Új hozzászólás Aktív témák

  • #79335424

    törölt tag

    válasz bartatamas #1420 üzenetére

    Tudtam, hogy ezt fogod írni. :) Elküldenéd nekem azt a parancsot, hogy tanuljak? Szerintem az a parancs tartalmaz egy "olyan" elemet. Tudod, aminek nemmondjukkianevét, mert annyira rémisztő. :)
    Ezzel kapcsolatban lenne még egy javaslatom. Nem vagyok egy Grétsy, de sztem az "akkumulátor csatlakoztatva" fínoman fogalmazva nem épp találó elnevezés. Nem töltőnek, vagy tápnak kéne ott lenni?

    Bocsánat, azt gondoltam, hogy a mondatkörnyezetből egyértelmű lesz a rövidítés! DS = Deep Sleep. Ez nálam nincs töltés közben, tehát a teló ébren marad, a feltételnek teljesülnie kéne. Azt viszont nem tudom, hogy amikor töltőn épp nem tölt, akkor van -e DS.

    A forgatást akkor tesztelem, hogy működik -e kikapcsolt kijelzőnél. Ehhez lenne pár kérdésem.
    1. Milyen eseményt használjak a "bármilyen mozgás" definiálására? Teló megrázva? Vagy soroljam fel az összes, mozgással kapcsolatos eseményt?

    2. A forgatás eseményhez nem találtam fínomhangolási lehetőséget. Kékkel megjelenik, hogy "X, Y, Z" stb., de ha rábökök, akkor csak annyi jelenik meg, hogy "használjon delta értéket". Használjon, de mennyire legyen delta? Hogy tudnám azt definiálni, hogy az álló állapothoz képest, mondjuk 2 másodpercet meghaladó, 45 fokosnál nagyobb szögelfordulás esetén forgasson fekvőbe?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák