- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nazara
őstag
Hali!
Több év Android után érkeztem ide, nagyon bejön a kicsike, de lenne egy kérdésem: a beállítások menüben be van lőve, hogy push-formában jöjjenek az e-mailek, ennek ellenére a telefon nem szól, csak akkor frissít, ha megnyitom a gyári alkalmazást. (Gmail)
Ötlet?
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
Nazara
őstag
Köszi, jó lesz nekem ez a fetch is, nem vagyok én vezérigazgató
Azt még meg tudnád te, vagy valaki mondani, hogy szintén a gyári kliensben, hogy lehet törölni levelet? Hiába nyomkodok mindent, nem találom.
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
Nazara
őstag
Kötöttem egy Like S díjcsomagot a Telekomnál szombaton, aznap délután még ment a mobilnetem a telefonon, de azóta nem. 3G és mobil adatforgalom bekapcsolva. Ötlet?
-
Nazara
őstag
Ezt a boot idő-mániát nem értem, én háromhavonta egyszer, ha kikapcsolom a telefonomat. hTc One csak akkor volt restartolva, mikor jött rá frissités (1300-1400 óránként kb). Nexus 4 detto, de most az i4S-el sincs másképp. (mondjuk ezt nem is akarom frissiteni ) Akkor meg kibirom, hogy nem 25 hanem 50 másodperc alatt tölt be.
-
Nazara
őstag
Valamit valamiért, de ez fentebb már többször is kivesézésre került. Vannak új funkciók (értelmes újitások), ezek a sebesség kárára érkeztek többségében, de abszolút vállalhatónak tűnik a videók alapján a 8.1-is. Ha nincs szükséged ezekre a ficsörökre, akkor hozzám hasonlóan nem frissitessz, de kár itt hirdetni az igét, hogy milyen rossz a 8.1. Nem rossz, csak más.
-
Nazara
őstag
válasz pszichiater #12651 üzenetére
Úgy, hogy megnézek több, a neten fellelhető videót. Ahogy a telefonjaimat is választani szoktam. A hTcOne után megnéztem az i4S-t a YT-n, milyen gyors, milyen fürge, láttam, hogy nem sokkal marad el tőle, mondom akkor nekem ez most megfelelő lesz. Ugyanigy látom az összehasonlitó videókat (7.1.2 vs. 8.0.2/8.1) valamint olvasom a fórum hozzászólásait és ezek alapján le tudom szűrni, hogy milyen hibái és előnyei vannak az aktuális telefonnak/szoftvernek. Nem lehet feketén/fehéren kijelenteni valamiről, hogy rossz és kész, ilyet az ötévesek csinálnak az óvodában.
Én mindez alapján a frissités hanyagolása mellett döntöttem.
-
Nazara
őstag
válasz tylerddd #12766 üzenetére
Láttam, de akkor kiirt fix. 65 volt az extrákkal együtt (ilyenkor nem irok rá az eladóra, hogy ideadja-e olcsóbban), plusz ugye erre még egy posta is jött volna, tehát egyszerűbb volt helyben megvenni, tekintetbe véve, hogy a tokokra nekem nincs szükségem, minden telefonomat zokniban hordom.
[ Szerkesztve ]
-
Nazara
őstag
Az normális, hogy a gyári e-mail kliens minden ok nélkül elfelejtette a betáplált GMail-címet?
-
Nazara
őstag
válasz Tibee86 #12948 üzenetére
Mikor elindítom, akkor csak új fiókot enged hozzáadni, de mikor beírom az adatokat, azt mondja, hogy ez a cím màr hozza van rendelve az iPhone-hoz. És a beállítások-mail-gmailben ott is vannak az adatok. Csak éppen a leveleket nem látom ja , 7.1.2-őn vagyok.
-
Nazara
őstag
válasz tylerddd #13083 üzenetére
Két dolgot szeretnék hozzáfűzni:
Androidon valahogy pont az erőforrás-minimalizálás figyelhető meg, anno a 4.0 nem igazán volt optimális egy 2.3-at még vidáman futtató eszköznek, de az azóta érkező, 4.1 (és 4.2, 4.3 Jellyk a Project Butterel), a tavalyi 4.4 KitKat (ART futási környezet, 512 Mb RAM-ra történő kiemelt optimalizáció) valamint most az új 5.0 Lollipop is ebbe a vonalba illeszkedik. Ezzel szemben, alapjáraton az Androidhoz képest funkciószegény iOS-t (ahogy én látom) a főverziókkal igyekeznek kibőviteni új ficsörökkel, amik természetesen plusz erőforrások bevonását kivánják. Fentebb is irták rengetegen, természetes, hogy ilyenkor lassulások, bugok előfordulnak, főleg egy három éves készüléknél (Androidos gyártók sokszor tényleg elfeledkeznek bizonyos csúcsmodellekről, akár már egy év után: Sony, HTC, Samsung, LG, sorolhatnám bármelyiket...)
Ettől függetlenül szerintem szoftveres szupport terén példaértékű az Apple hozzáállása, már csak az lenne a fontos, hogy a 8-as rendszert tényleg megfelelő mértékben pofozzák ki
A nyalókáról pedig: Szerintem viszont pont olyan gány, mintha óvodásoknak készült volna. Csili-vili az egész, (mint a dél-koreai gyártók telói) semmi kedvem a kezembe venni. Használhatóságban pedig egy HTC One (M7) vagy (M8) már bőven "iOS szintű", ajánlom kipróbálásra. Nagyon remélem, hogy a tajvaniak a Lollipoppot is normális köritéssel fogják kiadni az M7&M8 kombóra.
-
Nazara
őstag
Ugye azt mondják, hogy izlésről nem vitatkozunk, de véleményem tán lehet, igaz? És meg is oszthatom, remélem. Ha értelmezted volna amit irtam, akkor tudnád, szó sincs arról, hogy az 5.0-át fikázom, egyedül a dizájnja ellen emeltem szót, mert nekem abszolút nem jön be a videók alapján, ellenben mondjuk az iOS 7 kinézetével.
[ Szerkesztve ]
-
Nazara
őstag
válasz zotyesz66 #13142 üzenetére
Tényleg, ha már rezgés. Nézegettem a beállitásokban rendesen, de sehol sem találok erre lehetőséget - rezgés erősségét lehet állitani? Ébresztésnél, meg bejövő hivásnál is zeng az egész lakás, ha kemény felülettel érintkezik a telefon.
-
Nazara
őstag
Srácok, eladás előtt mi a teendő egy ilyen telefonnal? Szeretném az iTunes fiokomat kitörölni belőle és visszaállítani, gépen kezdjek hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest