- AliExpress tapasztalatok
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Videó stream letöltése
- Microsoft Edge (a Windows Internet Explorer utódja)
- OpenWRT topic
- Linux Mint
- Windows 11
- Itt az AI-képes hallókészülék
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Trump miatt fejezhette be sokszínűségi programjait a Meta és az Amazon
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Hieronymus #7 üzenetére
Ez az, amit az itthoni online kereskedelemben, egyszerűen lassú a kézbesítési idő. Most rendeltem monitort neten, 10 napig tartott, hogy városon belülről megérkezzen. Az Amazonról rendelt tartókar hozzá gyorsabban itt volt a német raktárból, pedig egy napon rendeltem meg őket.
-
Keem1
veterán
válasz
Hieronymus #7 üzenetére
Amennyit megspórolnak a fizikai üzlet hiánya miatt, lehetne ingyen a kiszállítás értéktől függetlenül.
Már így is sokat vásárolok neten, de tovább lendítene, ha tényleg ingyen lenne mindenféle kiszállítás, és kötelező lenne az összes futárnál a pos terminál.
[ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
válasz
Hieronymus #7 üzenetére
Köszönöm, ezt nem tudtam....
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Hieronymus #7 üzenetére
"Másrészt az Amazon már saját áruszállítással dolgozik felénk."
Helyileg ez hol? Gondolom nem Magyarországon, mert itt az elmúlt fél évben tőlük rendelt cuccot az alábbiak hozták ki nekem: UPS, Trans-o-Flex, Magyar Posta. Ráadásul amíg volt ingyen szállítás, az olyan tetű lassú volt, hogy botrány, rendszeresen megcsúsztak a saját maguk által jelzett szállítási időkhöz képest ill. a feláras "expressz" szállításnál is volt olyan, hogy nem ért ide időben a cucc, szóval logisztikailag nálam nem nagyon állnak jól.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
Új hozzászólás Aktív témák
it Még számtalan tényező lassítja a növekedést, de egyre inkább úgy tűnik, hogy a jövő bevásárlási módja az online rendelés lesz hazánkban is.
- Iqos cigaretta
- AliExpress tapasztalatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Optiplex 3080 Micro i5-10500T, 32GB RAM, 256GB + 512GB SSD, Intel WiFi
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W10/11, 27% áfás
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás sz
- - Ninento Switch OLED Full Full Extra Csomag - Hibátlan, újszerű állapotban 1,5 év garanciával
- Steam Deck LCD 256 GB