Új hozzászólás Aktív témák

  • LJ.

    tag

    Sziasztok!
    Nos, mostmár kb 2 hónap használat után gondoltam leírom a véleményem meg észrevételeimet a telefonnal kapcsolatban, hátha segít valakinek:

    Akku probléma egyáltalán nem jelentkezett nálam, 5.0-ás szoftverral is teljesen jól bírta, normálisa használat mellett kibírt kb egy 24 órát. Ha aktívabban használtam sok wifivel és mobilnettel, akkoris nap végéig kihúzta. Mióta frissítettem 5.0.1-re, azóta az akkuidő nálam csak még tovább nőtt, most perpill 12 óra készenlét - 2 óra használat után, 77%-on áll az akksi. Szerintem ez teljesen baráti.

    Kamera hátul nekem "zörög", bár sztem ez mindegyik 4S-sel így van, nemhiszem hogy csak kifogtam egy hibásat, apám telója is ugyanígy berezonál, mint az enyém. Amúgy viszonylag szép képeket csinál, azért bele kell szokni hogyan is csinálhatjuk a legjobb képeket :) Minőségről annyit, hogy szerintem kicsit fakóbbak a színek mint egy sima 4nél, viszont kevésbé zajos. Azért éjszaka ne várjunk csodákat... A video elsőosztályú, szinte bármilyen helyzetben tökéletes videokat csinál. A stabilizátor tényleg használ.

    Viszont amit észrevettem, hogy 5.0-ás szoftvernél ha hívott valaki, én pedig elhúztam a csúszkát és felvettem, kicsit fel kellett fognia magát a telefonnak... Ergó egyből nem hallott a másik fél... Ez eléggé idegesítő probléma volt, most úgy tűnik hogy az új szoftver ezt megoldotta és most jó. Térerő nem szokott eltűnni, elég stabil a jel.

    Ha valaki egy jó szilikon tokot keres, ajánlani tudom a Case Mate szilikon tokokat, nekem egy sima fekete van (eredetileg sima 4-hez árulják, asszem 3500 Ft), azonban teljesen jól passzol a 4S-hez is. Hangerőgomboknál nincs probléma. Nagyon jól véd, zsebből is ki lehet szedni, csak kis mértékben rakad be :D

    Hát most hirtelen nem jut eszembe több dolog, ha van kérdés írjatok :D

Új hozzászólás Aktív témák