Új hozzászólás Aktív témák

 • tordaitibi

  veterán

  LOGOUT blog

  válasz tomazin #1 üzenetére

  "ezek szerint az újabb droidokon a különböző alkalmazásengedélyek placebok? "

  Hogy nem teljesen frankó, az biztos, vagy néha téved.
  Pl. nekem van összesen 4 kedvenc játékom, olyan dedósféle, FruitsMania és hasonlók. Amik minden pálya lehátszása után reklámokkal bombáznak, iszonyat idegesítő. Telepítem (nem a PlayStorból mert custom romos a telefonom, nincs gapps csomag, nincs semmi google csak egy térkép meg a navi, abból is az a legutolsó verzió ami még elmegy a Google-keretrendszer meg a play szolgáltatások nélkül) sd kártyáról, appból. El se indítom hanem az alkalmazás engedélyeknél minden netet megvonok+tűzfalon is tiltom, mobilneten és wifin is.
  Ezután elindítva maga a tökély, egy árva reklám, se felugró nincs. Egy darabig!! Kb. 3-4 hét, 4-500 pálya leátszása után egyszercsak elkezdi a reklámokat és a pop-up ablakokat.
  Erre varrjon gombot valaki.
  Ha ez klpes rá, akkor egy Google alkalmazás röhögve, a PlayStore minden tiltás ellenére frissül és a keretrendszer is. A Google egyébként legalább korrekten 1 kilométer hosszú listát ír az alkalmazásainak a hozzáfáráseiről, gyakorlatilag nyitott a telefon minden bugyra.

  Mégegy aranyos figyelmeztetés Gugli barátunktól, mivel mint írtam nekem googlementes a telefonom, nincs rajta google fiók, az e-maiilokat külső mail alkalmazással kezelem. És a nagy testvér bizony ezt észrevette, havonta kapok egy kedves mailt tőle hogy:
  úgy tűnik, Ön nem a Google-mail alkalmazást használja levelei letöltésére, na uccu próbálja ki stb. blabla.

Új hozzászólás Aktív témák