 2016. ápr. | Opel Crossland X 1.2 110LE 2018. nov. | Apple Watch 7 2022. aug. | iPhone 13 2022. szept. | Apple MacBook Air M2 13.6" 2023. okt.
-
MeSKA
aktív tag
Van valakinek valami tapasztalata a ios 10-el? Mennyivel lassabb, használható? Akku idő hogy alakul? Érdemes feltenni?
-
Noxy
veterán
válasz bigdady #15119 üzenetére
Pontosan ez a 3 szó szerepel cégnévben amivel a hsz-d kezdted, meg ugye a nyitó hsz-ban ott van.
De vizuálisan is segítek ha már a Google nem jutott eszedbe: [link]
Ha meg lejjebb görgetsz, ott lesz az iPont Szeged másodikként. Hát na, van még egy.
Ha megdöglött a tehenem dögöljön meg másé is. Igen, ez az igazi magyarisztán.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
vilmose33
őstag
Sziasztok.Vettem egy Iphon 5s-t 32gb-ost .Nem tudja valaki ,hogy tudom megnézni,hogy függő-e? T-mobillal működik szépen- de nincs itthon másik nano sim-em, hogy kipróbáljam-. Modell vagy Imei szám alapján? A szifonos link sajna nem működik.
A jövő most van
-
aggressor
aktív tag
az időjárás app megzizzent még valakinek 8.4.1 ios.
-
tomyka74
senior tag
üdv!
az természetes ha 1 hete cserélt vadi új akksi 5S -emben 1 óra san franciscoba skype-olástól wifiről 77% -ról 25% - re merült? ha sima mobilnettel skype-oltam volna kevesebbet merült volna??
öcsémmel beszélgettem és ő azt mondta amerikába mobilnetet használnak mert ott KORLÁTLAN,INGYENES !!!!!! és azzal nem merül annyira a teló! nem is értette én itthon miért wifit használok,mondtam,hogy itt ez az ingyenes!!
jaa és az mitől van,hogy skype-olás közben 25% -ról egyszercsak leugrott 15% - ra gyorsan rádugtam töltőre
ebben a pillanatban vissza is állt 25% - ra??!!! és most is wifin jútubozok és és tarjta a 24% - ot!
batterylife szerint hibátlan az akksi 2 ciklusos, ezt én töltöttem!!
azért kérdeztem mindezt mert nem szoktam netezni a telóval ugyhogy ez nekem most sokként ért ez a merülés!!
meg mitől vannak ezek a hirtelen eltérő % mutatók!
infókat köszi!![ Szerkesztve ]
-
MauroN
tag
Találkozott már valaki olyan hibával, hogy amikor automatikusra van állítva a nightshift és pont be kéne kapcsoljon, de ha pont nyomkodva van a telefon akkor nem kapcsol be?
-
MauroN
tag
válasz tothferenc #15131 üzenetére
Akkor nem egyedi eset.. Köszi.
-
veterán
Valamit nem értek,tegnap töltöttem fel reggel a telefont,most 87% áll,de az akku használatra 51 percet ír.
Nem azt mutatja,hogy pl.1 nap 3 óra. -
veterán
Bocsi én vagyok a béna,véletlenül kikapcsoltam a hangot.
-
veterán
A hívásátirányítást ha aktiválom egy másik számra,miért nem lehet kiválasztani pl,azt,hogy ha nem vagyok elérhető csak akkor irányítson át.
Ha aktív az átirányítás akkor nálam nem is csörög hanem az átirányított számon fog csörögni? -
ERipley
tag
hali!
használ valaki "file transfer" alkalmazást ? eddig a legjobb, amit találtam csak a "felhőben" enged böngészni, de a telefonra nem enged letölteni (nem is lehet?) vagy nem is tud rendesen csatlakozni.
[ Szerkesztve ]
"Vagyok, aki vagyok, mert kell egy ilyen is."
-
xpsyx
tag
Valaki találkozott már ilyennel:
Ugyanaz a szolgáltató, ugyanúgy feltöltős kártya mindkettő, ugyanúgy támogatja mindkettő a 4G/LTE-t. Egyiken mégse megy 4G csak a 3G. Sajnos ezt használom állandóan. Support egyelőre hümmög. Ötletek?
[ Szerkesztve ]
PSNID: xPxSxYx | iPhone Xr | Macbook Pro M1
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest