Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathulhu
addikt
Semmilyen statisztikam, kimutatasom nincs, de ismerve par nagyvallalat filozofiajat ez nem fog igazan fajni senkinek, mert nemhogy nem 8.1, de meg 8-at sem hasznalnak.
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
berVi
senior tag
2 hete tele van vele a sajto, ugyhogy amelyik sysadmin nincs ezzel tisztaban, az bujjon el.
-
GeorgeV
aktív tag
Hát nekem az április 8-as frissítés odavágta a rendszert (a batch fájlokat csak futtatás rendszergazdaként látja a rendszer, programból indított batch fájlokat pedig sehogy sem), ezért leszedtem a patch-et, úgy néz ki egy darabig ki lesz kapcsolva nálam a frissítés.
-
anulu
félisten
szerencsére megoldották a https bugot, úgyhogy kijött WSUS-ra is.
amúgymeg a WSUS info panelen ott virít, hogy feltétele az eljövendő patchek telepítésének. l2read.[ Szerkesztve ]
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Tyrel
őstag
Ugyan kicsit off ezért elnézést, de a cikkben említett 8.1 Update 1 óta szerintem kegyetlenül jó lett a Win8. Előtte sem utáltam (a többséggel ellentétben) de ez a frissítés végre meghozta a kellő harmóniát a Modern UI és a Desktop felület közt. Nem használok hekkelt Start menüt sem, csak magát az alap (legfrissebb) rendszert és nagyon szeretem. Néhány nap alatt megszoktam, azóta le nem cserélném semmi másra ezt a hibrid felületet.
Turenkarn
-
azopi74
addikt
Egy dolog azért hiányzik még, a modern appok ablakban való futtatásának lehetősége, és az, hogy az appokban is lehessen végre használni a jobbegeres helyérzékeny menüt, ne csak a start screen-en. Mert egyelőre még a Microsoft saját belső appjai se használják, nemhogy a third party appok.
Szóval halad ez szép lassan, de sajnos még mindig kell neki idő a teljes kiforráshoz. A start menü nekem sem égető kérdés, de a régi egyszerűbb felhasználók nagy tömegének az, ezért - kell vagy nem kell - az is jön hamarosan.
[ Szerkesztve ]
-
Khan13
senior tag
Ahogy írták, olvasható, hogy előfeltétele a későbbi frissítéseknek, ne ferdítsünk már egy ilyen oldalon... A végfelhasználóknál pedig, akik nem olvasnak patch notesot, mindegy, mert kb vagy minden vagy semmi nem települ közülük. Amúgy bejelentették már, hogy augusztusra tólták a májusi határidőt, megköszönném, ha javítanátok a cikkket.
-
törölt tag
Hát ez engem nem lepett meg
-
Cathulhu
addikt
Szőrszálhasogatásod határtalan, ezt már a múltkor is észrevettem, kár, hogy az ilyen tereléseid csak bizonyos embereknél működnek. Mondjuk úgy, hogy olyan cégekről beszélek, ahol egy nagyságrenddel több gépről beszélünk. Na meg attól, hogy sikerült egyetlen példát találnod, attól még általánosságban igazad nem lesz.
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
-
GeorgeV
aktív tag
Köszi az infót. A cikk azt írja, hogy a továbbiakban nem lehet bat és cmd fájlokat futtatni hálózatról. Nekem a Win8.1 ezek szerint a C: meghajtómat hálózati meghajtónak tekinti, mert elrejti a bat fájlokat. (Error code 2: File not found) Ráadásul ezt a funkciót a mindegyik Win megkapta.
-
anulu
félisten
attól, hogy a világ nagyvállalatai nem kürtölik szét, hogy átállnak W8.1-re, attól még csinálják
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kupon kunyeráló
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- WiFi-ben fejlődik a Galaxy S25, töltésben nem
- Autós topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Windows 10, 11 Professional, Home, Enterprise licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akció!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN licenckulcsok - kedvezményes ajánlatok (frissítve: 2024. 11. 30.)
- Destroy All Humans DNA Collector's Edition (PC,új)
- The Guild 3 Aristocratic Edition (PC,új)
- Spellforce III Collector's Edition (PC,új)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest