Új hozzászólás Aktív témák

  • [xlt]

    tag

    válasz tylerddd #6565 üzenetére

    Úgy érzem csak megerősítésre vártam mert bennem már rég megért a i4S íránti döntés.
    Volt már három alkalommal i4-em az elmúlt években és mind hosszab ideig szolgáltak.Most is úgy tervezem, hogy legközelebb jővő év végén lesz esedékes új telefonvásárlás, szóval kell az a teljesítmény amit az i4S tud.
    Amúgy részletre venném ami azt jelenti, hogy havonta kb 2500 ft-al lesz több mint a sima iphone amit úgy érzem megbírok.
    Megvárom most milyen irányba fejlődik az Iphone meg az IOS és majd jővőre el lehet döteni, hogy az i5 vagy akkor már i5S lesz esedékes vásárlás tekintetében.
    Személy szerint az i4 formája és tartóssága jobban tetszik, mert bár nem karcolhatatlan, de tok nélkül használva jobban bírja a strapát mint a i5, aminek nem csak a sarka, hanem a hátlapja is könnyen megkarcolható. ( internetes és ismerősök tapasztalatai szerint)
    Viszont sokat hallottam már ferde home gombról, sárgás képernyőről, oldalt beszívárgó fényről az lcd körül, stb., ezért az lenne a kérdésem, hogy szerintetek mit érdemes ott helyben vásárláskor megnézni a telefonon?
    Nem szívesen vinném vissza másnap lehervadt szájjal és főleg nem szeretném magam végigharcolni pár ügyintézőn amíg érvényesíteni tudsz bármilyen szerződési pontot vagy a cseregaranciát magát.
    Köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák