Új hozzászólás Aktív témák

  • Ringloszilva

    tag

    Hát emberek szégyenszemre be kell vallanom egy user errort. Természetesen nem az Apple, sem az iPhone, sem a Facebook hibája ez, mindenképpen az enyém, elismerem. Ezért hívom user errornak. Szóval nem figyelmeztet a naptár a facebook ismerős születésnapján. Pedig be vagyok lépve a facebook integrációba, engedélyezve van a születésnap a naptárban, fel van telepítve a facebook app. Mind a 26 helyen beállítottam ahol kell, annak ellenére, hogy más rendszeren csak egy helyen kell.
    Ugye régen az volt, hogy a facebook netes felületjén a facebook naptárat exportáltuk, majd importáltuk egy tetszőleges naptárba (hotmail vagy google) és onnan a telefon szépen leszinkronizálta. Tegyük hozzá, hogy más rendszernél nekem is sikerült összehoznom csak ezen a csodálatos alma terméken nem jön össze (semmi). És akkor azt nem is említettem, hogy a facebook kontaktokból tetszőlegesen 1-2 névjegyet lefrissít, a többit azt nem. Annyira szerencsétlennek és ügyetlennek érzem most magam, hogy kénytelen vagyok az Apple guruktól (vagy ahogy a South Parkban hívják a ZSENIKtől). :R :R

    [ Szerkesztve ]

    Hm, szerintetek éhes vagyok? Nem tudom eldönteni. És milyen gatyát vegyek fel? Ti milyet vennétek fel? Az ádidász jobb, vagy a nájki? Golyóálló mellényhez hol tudok brando fóliát venníííí? Help plíz!

Új hozzászólás Aktív témák