Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomazin
veterán
ezek szerint az újabb droidokon a különböző alkalmazásengedélyek placebok? azaz ha én beállítom, hogy ne töltsön le háttérben, akkor lekérdezi az app, hogy mit állítottam be és majd ő eldönti, hogy mit csinál?
bár a google elég pofátlanul tolja. be van állítva, hogy én frissítem az appokat, erre a playt simán lefrissíti mobilneten magától.. -
btprg
senior tag
Bug az adatgyűjtő modulban: a hasznos adatok mellett véletlenül az egész telefon háttértárának tartalmát is elküldi a gugelnek "elemzésre"
"Tepid! Tepid is no good for a star, but it'll do for stardust." (nmlorg/naim)
-
SP4C3
veterán
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
micafighter
nagyúr
2 napja raktam fel, akkor megy is a levesbe.. Úgy láttam felolvasni se tudja a hireket, nem tudom egy ilyen funkció miért okoz nehézséget 2018-ban a googlenek, amikor az asszisztensük telefonhivások lebonyolítására is képes, és magadtól nem mondod meg egykönnyen, hogy nem emberrel beszéltél.
[ Szerkesztve ]
-
tordaitibi
veterán
"ezek szerint az újabb droidokon a különböző alkalmazásengedélyek placebok? "
Hogy nem teljesen frankó, az biztos, vagy néha téved.
Pl. nekem van összesen 4 kedvenc játékom, olyan dedósféle, FruitsMania és hasonlók. Amik minden pálya lehátszása után reklámokkal bombáznak, iszonyat idegesítő. Telepítem (nem a PlayStorból mert custom romos a telefonom, nincs gapps csomag, nincs semmi google csak egy térkép meg a navi, abból is az a legutolsó verzió ami még elmegy a Google-keretrendszer meg a play szolgáltatások nélkül) sd kártyáról, appból. El se indítom hanem az alkalmazás engedélyeknél minden netet megvonok+tűzfalon is tiltom, mobilneten és wifin is.
Ezután elindítva maga a tökély, egy árva reklám, se felugró nincs. Egy darabig!! Kb. 3-4 hét, 4-500 pálya leátszása után egyszercsak elkezdi a reklámokat és a pop-up ablakokat.
Erre varrjon gombot valaki.
Ha ez klpes rá, akkor egy Google alkalmazás röhögve, a PlayStore minden tiltás ellenére frissül és a keretrendszer is. A Google egyébként legalább korrekten 1 kilométer hosszú listát ír az alkalmazásainak a hozzáfáráseiről, gyakorlatilag nyitott a telefon minden bugyra.Mégegy aranyos figyelmeztetés Gugli barátunktól, mivel mint írtam nekem googlementes a telefonom, nincs rajta google fiók, az e-maiilokat külső mail alkalmazással kezelem. És a nagy testvér bizony ezt észrevette, havonta kapok egy kedves mailt tőle hogy:
úgy tűnik, Ön nem a Google-mail alkalmazást használja levelei letöltésére, na uccu próbálja ki stb. blabla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen egeret válasszak?
- Szinte mindenből a legjobbat kínálja az új MediaTek SoC
- Óra topik
- YouTube
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem kell új hűtő az Arrow Lake-S elcsúsztatott legforróbb pontja miatt